Drzewiecki,Jaros :D same tuzy :) ale wazne ze sztuki sie zgadzaja :) Dwoch odeszlo-dwoch przyszlo(przyjdzie)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
W naszej sytuacji kadrowei/i przy naszym budżecie/ to lepszy rydz niz nic .
Owszem ale zas podcieranie dooopy szklem :) zreszt juz od dawna...
Trzeba sie cieszyc z tego co jest.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Drzewiecki,Jaros :D same tuzy :) ale wazne ze
> sztuki sie zgadzaja :) Dwoch odeszlo-dwoch
> przyszlo(przyjdzie)
No i dlatego właśnie ja bym się mocno zastanowił przed następnym wysyłaniem Amerykanów na plantację. Raz, że tych sztuk mamy mały, dwa że lepszych i tak w perspektywie nie ma. Tak to mi się widzi przynajmniej.
gentlemen Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Drzewiecki,Jaros :D same tuzy :) ale wazne ze
> > sztuki sie zgadzaja :) Dwoch odeszlo-dwoch
> > przyszlo(przyjdzie)
>
>
> No i dlatego właśnie ja bym się mocno
> zastanowił przed następnym wysyłaniem
> Amerykanów na plantację. Raz, że tych sztuk
> mamy mały, dwa że lepszych i tak w perspektywie
> nie ma. Tak to mi się widzi przynajmniej.
Plantacja jak najbardziej dalej dla Denisa jest wskazana botrzeba bylo brac Koguta jak sie Naprzod sypal a jego odeslac w sinadal ;)
Taki Denis wczoraj 2 punkty zrobił. Ja bym tam wolał brać Koguta i nie odsyłać Denisa. Naszą pierwszą potrzebą jest uzupełnienie składu do czterech piątek. Drugą - wprowadzenie konkurencji. Może w przyszłym sezonie się uda, może....
Zgoda na wzmocnienia jest.
Kasy na wzmocnienia nie ma (zbyt wiele).
I tyle w temacie.
sterby Napisał(a):
> Zgoda na wzmocnienia jest.
> Kasy na wzmocnienia nie ma (zbyt wiele).
>
> I tyle w temacie.
Czyli nic nowego :)
[quote=KruszynaKSC]
trzeba bylo brac Koguta jak sie Naprzod sypal
[/quote]
Kogut dostał ofertę z Tychów. Czy ty na serio uważasz, że bylibyśmy w stanie przebić ich ofertę? Jeśli tak, to gratuluję. Nieświadomość czasami jest lepsza.
Myślę że za kasę z bawelniarza spokojnie by się zgodził.
Mysle ze nawe 3/4 tej sumy.Na bank Tychy tez mu nie daly bajonskiego kontraktu bo to Kogut :)
Nie musiszmnie uswaidamiac ze place w Tychach czy Sanoku sa duzo wyzsze niz u nas ale nie u takich zawodnikach typu wlasnie Kogut.Bez jaj.
Jaros w Pasach. Miałem nie pisać, ale nie mogę! To chyba koniec pewnej epoki. Jest mi smutno, życzę Mu powodzenia, ale jest mi BARDZO PRZYKRO.......
Pewna epoka się skończyła jak dwójka wielkich graczy odeszła mam na myśli L.Laszkiewicza i N.Besch a druga jak musiał skończyć karierę wielka osobowość D.Laszkiewicz. A wszystkiemu winny R.Rohaczek. I to co ma to sam sobie jest winny.
Parafrazując klasyka jeszcze Was Rudi zadziwi :)
Oby...
No nie wiem, zależy kto jeszcze przyjdzie. Obrona bardzo słabo na tle czołowki ligi, obcokrajowcy przeciętni
(dla mnie każdy z nich miałby lote z Sanoka w pazdzierniku ) Rok temu trzymaliśmy Kosturka, w tym rok jest podobnie, zero wyciągania wniosków.
W play offie przejście Podhala będzie sukcesem, koniec na 4 lokacie. Tychy,Sanok, Jastrzębie kadrowo i indywidualnie silniejsze,co w perspektywie play off i wygraniu 4 na 7 meczy praktycznie graniczy z cudem....
Musi być słabiej ,systematycznie pozbywamy się najlepszych czy sami odchodzą w zamian nic ciekawego nie sprowadzamy ,jesli Radziszewski nie ma dnia, wynik może byc tylko jeden
Do dziś nie mogę zrozumieć po kiego czorta podsialiśmy z Kruczkiem jeden z najdłuższych kontraktów? do 2017 roku!!
wiedząc ze w Tychach w ubiegłym roku grał ogony w 4 piątce i po sezonie pozbyli się go ,u nas jeden z najsłabszych defensorów ,robiący karygodne błędy . ostatnie mecze siedzi na ławie w 4 formacji.
Teraz fajnie zrobiono z Jarosem na 3 miechy , pokaże ze potrafi i ze przydatny to ok podpisujmy nawet na kilka sezonów!
Slyszalem ze do klubu dzwonili zawodnicy pewnego klubu gdzie bardzo lubią owce ;-) Nie otrzymali oni bowiem kolejnej wyplaty i badali możliwość zatrudnienia u nas ! Kategoryczne nie dla owco-popychaczy!
ale dzwonili pod_hale czy na wielicka? ;)
w sumie to nie wiem czy na naszym bezrybiu powinniśmy wybrzydzać...
"Kategoryczne nie"? A tak z czystej ciekawości mogę spytać "dlaczemu"? Serio pytam, bo jeśli jest opcja to ja bym akurat całym sercem był "za" i szczerze się cieszył oraz gorąco ich u nas przywitał, natomiast temu "kategorycznemu nie" się naprawdę bardzo dziwię.
napiszę krótko i zwięzle..ZAPOMNIJCIE!!!totalna bzdura..co prawada nasi wybieraja sie na Siedleckiego i to juz w niedziele ...aby rozegrac swoj ligowy mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)