Well-taken strike from HRK - Rakels put the ball into a dangerous area and when it wasn't dealt with effectively, Hal slotted in. 1-0!
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Milosz Kosanović. Były piłkarz Cracovii robi furorę w Belgii
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/.
A nie pisałem że to jest facet który ma przyszłość? Teraz mam satysfakcję i może by tak skautem zostać dorabiając do emerytury???
...ostatni, który takie piękne strzelał rzuty wolne.
... ostatni, który w ogóle strzelał rzuty wolne.
Z takim kopytem w nogach nie ma co się dziwić .
co Wy piszecie?
przecież to nie jest piłkarz ;)
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co Wy piszecie?
> przecież to nie jest piłkarz ;)
Dokładnie... A Żytko jakby poszedł w jego ślady to Glik by miał partnera na środku obrony w reprezentacji :D
dajcie se spokój. jak nauczył się grać w piłkę to fajnie i się cieszę. u nas był miernotą ogrywaną jak dziecko w defensywie. nie odbieram umiejętności w grze do przodu, techniki użytkowej, ułożonej stopy i pierdolnięcia. ale w defensywie był słabszy od Zytki. To nie jest moja opinia to jest fakt oparty o kilka statystyk
SaNtO ten jeden raz, jedyny... daruj sobie xD.
SaNtO Napisał(a):
> dajcie se spokój. jak nauczył się grać w
> piłkę to fajnie i się cieszę. u nas był
> miernotą ogrywaną jak dziecko w defensywie. nie
> odbieram umiejętności w grze do przodu, techniki
> użytkowej, ułożonej stopy i pierdolnięcia. ale
> w defensywie był słabszy od Zytki. To nie jest
> moja opinia to jest fakt oparty o kilka statystyk
Ile chcesz pieniędzy aby zniknąć z tego forum? Zapłacę każdą kwotę.
a nie wystarczy ??
forum bez Santa by było uboższe
Trzeba mu przynajmniej oddac ze jest konsekwentny, brnie dalej i na refleksje nie ma szans.
Tak jak jest uboższe bez Pottera ;) Potter Wracaj ! :)
Santo spoko gość z ciebie ale żona pewnie łatwo z tobą nie ma bo jak się uprzesz na coś to już koniec :)
MakuKSC Napisał(a):
> Trzeba mu przynajmniej oddac ze jest konsekwentny, brnie dalej i na refleksje nie ma szans.
Brnie jak Wałęsa w sprawie Bolka.
Ja mam go na ignorze od roku i zapewniam, że nie zubożyło to forum.
Pottera mi natomiast brakuje.
De gustibus non disputandum est. Cały urok tego forum to ludzie, którzy stanowią całe spektrum od wariatów po pragmatyków. I niech tak zostanie!
Dajcie spokój. Kosanović BYŁ niezłym grajkiem, ale nie tak świetnym jak niektórzy zdają się myśleć. Gdyby był lepszy, już teraz grałby o poziom wyżej niż w Standardzie. Także pewne racje należy SaNtO oddać, biorąc poprawkę na barwną formę formułowania przez niego swoich przemyśleń.
Masz rację, ale mnie nie tyle drażniły głupoty, które pisze co przeświadczenie o tym, że posiadł całą prawdę na ten temat. Może to tylko kwestia stylu, ale nie byłem w stanie tego ścierpieć.
Jak piszesz "De gustibus non disputandum est"
naitsyrk Napisał(a):
> Ile chcesz pieniędzy aby zniknąć z tego forum?
> Zapłacę każdą kwotę.
Klikasz przy nicku "ignoruj wpisy" i już masz spokój. Chyba że ktoś go w całości zacytuje. Ale to jest na szczęście sporadyczne.
No racja, ta opcja jest genialna. Mnie też zdarzyło się używać funkcji "ignoruj" i jeśli chciałem sobie mimo wszystko przeczytać jakieś posty, to po prostu musiałem kliknąć na wiadomość. To funkcja ochronna dla osób o podwyższonym ciśnieniu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)