Dawid Kroczek & Miedź Legnica. Takie coś się szykuje.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Trenerowi Dawidowi zyczę jak najlepiej. Według mnie on jest o wiele lepszym trenerem niż był. Ludzie patrzą na wyniki, ale nawet jeśłi w jednym czy drugim miejscu nie pójdzie to jest to niesamowity kapitał pod kątem rozwoju dla takiego trenera. Może być tak ze Kaczmarek spuści Raków, a Miedź awasnuje np.
Właściciel Miedzi jest dobrym pracodawcą.
Idealny gosc na 2 jako trener
Sam slabo to jakos kleci...
Tomasz Jasik odchodzi ze sztabu szkoleniowego medalików .
- Edytowany
[quote]#post1748442 Dawid Kroczek & Miedź Legnica. Takie coś się szykuje.[/quote]
I się zadziało, Kroczek ląduje w Legnicy,cel ma nie łatwy, bo celem jest awans do Ekstraklasy.
Powodzenia.
[quote]#post1748614 [quote]#post1748442 Dawid Kroczek & Miedź Legnica. Takie coś się szykuje.[/quote]
I się zadziało, Kroczek ląduje w Legnicy,cel ma nie łatwy, bo celem jest awans do Ekstraklasy.
Powodzenia.[/quote]
Asystentem został architekt spadku naszych rezerw Krzysztof Mordak
Krzysztof Piątek strzelił gola dla Al-Duhail SC w wygranym 3-1 (1-0) meczu 2. kolejki fazy ligowej katarskiego Pucharu Ligi (QSL Cup). Dla 31-letniego napastnika było to pierwsze trafienie w tych rozgrywkach w obecnym sezonie.
za http://www.90minut.pl/news/342/news3427384-Gol-Krzysztofa-Piatka-w-katarskim-Pucharze-Ligi.html
Sergiu Hanca, były zawodnik Cracovii (115 spotkań), o tym, że będąc obcokrajowcem, trzeba dawać z siebie w polskiej lidze 120%.
🗣️ „Zawsze walczyłem o miejsce w pierwszym składzie, nawet jeśli byłem w dobrej formie. W ten sposób zostałem też kapitanem drużyny. Tam, jako obcokrajowiec, trzeba dawać z siebie wszystko i udowodnić, że jest się lepszym od nich”.
🗣️ „Ekstraklasa jest bardzo dobrze rozwinięta, a ja czułem się tam wspaniale. To było niesamowite. Najlepsze doświadczenie w mojej karierze”.
Źródło: Fanatikro
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-10/1790875906-395.png[/img]
A Andrea wqrwiona podczas meczu w sektorze VIP, to najlepsze co wydarzyło się w całej historii ubek areny poza sektorem gości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)