https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/karol_kisielewski_ponownie_w_comarch_cracovii
Kisielewski wraca do Pasów!!!
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Dobra wiadomość , zawodnik niesamowicie waleczny i ambitny .
Widziałem, że coś się święci jak zobaczyłem go na tej fotce z mszy. :)
A wiadomo coś co z tym testowanym Krebsem?
Powrót Kisielewskiego
co do ilości zawodników to fajnie ,ale jeśli chodzi o jakość drużyny tylko potwierdzenie ze budżet mamy sporo mniejszy, oraz ze zawodnicy za bardzo nie pchają się do Rohaczka ?!
Ogólnie myślę ze bardziej nam potrzeba SNAJPERÓW, a nie kolejnych zawodników!!
Mam pytanie dla ogladajacych wiekszosc meczy...
Jak graja te mlode chlopaki z 4 piatki i ile czasu spedzaja na lodzie?? Jak im ta gra wychodzi?
A co się stało z tym amerykańskim bramkarzem? Kontuzjowany czy zrezygnowano z jego usług?
... a obowiązuje nadal przepis o tym, że polski bramkarz ma grać min. 50% meczy?
nie.
[quote='farciarz2' pid='1345208' dateline='1540779594']
A co się stało z tym amerykańskim bramkarzem? Kontuzjowany czy zrezygnowano z jego usług?
[/quote]
Już od dawna nie występował, mam nadzieję że podziękowano mu za usługi - 12 bramek w 5 meczach (w tym jednym z dzieciakami) z czego 5 od Unii i 7 (SIEDEM!!!!) od Polonii Bytom chyba dostatecznie uzmysławia, że nie jest to bramkarz warty wykładania pieniędzy i marnowania naszych chłopaków. Nie ma miejsca w Cracovii dla zawodników chcących sobie pod koniec kariery pozwiedzać świat i przy okazji zarobić, a prezentujących marny poziom. Husau ma rację, zawodnik z zagranicy powiniem prezentować widocznie wyższy poziom, a Cash mimo występów z ogórami (2 mecze z Polonią, Unia, Kadra) ma statystyki gorsze niż Łuba czy Kowalówka.
Dzięki, nie wypaliło, trudno, nie będziemy tęsknić
Wszystko wskazuje na to, że przyjechał tu na wakacje.
No to miłego zwiedzanie grodu Kraka życzę a grać niech grają nasi .I po temacie .
[quote='KruszynaKSC' pid='1344959' dateline='1540646877']
Mam pytanie dla ogladajacych wiekszosc meczy...
Jak graja te mlode chlopaki z 4 piatki i ile czasu spedzaja na lodzie?? Jak im ta gra wychodzi?
[/quote]
Ponowie pytanie ..Moze ktos ich wnikliwiej obseruje..
Ciężko obserwować ich grę, skoro praktycznie nie podnoszą się z ławki.
Skoro IV piątka grzeje ławę, tzn. , że trener obawia się spadku.
Czyli rozumiem że grając bez Kapicy, Drzewka to tak jakbyśmy grali na 2 ataki?
Szkoda że młodym nie daje szansy...
Łukasz Kamiński i Sebastian Brynkus grają za to w 3 formacji ,plus sporadycznie w CLJ
i tu widać jakiś postęp na pewno ,ale jeśli chcemy coś znaczyć to Ci wyżej wymienieni powinni GRAĆ(nie grzać ławy!!) w czwartej formacji ,a trzecia powinna być solidniejsza ,zdobywająca większą ilość punktów!!czyli innymi słowy decydować o naszych wygranych!!
4 dni później
A co z Cashem? Kontuzja?
Tniemy koszty
Dzięki Pawle.
To po co go sprowadzali, skoro teraz "tniemy koszty" ? Jeśli to prawda, to po cholerę także te gadki na konferencji o trzech bramkarzach ?
A swoja drogą to IMO trzech bramkarzy jest naprawdę potrzebnych (obojętnie kto miałby być tym trzecim).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)