"Piast sprawdza Przemysława Kitę"
Przemysław Kita zagrał w sparingu Piasta Gliwice z GKS-em Bełchatów. 24-letni napastnik jest obecnie testowany przez trenera Waldemara Fornalika. W ubiegłym sezonie w barwach Warty Poznań wystąpił 23 razy i ośmiokrotnie wpisał się na listę strzelców
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote='piotrek67' pid='1321803' dateline='1529816504']
"Piast sprawdza Przemysława Kitę"
Przemysław Kita zagrał w sparingu Piasta Gliwice z GKS-em Bełchatów. 24-letni napastnik jest obecnie testowany przez trenera Waldemara Fornalika. W ubiegłym sezonie w barwach Warty Poznań wystąpił 23 razy i ośmiokrotnie wpisał się na listę strzelców
[/quote]
Jestem w szoku. Myślałem, że gość totalnie przepadł.
Ja tez
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Na razie to tylko testy. Ja byłem raczej zdziwiony, że chłopak wpadł w czarną dziurę.
[quote='ian thorpe' pid='1321664' dateline='1529703922']
Szymon Hajduk zawodnik Progres U19 Kraków przechodzi testy w GKSBelchatow. Szymon to syn byłego zawodnika Cracovii Krzysztofa.....z tt
[/quote]
Ale zanim trafił do Progresu to kopał w AP-21. A tatuś jego na meczu przeciwko Cracovii krzyczał, "kopnij tego żyda" Wstyd mi za ojca tego Hajduka - niech się wali.
Ta informacja zmienia postać rzeczy . KH z racji wieloletniej gry w Pasach powinien sobie wziąć nieco na wstrzymanie .Zachowanie wysoce naganne .
Krzysztof Pilarz został nowym zawodnikiem drugoligowej Olimpii Elbląg.
A Sebastian Steblecki odchodzi z Chojniczanki
Chojniczanka Chojnice nie zdecydowała się na przedłużenie kontraktu z Sebastianem Stebleckim.
26-letni pomocnik trafił do pierwszoligowca w rundzie wiosennej minionego sezonu. W tym czasie wystąpił w 13 meczach ligowych.
za http://www.90minut.pl/news/287/news2876860-Sebastian-Steblecki-odchodzi-z-Chojniczanki.html
To był wielki talent ale kontuzje pokrzyżowały plany.
Były piłkarz m.in. Cracovii, a obecnie Garbarni Kraków, Karol Kostrubała w sobotę zmienił stan cywilny. Ślub urodzonego w Zamościu pomocnika, który 12 lipca skończy 30 lat, z poznaną przed siedmiu laty, pochodzącą z okolic Jasła i Krosna Alicją odbył się we Frysztaku, a przyjęcie weselne w Pstrągowej.
W gronie 165 gości pięknie prezentujących się nowożeńców nie zabrakło piłkarzy Cracovii (Kostrubała był jej zawodnikiem w latach 2005-2009, 2001 i 2012), Motoru Lublin (grał w nim w sezonie 2012/2013) oraz Garbarni (występuje w niej od 2013 roku).
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/region/a/piekna-i-pilkarz-pomocnik-garbarni-krakow-karol-kostrubala-zmienil-stan-cywilny-zdjecia-i-wideo,13289472/
Wojtkowa Escola Varsowia (jest tam dyr.sport) awansowała do finału U-15 ale tam już dostali baty 3-0 od chyba najlepszej szkółki w Polsce czyli Lubina.
A tymczasem Hubert Wołąkiewicz i Krzysztof Danielewicz przedłużyli kontrakty z chójniczanką :)
Wołąkiewicz już raczej jest u schyłku kariery ale Danielewicz ? Wszak to miał być drugi Giza .Po odejściu od nas niesamowity zjazd po równi pochyłej .
On miał zjazd i u nas. Nie pamiętam choćby jednego dobrego spotkania :)
Tymczasem Tomasz Brzyski wraca w rodzinne strony, zdecydował się na podpisanie kontraktu z Motorem Lublin
[quote='Yid_Army' pid='1322592' dateline='1530289683']
Tymczasem Tomasz Brzyski wraca w rodzinne strony, zdecydował się na podpisanie kontraktu z Motorem Lublin
[/quote]
Właśnie miałem napisać tekst dokładnie tej samej treści :p
Yid Army - zhakowales moje konto? ? :p
Nie, tez zna 90minut.pl
Z Danielewiczem było inaczej: u nas zaczynał miewać przebłyski, ja pamiętam mecze, kiedy oceniałem go wyżej niż Dąbrowskiego. Stawowy chciał go zatrzymać, a on go wydymał... niewdzięczny głąb, przykład nie jedyny, ale najbardziej spektakularny. No i cóż, jak to się mów w takich przypadkach, "lepiej już było": ku przestrodze.
Danielewicz tak kombinował, że skończył, jak skończył ;)
U Danielewicza po prostu Karma wróciła ;)
[quote='Diabel' pid='1322597' dateline='1530294217']
Nie, tez zna 90minut.pl
[/quote]
Zanim pojawiło się info na 90 minut, wyczytałem ten news na profilu Leszka Bartnickiego na twitterze :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)