jurassicu po pierwsze musisz się zdecydować globalnie mam rację czy nie ? dlaczego przed play off ? a czasem piszę w trakcie finału przecież ? bo nie mam czasu aby aż tyle się zajmować hokejem więc wybieram newralgiczny czas... jestem kibicem Cracovii z dziada pradziada i chcę aby była najlepsza...wydaje mi się że choć trochę mam wpływ na zawodników i potrafię obnażyć ich zalety i slabości, np. wkurwic ich oskarżeniami racjonalnymi jak obejrzysz ich wyczyny w tv (patrz wpis docenta) i przez presję być może się nie sk,,,wią a będa sobą patrz LL bohater 7 meczu finału z JKH a absolutny leser w 6 tym meczu przegranym w Krakowie, patrz Radzik w Tychach napierdalajćy kijem a potem baranek...,
zuberku ty mnie nie zrozumiesz bo nie masz argumentów tylko ideologię i nienawiść, jesteś takim narodowym troglodytą, ty nadal klęczysz przed LL a nie rozumiesz, że czasy się zmieniły, to nie jest hokej Romka Stebleckiegio, Migawy i Agulina i Roszczina a wspólczesny "profesjonalny sport" zdominowany przez cfaniaków i hipokrytów...czekaj czy to co napisałem to nudne i słabe. LL ma szanse nas ograć w 1 rundzie play off choć miedzy JKH a nami to klasa róznicy czyli wg mnie 4-5 bramek, czy zwyciestwa JKH to wynik świetnej pracy Trenera Kalabera czy ordynarnego sabotażu zawodnikow Cracovii, racjonalnie Cracovia-JKh 4:0 ale faktycznie ... ? i czyja wina Rohacka/ Tuska ? a moze geniusz Kalabera ? nie odpowiem ci bo nie zasługujesz na moja wiedzę...męcz się sam "naiwny kibicu Cracovii..." robiący lokomotywę po każdej porażce...
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Reasumując wg mnie wszystkie remisy i porażki Cracovii w tym sezonie to blaga i sabotaż a co wy z tym zrobicie to wasz problem i Generała oraz Trenera Rohacka, bo on pilnuje obciążeń i treningów a nie zna fraszki Kochanowskiego..."na matematyka" bo jest Czechem....choć są tacy co twierdzą że Rohacek to już Polak ! a dupa wg mnie !
a zubereg ma do powiedzenia tyle...znowu Klekot !!! a gdzie Dziubiński, Kapica, Rompkowski, Wajda...Radziszewski herosi polskiego hokeja,REPREZENTANCI POLSKI ????? a no w cieniu emerytów LL i Vitka (patrz klasyfikacje kanadyjską ) ot współczesny hokej...słowem patologia a wy kibice wierzycie że to zmierza do szczęśliwego finału, i będziecie wierzyć, my złoto a przyjaciele z Tychów srebro.... a zapytaliście Dziubińskiego, Kapicę, Rompkowskiego, Wajdę, Dąbkowskiego, Urbanowicza i innych dokąd oni zmierzają ?
[quote='zubereg' pid='1302166' dateline='1517431647']
Na papierze wyglądają lepiej niż Tyskie wzmocnienia. Pytanie tylko co jest źródłem naszych obecnych problemów. Kadrowo mamy najlepszy skład w lidze
[/quote]
Dość odważna teza. Abstrahując od wzmocnień, ja uważam, że silniejszą kadrę mają Tyscy.
Natomiast jeśli nasi faktycznie sabotują grę (nie mam pewności, a tym bardziej dowodów, no ale niestety tak to zaczyna wyglądać), to nic nam nie pomoże i sezon zakończymy na 1/4 finału.
Po meczu w Opolu i informacji o zwolnieniu dwóch zawodników,miałem gratulować Tyszanom mistrza a tu taka informacja,na papierze wygląda to rewelacyjnie,zobaczymy jak będzie w praktyce.Co do wpisów o olewaniu przez zawodników nas kibiców,my też ich olewamy nie kibicując .Niestety ja też
- Edytowany
ilościowo mamy podobną ilość zawodników jak Tychy choć oni maja o jednego napastnika więcej !
czyli po
3 bramkarzy
9 obrońców
15 napastników-Cracovia
16 napastników -Tychy
plus zawodnicy z CLJ!!
