Ustne ustalenia są nic nie warte.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Zmęczyłem ten wywiad, czytając o tym nudnym sporcie, by w końcu natrafić na kilka zdań o moim hokejaszku. Tylko problem jest taki, że żadnych konkretów z tego się nie dowiedziałem. Ściągnęli kilku ... być może, ale czy umowy są już podpisane?! A co to za gagatki?
Jak będzie spisana umowa z ZIS, wtedy będzie można mowić o załatwieniu TA.
Czesi i Słowacy wrócili z Rosji, wkrótce będzie konferencja ;)
Coś TY? My czekamy aż skończą się MŚ i Play-offy w NHL. Wtedy będziemy kupować na potęgę
delGado Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czesi i Słowacy wrócili z Rosji, wkrótce
> będzie konferencja ;)
Podobno stacje paliw już czekają ;)
38 dni później
Heja,
czy ktoś się pokusi żeby zebrać do kupy stan aktualny ? ( z podziałem na piątki byłoby idealnie ;) )
BRAMKARZE:
Rafał Radziszewski
Robert Kowalówka
Michael Luba
OBROŃCY
Bartosz Dąbkowski
Rafał Dutka
Maciej Kruczek
Dawid Maciejewski
Peter Novajovsky
Patryk Noworyta
Mateusz Rompkowski
Patryk Wajda
[b]Michael Kolarz[/b]
NAPASTNICY
Adam Domogała
Filip Drzewiecki
Krystian Dziubiński
Damian Kapica
Karol Kisielewski
Pavel Kutsevich
Oliver Paczkowski
Petr Sinagl
Damian Słaboń
Patrik Svitana
Maciej Urbanowicz
Marek Wróbel
[b]Gergo Nagy
Richard Jencik
Jarosław Lorek[/b]
Stan na dziś
27 dni później
Kibiców zapewne ciekawi jak zestawił Pan ataki? W jakich formacjach grać będą nowi gracze? - Pierwszy atak tworzą: Svitana, Dziubiński i Sinagl, drugi Kapica, Słaboń i Urbanowicz, trzeci Jenczik, Nagy i Drzewiecki, w czwartym grają Domogała, Kucewicz, Kisielewski, są jeszcze Wróbel, Paczkowski i Lorek. Ale to się może jeszcze zmienić.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/rudolf-rohaczek-zgrupowanie-kadry-bez-krakowian,10448880/
Ciekawie to wygląda .
W obronie przydało by się solidne jedno wzmocnienie.
Blizzy Napisał(a):
> W obronie przydało by się solidne jedno
> wzmocnienie.
też myslę ze solidny 10 defensor typu (Besch czy Dudas ) bardzo potrzebny !!! by nawet mieć komfort 5 par obrońców!!
Juz ta lista Cracovia RCJ jest nie aktualna minus Gergo Nagy- jaki powod szkoda pisac ,napewno zadne powody osobiste - hokej to nie pilka i nie da sie grac tyko w koszulkach,spodenkach i do tego korki ale tego nie pojmuja dzialacze szkoda tracimy nie tylko zawodnika ale i twarz jako Klub reprezetujacy Polski Hokej w Lidze Mistrzow
Chyba sobie jaja robisz
diesel Napisał(a):
> Juz ta lista Cracovia RCJ jest nie aktualna minus
> Gergo Nagy- jaki powod szkoda pisac ,napewno zadne
> powody osobiste - hokej to nie pilka i nie da sie
> grac tyko w koszulkach,spodenkach i do tego korki
> ale tego nie pojmuja dzialacze szkoda tracimy nie
> tylko zawodnika ale i twarz jako Klub
> reprezetujacy Polski Hokej w Lidze Mistrzow
Jesli faktycznie Gergo Nagy nie chce u nas grać , to fatalnie ,zawsze powtarzam ze wolę ,,swoich'' nawet ,,krnąbrnych ''ale w razie potrzeby na których mozna liczyć jesli są w stanie grac (jak n,p ,L.L , Pasiut,czy Guzik )niz teoretycznie gwiazdki ze swiata z muchami w nosie !!\
co niektórzy teraz moze zrozumieją dlaczego byłem, jestem i będę za swoimi sprawdzonymi!!eksperymenty tak ,ale nie kiedy mamy za chwilkę bardzo ważne spotkania !!
Wiem ze szanse i tak znikome ale te straty nie do nadrobienia !!do pierwszego spotkania 20 dni!!
Muchy w nosie???
Niech ktos napisze czy prawada jest ze byly to braki w sprzecie jakies?? Jesli tak to sie nie dziwie zawodnikowi...
Poki co to trener w wywiadzcie mowil, ze dolaczyl do zespolu wiec poczekajmy na oficjalne info. Jesli z tym sprzetem to prawda to ktos musi za to wkoncu beknac
Na pewno opóźnieniem nie były problemy osobiste - na Instagramie tydzień temu wrzucał zdjęcia z wakacji. Oby został, skoro Rohacek mówi, że od kilku dni trenuje to może problem został rozwiązany.
Nie rozumiem....
Przecież podpisał kontrakt:
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/gergo_nagy_zawodnikiem_comarch_cracovii
Niby z powodu braków sprzętowych (?) można sobie ot tak, kontrakt do kosza wrzucić ?
Narazie to nic oficjalnego nie ma. Poczekajmy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)