Denis Rakels wszedł w 71min a w 82 min strzela bramkę
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Szkoda tylko że jego Reading trzeci mecz z rzędu przegrał.
Raki dzisiaj w pierwszym narazie Reading prowadzi
Krzysiu Pilarz zamienił grzanie ławy w Cracovii na grzanie ławy w Niecieczy.Pogratulować.
Ale ma gwarantowane grzanie ławy przez rok dłużej niż u nas. Nawet jeżeli dostaje mniej niż w Cracovii (a pewnie ma przynajmniej tyle samo) to i tak niezły interes na koniec kariery.
http://weszlo.com/2016/04/21/van-nistelrooy-zostawal-na-masaz-a-ja-myslalem-ze-bol-jakos-przejdzie/
Arkadiusz "wiem co gram" Radomski, bezpośrednio i pośrednio psioczy na nasz klub
Nie grał u Zellhofera, bo chwilę wcześniej, przed kontuzją, powiedział w wywiadzie, że jego czas w Wiedniu się skończył i dłużej grać tam nie zamierza. Myślał gwiazdor o Bundeslidze, albo,że przynajmniej Lech o niego stoczy bój z resztą świata, a gdyby nie kolega Tomaszek, szalał by po pastwiskach w Tyrolu..
A mi ze 2 lata temu mowil ze fajny klubik i fajnie wspomina gre w Cracovii - a to klamczuszek ;(
Za określenie "klubik" powinieneś mu dać w mordę:)
...będziesz miał okazje mu to "wręczyć" gramy w Zielonkach. Ja zagadam Niedzielana;)
AP Profi Zielonki - Cracovia 2016-06-18 godz. 11:00
Ale co was w wywiadzie oburzyło? Że powiedział, że miał opóźnienie w pensji?
Bardzo pozytywnie wyraża się o naszych młodych graczach i trenerze, a że w klubie u nas z organizacją jest różnie to i bez wywiadu Radomskiego wiadomo.
Też nie bardzo widzę, co by tu mogło oburzać. Odpowiedział na pytanie, powiedział prawdę. Nie wsadził żadnych tekstów typu: skandal, dramat, okropność.
mnie też wywiad nie oburza. Odniosłem się tylko do wpisu koldarxa.
[b][i]Sąd Rejonowy w Bełchatowie ogłosił wyrok w sprawie korupcji w GKS-ie Bełchatów. Jedenastu spośród trzynastu zawodników zostało uznanych za winnych i otrzymało wyroki pozbawienia wolności w zawieszeniu oraz grzywny. Dwóch zawodników uniewinniono.[/i][/b]
[i]Krzysztof P., Artur K. i Robert G. - dziewięć miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na dwa lata i grzywna 10 tys. zł [/i]
http://www.90minut.pl/news/264/news2649174-Wyrok-w-sprawie-korupcji-w-GKS-ie-Belchatow.html
Dzien w ktorym zatesknimy za Sretenem, Rakelsem i nawet Rymaniakiem wlasnie nastapil.
A Denis strzela kolejną brameczkę na Wyspach...
drugi raz w pierwszym składzie chyba (napewno z rzędu) i kolejny mecz z bramką
Rakels 3. gol w 10. meczu dla Reading. A rozegrał 179 minut
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12107174_855128457947509_8816974631535592794_n.jpg?oh=30b348324c2d78b8fccd1fd34f41fc8d&oe=57BD557A[/img]
Jakiś taki niepodobny do Rakelsa, ale tatuaże jego:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)