Ustne ustalenia są nic nie warte.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Zmęczyłem ten wywiad, czytając o tym nudnym sporcie, by w końcu natrafić na kilka zdań o moim hokejaszku. Tylko problem jest taki, że żadnych konkretów z tego się nie dowiedziałem. Ściągnęli kilku ... być może, ale czy umowy są już podpisane?! A co to za gagatki?
Jak będzie spisana umowa z ZIS, wtedy będzie można mowić o załatwieniu TA.
Czesi i Słowacy wrócili z Rosji, wkrótce będzie konferencja ;)
Coś TY? My czekamy aż skończą się MŚ i Play-offy w NHL. Wtedy będziemy kupować na potęgę
delGado Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czesi i Słowacy wrócili z Rosji, wkrótce
> będzie konferencja ;)
Podobno stacje paliw już czekają ;)
38 dni później
Heja,
czy ktoś się pokusi żeby zebrać do kupy stan aktualny ? ( z podziałem na piątki byłoby idealnie ;) )
BRAMKARZE:
Rafał Radziszewski
Robert Kowalówka
Michael Luba
OBROŃCY
Bartosz Dąbkowski
Rafał Dutka
Maciej Kruczek
Dawid Maciejewski
Peter Novajovsky
Patryk Noworyta
Mateusz Rompkowski
Patryk Wajda
[b]Michael Kolarz[/b]
NAPASTNICY
Adam Domogała
Filip Drzewiecki
Krystian Dziubiński
Damian Kapica
Karol Kisielewski
Pavel Kutsevich
Oliver Paczkowski
Petr Sinagl
Damian Słaboń
Patrik Svitana
Maciej Urbanowicz
Marek Wróbel
[b]Gergo Nagy
Richard Jencik
Jarosław Lorek[/b]
Stan na dziś
27 dni później
Kibiców zapewne ciekawi jak zestawił Pan ataki? W jakich formacjach grać będą nowi gracze? - Pierwszy atak tworzą: Svitana, Dziubiński i Sinagl, drugi Kapica, Słaboń i Urbanowicz, trzeci Jenczik, Nagy i Drzewiecki, w czwartym grają Domogała, Kucewicz, Kisielewski, są jeszcze Wróbel, Paczkowski i Lorek. Ale to się może jeszcze zmienić.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/rudolf-rohaczek-zgrupowanie-kadry-bez-krakowian,10448880/
Ciekawie to wygląda .
W obronie przydało by się solidne jedno wzmocnienie.
Blizzy Napisał(a):
> W obronie przydało by się solidne jedno
> wzmocnienie.
też myslę ze solidny 10 defensor typu (Besch czy Dudas ) bardzo potrzebny !!! by nawet mieć komfort 5 par obrońców!!
Juz ta lista Cracovia RCJ jest nie aktualna minus Gergo Nagy- jaki powod szkoda pisac ,napewno zadne powody osobiste - hokej to nie pilka i nie da sie grac tyko w koszulkach,spodenkach i do tego korki ale tego nie pojmuja dzialacze szkoda tracimy nie tylko zawodnika ale i twarz jako Klub reprezetujacy Polski Hokej w Lidze Mistrzow
Chyba sobie jaja robisz
diesel Napisał(a):
> Juz ta lista Cracovia RCJ jest nie aktualna minus
> Gergo Nagy- jaki powod szkoda pisac ,napewno zadne
> powody osobiste - hokej to nie pilka i nie da sie
> grac tyko w koszulkach,spodenkach i do tego korki
> ale tego nie pojmuja dzialacze szkoda tracimy nie
> tylko zawodnika ale i twarz jako Klub
> reprezetujacy Polski Hokej w Lidze Mistrzow
Jesli faktycznie Gergo Nagy nie chce u nas grać , to fatalnie ,zawsze powtarzam ze wolę ,,swoich'' nawet ,,krnąbrnych ''ale w razie potrzeby na których mozna liczyć jesli są w stanie grac (jak n,p ,L.L , Pasiut,czy Guzik )niz teoretycznie gwiazdki ze swiata z muchami w nosie !!\
co niektórzy teraz moze zrozumieją dlaczego byłem, jestem i będę za swoimi sprawdzonymi!!eksperymenty tak ,ale nie kiedy mamy za chwilkę bardzo ważne spotkania !!
Wiem ze szanse i tak znikome ale te straty nie do nadrobienia !!do pierwszego spotkania 20 dni!!
Muchy w nosie???
Niech ktos napisze czy prawada jest ze byly to braki w sprzecie jakies?? Jesli tak to sie nie dziwie zawodnikowi...
Poki co to trener w wywiadzcie mowil, ze dolaczyl do zespolu wiec poczekajmy na oficjalne info. Jesli z tym sprzetem to prawda to ktos musi za to wkoncu beknac
Na pewno opóźnieniem nie były problemy osobiste - na Instagramie tydzień temu wrzucał zdjęcia z wakacji. Oby został, skoro Rohacek mówi, że od kilku dni trenuje to może problem został rozwiązany.
Nie rozumiem....
Przecież podpisał kontrakt:
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/gergo_nagy_zawodnikiem_comarch_cracovii
Niby z powodu braków sprzętowych (?) można sobie ot tak, kontrakt do kosza wrzucić ?
Narazie to nic oficjalnego nie ma. Poczekajmy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
agent44, Goście (3)