Stary wątek miał już ponad 300 stron, w związku z czym się "wysypał". Tutaj ciąg dalszy.
Ostatnie dwa wpisy wyglądały tak:
[quote=D.J.Cat]
A mnie się te statystyki cholernie podobają. Valcak 16, Słaboń 14, Stoklasa i Kowalowka 13, Pasiut 12, Fraszko 11, Kalus, Dvorak 10, Fojtik 7 mimo kontuzji. Do tego Noworyta 6, Dąbkowski i Wajda po 5. Punktuje regularnie większość drużyny. Nikt w +/- nie jest na minusie.
[/quote]
[quote="żółta kaczka"]
Trudno, żeby mając w lidze takie Katowice ktoś był na minusie. Ja bym był ciekaw takiego +/- za mecze z drużynami "top 5", ewentualnie "top 6".
[/quote]
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Jest i on i jego złoty sikor ;)
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10556213_819133078109297_4686354039306265812_n.jpg?oh=0ef0b5d46eeab71b247ab8ed0ff737c7&oe=54B4F237&__gda__=1425331691_179f27530047f79c752ae7d9ecfc2374[/img]
fotka z teraz ?
:)-D Gooooooooooooool!!!!! Fojtik jest w gazie!! Dopadł do krążka po zagraniu MCCauleya, objechał bramkę i (na raty) wpakował gumę do siatki!! :)
Coś mi mówi, że jak fota poszła na Forum, to Józiu musiał dostać jakąś pochwałę od kogoś i się zmobilizował :)
Ej, no ja rozumiem że nie powinien pić, wciagać itp, ale nie przesadzajmy zakutasić chyba może? !
Nie żebym się czepiał...
McCauley!!! Przejął krążek i pojechał oko w oko z Elżbieciakiem..nie ma gola!!
Zdjęcie na forum wpłynęło dobrze na Fojtika,nie ma ktoś foto z Amerykanami ?;)
A co Ci wczoraj z jankesami nie pasowalo?
Pasowałoby mi żeby zaczęli punktować,szczególnie obrońca
nie wiem czy widziałeś ale wczoraj przez dwie tercje Liotti jako chyba jeden z nielicznych oddawał strzały z niebieskiej w przewagach, w trzeciej sie cos odwidzialo, ale patrzac na poprzednie mecze i przewagi to byl postep.
poza tym obronca i skonczyl w +/- na +1 także nies jest źle
Rozumiem ze teoria gdzie McCauley gra tam atak nie punktuje sie nie sprawdzila i sie nie mogles go czepic bo 2 asysty to pora na obronce, eh
Do przodu idą chłopaki, nie ma co narzekać. Zresztą ocenimy lepiej po meczach z Sanokiem, Jastrzębiem, Tychami i Unią - to są miarodajni przeciwnicy, a i przy okazji będzie przerwa na kadrę, więc zobaczymy też jak ją wykorzystają na zgranie.
marczek oceńmy ich po meczach z Sanokiem Tychami i Jastrzębiem
Tobie to nawet Kosturek pasował więc szkoda dyskutowac
a to dobre - najpierw piszesz ze fatalnie graja, potem ze nie punktuja, potem ze juz tylko jeden nie punktuje, a zaraz ze ocenisz ich po meczach z mocniejszymi, a to przepraszam co to bylo jak nie ocena?
Ty ich zaczales oceniac odkad wysiedli z samolotu, wiec faktycznie szkoda, mam nadzieje ze obaj udowodnia Ci ze sa warci zeby tu jednak zostali i nie bedziesz musial ich pakowac ;)
marczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a to dobre - najpierw piszesz ze fatalnie graja,
> potem ze nie punktuja, potem ze juz tylko jeden
> nie punktuje, a zaraz ze ocenisz ich po meczach z
> mocniejszymi, a to przepraszam co to bylo jak nie
> ocena?
>
Jesli Ty cieszysz sie ze nastrzelal ktos bramek jakiemus Janowowi czy Katowicom to zyj dalej w swoim buraczanym swiecie.
OBCOKRAJOWCY MAJA PUNKTOWAC Z MOCNYMI!!!a nie z kelnerami. Ubierz lyzwy i popros zeby ci dali szanse to i ty strzelisz takim kelnerom.
Ogólnie ich do tej pory oceniam negatywnie
myslę ze to chyba nie moja ocena ,bo trener chyba by nie mieszał w piątkach jakby było ok
Przy Valcaku i Fojtiku też raczej nie trudno się pokazać czy zapunktowac
z tym ze Czesi mają kredyt zaufania na błędy ,bo pokazali ze są klasowymi zawodnikami ,Amerykanie muszą sobie zapracować na to
No, ale jednak różnica między Naprzodem Janów, a GKS-em Katowice jest kolosalna. Wczoraj McCauley zagrał przyzwoity mecz, więc proponuję z niego zejść.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> marczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a to dobre - najpierw piszesz ze fatalnie
> graja,
> > potem ze nie punktuja, potem ze juz tylko jeden
> > nie punktuje, a zaraz ze ocenisz ich po meczach
> z
> > mocniejszymi, a to przepraszam co to bylo jak
> nie
> > ocena?
> >
>
> Jesli Ty cieszysz sie ze nastrzelal ktos bramek
> jakiemus Janowowi czy Katowicom to zyj dalej w
> swoim buraczanym swiecie.
>
> OBCOKRAJOWCY MAJA PUNKTOWAC Z MOCNYMI!!!a nie z
> kelnerami. Ubierz lyzwy i popros zeby ci dali
> szanse to i ty strzelisz takim kelnerom.
buraczanym swiecie? mocny argument w dyskusji...
moze przegladnij jak gral do tej pory Janow i kto sie z nimi i jak meczyl i jesli nie widzisz roznicy miedzy nimi a Katowicami to wspolczuje.
Zreszta nie zrozumiales to po co to tlumaczyc, zeby dac im czas - gosc przyjechal bez testow i Rudi wstawil go do pierwszego ataku, nie sprawdzil sie wiec szuka dalej optymalnego ustawienia, ale najlepiej zeby jechal do domu po 9 meczach bo Ciebie nie zachwycil.
marczek nie przesadzaj nie wyczytałem nigdzie by ich wysyłac do domu ,teraz to nawet by sensu nie było ,ale coś trzeba zrobic i albo zagrają na odpowiednim poziomie ,bo ten który pokazali w 9 meczach w Cracovii na pewno nie zadawała większości .
Dobra wiadomośc jest taka ze trener Rohaczek na pewno odpowiednio zadziała jak trzeba biedzie ,pozbył sie Kani i Kozuba czy Vrany wieć jak i tu będzie taka konieczność to i zrobi
Polecam watek o meczu z Podhalem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)