Musimy uważać po po ostatnim meczu z Tychami nie dośc ze pewna przegrana ,to i straty w ludziach mieliśmy!!
Jakościowo trudne do oceny!choć ostatnie wzmocnienia napawają optymizmem!!
Dolewanie świeżej krwi przez Rudiego zawsze przynosiło pozytywny skutek. Przychodzi 3 nowych, którzy "czegoś nie wiedzą", za to pozostałych wciągają nosem. Powiedzenie głośno na forum paru rzeczy tez nikomu nie zaszkodzi, zobaczymy więc, co dalej. Ja jestem zadowolony, że do obrony kupiliśmy silnych i doświadczonych twardzieli, którzy pewnie nie raz byli prowokowani i nie będą się łatwo podpalać do 'rewanżu' osłabiającego drużynę. Jestem pewny, że jednym z elementów taktyki tyszan jest wybicie kilku naszych kluczowych graczy, a przynajmniej zastraszenie ich - no to siły pod względem fizycznym się wyrównały, a doświadczenie jest raczej po naszej stronie. Pozostaje ostatecznie zgrać zespół, czemu zresztą Rudi podporządkowuje ostatnie mecze (dziwne ustawienia ataków, nie tylko chyba z powodu braków kadrowych).
klekot
Obrzucasz błotem zawodników. Już od dawna masz zakaz wstępu do ich szatni bo bredzisz. Za wszytko winno są zawodnicy.....Weź że skończ bredzić. Stań sobie na loży z Tabiszem i doradzaj mu dalej....ciągnie swój do swego
Klekot - a kto tych zawodników wybierał, kto ich trenuje? Wiesz tak się przyjęło że trener odpowiada zarówno za porażki jak i zwycięstwa. Nie tak jak insynuujesz, że wygrywa Rudolf, a przegrywają hokeiści.
Czasy się zmieniły przez ostatnie lata, już nie tylko my płacimy. Nie wystarczy że pensja zawodnikowi przyjdzie na czas, trzeba jeszcze tych ludzi odpowiednio dobrać, prowadzić i zadbać o atmosferę. Jest też druga opcja, przyjdzie generał i odstawi szopkę, najpierw niedobrego, potem sypnie dodatkowym groszem i zawodnicy mający papiery na grę wezmą sprawę w swoje ręce i zdobędą medal.
Kiedyś można było liczyć na to że zawodnicy grają również sercem dla Cracovii, ale wtedy nie było im po drodze z Rudolfem (żeby Ci nie podnosić ciśnienia, celowo nie wymieniłem nazwiska #81)
To co napisałem to komunały, frazesy i truizmy, które widzi chyba każdy kibic, poza Tobą.
z pozdrowieniami
"pożyteczny idiota", lecz nie klakier.
P.S. Robiąc lokomotywę, dziękuje się nie tylko zawodnikom, lecz całej ekipie nie wyłączając trenera....
Na temat #81, rzeczywistej prawdy nikt tu nie napisał !
Ty to zrób.
Dajcież już spokój Leszkowi, nie gra u nas już piąty sezon i grał nie będzie. Koniec tematu.
[quote='klekot' pid='1302198' dateline='1517443905']
...męcz się sam "naiwny kibicu Cracovii..." robiący lokomotywę po każdej porażce...
[/quote]
Wiem, że to nie konkretnie do mnie, ale, kimkolwiek jesteś, to wkurwiłeś mnie tym zdaniem. No tak - każdy, kto nie posiada jakiejś tajemnej wiedzy o jakichś układzikach to "naiwny kibic", który po frajersku dziękuje drużynie za grę. (np. ja) To co? - na mecze mają przychodzić tylko ci "uświadomieni", którzy wiedzą, kiedy lokomotywę robić, a kiedy drużyna sabotuje grę i na złość mamie odmraża sobie uszy? Reszta to niegodni naiwniacy?
