Bzdura waść gadasz
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Rzadkie spotkanie na forum kibiców przeciwnych drużyn ;-)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/image-png-55980189.png[/img]
Brawo młody!
To druga runda Pucharu Austrii z drużyną z IV ligi?
Tak mówią google.
Niemniej - tak jak napisał przedmówca: Brawo Młody! 💪
Za 90minut:
Krzysztof Piątek strzelił gola i nie wykorzystał rzutu karnego w wygranym 8-1 (4-1) przez jego Al-Duhail SC wyjazdowym meczu 5. kolejki katarskiej ekstraklasy z Al-Arabi SC. Dla 30-letniego napastnika to czwarte ligowe trafienie w tym sezonie.
- Edytowany
Rózga w pierwszym składzie Sturmu (grał 60 minut) w wygranym meczu z RB Salzburg.
https://www.flashscore.pl/mecz/pilka-nozna/salzburg-Olvehxrl/sturm-zsktjfsD/?mid=KtXSGSjt
Trzeba dodać że najsłabszy na boisku z jego drużyny..
Jak tam Bzdyl, gra coś w tej Żylinie?
Sprawdziłem z ciekawości. W czterech ostatnich meczach ligowych nie było go w ogóle w składzie. Pewnie musi uczyć się taktyki 😉... W rezerwach 😋
Może dziś pojawi się na ławce? Zilina gra o 17 z Komarno.
4 dni później
[quote]#post1693441 Sprawdziłem z ciekawości. W czterech ostatnich meczach ligowych nie było go w ogóle w składzie. Pewnie musi uczyć się taktyki 😉... W rezerwach 😋[/quote]
Niestety nie... w rezerwach też ani raz się nie załapał żeby choć sprawdzić twardość ławek dla rezerwowych.
Ba! Mało tego. Wczoraj Zilina grała mecz w Pucharze Słowacji z jakimś 4-ligowcem. Wygrali 8-0 ale próżno szukać w składzie niejakiego Bzdyla.
Nie wiem czyja to była inicjatywa żeby koniecznie iść z Cracovii ale widać póki co nie wyszło mu to na dobre. Nie podobało mu się, że jako 17-latek łapał minuty w mistrzowskiej drużynie Elsnera tylko wolał iść do Ziliny gdzie podobno miał mieć pewniejsze granie😂
No chyba, że złapał jakąś kontuzję - ale tego nie wie nikt (albo prawie nikt)
- Edytowany
Coś takiego wisi na stronie Żiliny:
Nakoľko ide o prestup hráča do 18 rokov zo zahraničia, jeho prestup ešte posudzuje špeciálna komisia FIFA, a preto nemôže nastúpiť ihneď za "A" alebo "B"-tím. Šošoni budú musieť čakať na súhlas príslušného orgánu.
https://short-url.org/1bl-5
Ponieważ jest to transfer zawodnika poniżej 18 roku życia z zagranicy, jego transfer jest nadal rozpatrywany przez specjalną komisję FIFA, a zatem nie może on od razu grać w drużynie „A” ani „B”. Będzie musiał poczekać na zgodę odpowiedniego organu.
- Edytowany
No ale zawsze lepiej sie ponabijac z wychowanka,zwlaszcza jak pasuje pod teze,nie bodzio?
[quote]#post1694296 No ale zawsze lepiej sie ponabijac z wychowanka,zwlaszcza jak pasuje pod teze,nie bodzio?[/quote]
Aleś mi dojebał- nie podniosę się😂
Napisałem fakty. Na koniec wspomniałem, że być może jest inna przyczyna (akurat wymieniłem kontuzję) ale takiej wiedzy nie mam.
A dzięki temu, że to napisałem przynajmniej dowiedzieliśmy się o co biega (dzięki @jesus#300 ) bo od 4 dni jak się pojawił temat Bzdyla nikt nie zadał sobie takiego trudu.
- Edytowany
Fakty o twardosci lawek z czystej sympatii bodzio pisales,lepiej sie nie podnos w takim razie bo znyt wysoko nie wstaniesz.
P.S. zawsze mozesz zgosic moj post moderatorom,zebym mogl dostac blokade,taki darmowy tip z mojej strony.
[quote]#post1694307 Fakty o twardosci lawek z czystej sympatii bodzio pisales,lepiej sie nie podnos w takim razie bo znyt wysoko nie wstaniesz.
P.S. zawsze mozesz zgosic moj post moderatorom,zebym mogl dostac blokade,taki darmowy tip z mojej strony.[/quote]
Jak szukasz kogoś żeby cię podpierdolił do moderatorów to pod zły adres zapukałeś😂
EOT
Ktoś wie ile taki proces może trwać? Przecież to jest ze szkodą dla zawodnika.
[quote]#post1694321 Ktoś wie ile taki proces może trwać? Przecież to jest ze szkodą dla zawodnika.[/quote]
wyczytałem, że jeśli złożone papiery i dokumenty są bez zarzuty to zwykle nie trwa to długo (do maks 3 tygodni),
przy brakach lub uzupełnieniach dokumentów ten okres może się dość mocno wydłużyć (bywa, że do 2-3 msc)
2 grudnia będzie już pełnoletni ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)