Myślicie, że Wielkanoc uśpi naszą czujność i nie zjarzymy, że dziś też prima aprilis. :)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
eee zepsułeś zabawę :s
Parę słów Michała Białońskiego na temat czystek w komarchowii:
https://eurosport.interia.pl/plh/news-cracovia-zamiast-zyczen-dostali-wilczy-bilet-na-swieta,nId,2563681
Białoński p..doli jak zawsze.... Byleby dowalić Cracovii.
Budować drużynę na Słaboniu? Bez jaj.
Patryk Wajda, też z wypowiedzeniem, ech... [emoji26] Nie wiem co powiedzieć, to potwarz dla zawodników i dla nas kibiców... [emoji34]
http://hokej.net/pl/phl/40/news,artykul,5,47199,wajda-odchodzi-z-comarch-cracovii.html
Żegnamy Urbanowicza oraz wszystkich obcokrajowców.
Czyli na ten moment out 11 zawodników.... a to nie koniec podobno....
Z obcokrajowców szkoda mi tylko Sykory. Jestem cholernie ciekaw kim będziemy grali, choć może lepiej nie wiedzieć...
prościej, a na pewno z pożytkiem dla Cracovii i kibiców byłaby wymiana trenera ,a tak tylko wzmacniamy konkurencję !!
za jakiś czas Rohaczek powie ze na rynku krajowym brak odpowiednich zawodników! i już będzie usprawiedliwiony na kolejne sezony!!:P
Jeśli wszystkie te doniesienia okażą się prawdziwe to sądzę że R.R przestał to ogarniać. Jest naprawde niewyobrażalne jak w kilka tygodni można lekko zburzyć coś co funkcjonowało tyle lat.
- Edytowany
A mnie szkoda tylko Sykory. Czekam na dalsze wypowiedzenia. Z mojej listy zostali jeszcze Rompkowski i Dutka.
Zapomniałem jeszcze o Bryniczce, naszym "fantastycznym wzmocnieniu" na chl...
Skąd info o wszystkich obcokrajowcach?
- Edytowany
[quote='CHT' pid='1311543' dateline='1523085768']
Skąd info o wszystkich obcokrajowcach?
[/quote]
Z dobrego żródła,
Rompkowski out?? w pierwszej kolejności to powinien wylecieć Dutka z Noworytą antyhokej cały sezon!
[b]Jeśli[/b] to prawda o obcokrajowcach to szkoda mi Sykory i Sinagla. Ciekawe gdzie oni wszyscy pójdą... Przecież miasto Tychy i miasto Katowice (3,6 mln i 2,5 mln zł urzędowych dotacji) wszystkich nie przygarną.
Może w tym sezonie (na wzór kopaczy w latach minionych) będziemy się emocjonować walką o utrzymanie...:) Dla mnie to w sumie nie było by nic nowego.
Rohaczek odleciał. Siedzi w naszej lidze od kilkunastu lat i wie jak to wszystko wygląda. Jest zbiór zamknięty zawodników polskich dochodzą tylko pojedynczy juniorzy co roku o jako takich umiejetnosciach. Sposób rozstania z Radzikiem i Damianem
świadczy tylko o braku klasy tego trenera jako człowieka. Wiele lat ratowali mu dupe i przyczynili się do pomnazania jego tak, tak majątku i prestiżu.
Co on myśli ze grając odrzutami z innych zespołów i jakimis juniorem który zdecyduje się do niego przyjść osiągnie coś więcej niż 7 miejsce ?
Mnie to nie interesuje.
Powiem coś przed czy broniły go do tej pory wyniki:
ROHACZEK MUSI ODEJŚĆ.
Zwolnieni przez niego zawodnicy bez problemów znajdą miejsce w zepołu ch polskich i w meczach przeciw Rohaczkowi będą dupami szorowania lód z zacisnieta mi zębami jak np.Lesiu aby mu udowodnić jakim jest bu...m.
Jak to był sam Lesiu to pół biedy ale teraz to będzie z tuzin zawodników.
ROHACZEK ODPLYNĄŁEŚ
FILIPIAK POBUDKA!!!
Żałuję tylko Sinagla, w końcu te jego akcja dała nam ostatni tytuł.
Łezka uroniona nad Wajdą to chyba jakiś ponury żart.
UFFFF wreszcie Wajde wywalili...
Mi najbardziej szkoda Sykory... balagan na kiju mial jak na nasza lige super..
Mnie również najbardziej żal Sykory , umiejętności na naszą ligę miał ponadprzeciętne, gol z zerowego kąta w Chl na długo w pamięci pozostanie. Ale cóż tacy gracze nie będą pasować do drużyny która będzie grać o utrzymanie w plh.
- Edytowany
Sykora :-(
Jeszcze Sinagl to był zawodowiec, co potrafił po treningach lodowych samemu coś potrenować na sucho i zadbać o formę.
Sorry, ale same rowerki to wszystkiego nie zrobią. Wcześniej jeszcze trener Dulęba przypilnował...
Wajde to zapamiętam z dogrywki z Katowicami. To było dobre podsumowanie.
Biorąc pod uwagę fakt, że od ewentualnych sukcesów w piłce dzieli nas co najmniej 12 miesięcy to może Wszechwiedzący zdąży zbudować nowy objazdowy cyrk. :s
Nie, żebym bronił trenera (od niedawna znowu przez małe "t"), ale zrobił nam MP z bardzo różnymi ekipami, tak więc może coś jeszcze zbuduje. Wszystko w sakiewce Generała.
Zbudować musi mieć z czego. Ciężko znaleźć 10 krajowych zawodników na poziom MP, takich którzy u nas nie byli jeszcze....Chyba że z Kanady, ale pytanie kto ich ściągnie. Przecież nie Bałdys który jako JEDYNY na świecie nie znalazł tam żadnego hokeisty...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)