Chcesz obrażać zawodników, trenera, sztab? Jest to słabe i niegodne kibica, ale skoro taka wola... Ale ode mnie i od tego co ja robię na meczach i dlaczego na nie przychodzę to się łaskawie odwal.
i po co te dyskusje? z kazdym kolejnym postem tylko gorzej...
gramy ostatnio slabo i bardzo daleko od chocby optymalnej dyspozycji, ale ciezko zakladac zeby zawodnicy robili na zlozsc trenerowi czy komukolwiek - no chyba ze o premie za mistrzostwo im chodzi to ok, niech im Genral obieca i sie zepna na PO
Fajnie ze przyszlo 3 nowych, pytanie co z wypowiedzeniami bo nigdzie oficjalnej informacji nie ma, ale sklad na walke o zloto mamy i mielismy juz wczesniej, wiec poczekajmy i zobaczymy, nasze pisanie tu niczego nie zmieni, kto bedzie chcial robic lokomotywe to i tak bedzie robil, dopinguja tez tylko ci ktorym sie akurat chce... no i tyle, trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i wspierac zawodnikow zeby widzieli ze nam na tym zalezy
Spadliście z zeschniętej choinki?
Adaś co roku motywuje zawodników poprzez maksymalne ich wkurwienie. Raz się to sprawdza, raz nie, a prawda leży gdzieś po środku szatni.
Czyżby to był Adaś Z?
Klekot swoje napisał. Czas na odpowiedź jeszcze jest, ale na pewno ją zobaczymy. Ciekawe tylko czy nam się spodoba.
Witam
Widać ze klekot ponownie się rozkletowal !!!!
do mrówki... mnie bulwersuje robienie lokomotywy po porażce która jest efektem ewidentnego braku zaangażowania, zawodników, kiedy gramy antyhokej np. po porażce ze Stoczniowcem RSteblecki nazwał naszą grę kabaretem, bo zobaczył że zawodnicy ewidentnie nie grali w hokej, nie dążyli do zwycięstwa, tylko biernie się przyglądali jak przeciwnik strzelał gole a przecież różnica w umiejętnościach jest wielka między tymi drużynami, przy normalnym podejściu graczy do meczu 100cznia nie ma prawa pierdnąć, taki mecz powinni wygrać bez Trenera i po Sylwestrze, Trener był sylwestra nie było a przegrali, dlaczego ? nikt nic nie kuma i pojawiają się moim zdaniem fałszywe teorie, bo Generał kasy za Majstra nie wypłacił bo Trener chu...wy to proszę zmieńmy Trenera i zobaczymy jak będą grali ? a ja mam proste wytłumaczenie bo zawodnicy nie chcieli wygrać i odwalili kabaret a publika im podziękowała lokomotywą i gromkim Hej, Hej Cracovia...normalnie jakiś matrix no i jak zwodnicy widzą że kabaret się podoba to dalej nie grają w hokej tylko uprawiają kabaret
"Nikt nic nie kuma...", ale dobrze, że Ty kumasz. Co sezon pojawiają się tu tacy kumaci, co niby wszystko wiedzą ale i tak nie powiedzą bo KMWTW. I potem się dziwisz, że my "pożyteczni idioci" wierzymy w różnego rodzaju teorię. Notabene Twoja lokomotywa to też jedna z teorii. Ale Twoja teoria ponad wszystkie inne. :)
- Edytowany
Powiem tak: z lokomotywą ma trochę racji bo wpadka może przydarzyć się zawsze ale jednak nie z takimi Orlikami, Automatykami czy Polonią. Ale gdy to już jest serią to wg. mnie należy reagować w sposób adekwatny czyli zrobić minute ciszy.Inteligentni zrozumieją.Ja sam po takim porażkach nie włączam się do lokomotywy. Ale zostawmy to narazie poczekajmy na to co nam zaserwują hokeiści.
Po drugie: jeżeli poważnie myślimy o obronie tytułu to powinniśmy zatrzymać Navojovskiego bo licho nie śpi i kontuzje w tym sporcie się zdarzają
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)