Mam nadzieję, że nie będzie z naszej strony taryfy ulgowej.
-
-
[1] Cracovia vs Hc Gks Katowice | piątek, 26.09.2014, godz. 18:30 - 16:1
z drugiej strony ciezko myslec ze bedziemy sie zazynac zeby strzelic 20 bramek bo i po co? wygrac wygrajmy, niech ta 10 peknie, ale nasi chyba nie beda mieli na celu upokorzenie Katowic ktore przyjada w kadlubowym skladzie - chociaz moge sie mylic, bo grajac na 2 piatki te bramki moga wpadac same z siebie...
Ja tam się wcale z tego nie cieszę, że Gieksa ledwo skompletowała skład. Natomiast cieszę się, że w ogóle im się to udało i będę trzymał kciuki żeby przetrwali. Oczywiście kibicuję naszym i nie wierzę dziś w jakiś cud, ale w hokeju wszystko jest możliwe.;) Całe szczęście "Rudi" wychodzi z założenia, że żadnego rywala nie można lekceważyć, bo gdyby tak było, to ... moglibyśmy mieć sensację jak ostatnio w Opolu.;)
Dobrze że w ogóle zgłosili się do rozgrywek, tylko mam jedno ale, dlaczego do PLH, skoro tu wymagania finansowe i sportowe są o wiele większe. W I lidze daliby sobie prędzej radę pod każdym względem. Podzielam zdanie,że każdy klub jest na wagę złota.
To pytanie zadaj prezesowi Dawidowi.
Tak zagramy: Radziszewski - A. Kowalówka, Noworyta, Fraszko, Słaboń, S. Kowalówka - Wajda, Kłys, Fojtik, Valcak, Dvorak - Dąbkowski, Kruczek, Kozłowski, Pasiut, Stoklasa - Kisielewski, Witowski, Wiśniewski.
Czyli by nie było jaj z kontuzjami powinno przybyć minimum 2 obrońców i dwóch napastników...
szybko bramki wpadają ;) ale kto by się spodziewał innego scenariusza, szkoda że ten pogrom muszę śledzić w pracy :/
Po co komu taki mecz? Ja oni licencję dostali?
wg prezesa pzhl by uatrakcyjnić i podnieść poziom ligi ;)
Wygrana 16:1, gratulacje, a mogło być i ze 20 gdybyśmy lepiej wzięli się do roboty od początku drugiej tercji ! ;) Pomimo różnych zawiłości uznanie dla rywali, za to, że w ogóle podjęli rękawicę, stanęli na lodzie i dotrwali do końca. Wypada też życzyć im powodzenia, żeby hokej w Katowicach nie umarł !
Bardzo fajny sparing. :)
W drugiej tercji troszkę skuteczność zawodziła, bo patelnie był niesamowite.
Winter is coming. :)
Czy to jest rekordowy wynik w oficjalnych rozgrywkach?
Patrzac z drugiej strony to dobrze ze naszym sie chcialo do konca,Katowic szkoda ale czego sie spodziewac przyjezdajac w 11...
Glupia kara Grzeska,tu bez konsekwencji ale z innym rywalem moze byc roznie.
Liga sie robi ciekawa, Podhale przegrywa z Sanokiem 10:1 a dzisiaj wygrywa z JKH...Wielki mistrz sie meczy przez dwa mecze z Orlikiem a i tak bilans wychodzi na minus(moze to jednak nie trener ;) )
Jak dla mnie naprawde dobrze Fraszko sie pokazal w pierwszym ataku,reszta na dobrym poziomie. O obronie ciezko cos powiediec bo roboty prawie nie mieli.
Profesor byl na meczu - oby tylko nie stwierdzil ze jak tam gromimy to wzmocnienia juz nie potrzebne ;)
Wzmocnienia ponoć w drodze. Oby.
Katowic? ;)
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wzmocnienia ponoć w drodze. Oby.
Też tak słyszałem - oby to były wzmocnienia.
Ponoć już w poniedziałek coś ma być.
Nie wierzyłem, że ten mecz się odbędzie...
Rock Napisał(a):
> Czy to jest rekordowy wynik w oficjalnych
> rozgrywkach?
Masz na myśli tylko rozgrywki ekstraligowe czy ogólnie polskiej ligi? W ostatnim sezonie I ligi wygraliśmy bodajeże z SMS-em Sosnowiec 18:3, a w ostatnim meczu tych rozgrywek 19:4 z drugą drużyną Podhala.
CHT Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czy to jest rekordowy wynik w oficjalnych
> > rozgrywkach?
>
> Masz na myśli tylko rozgrywki ekstraligowe czy
> ogólnie polskiej ligi? [b]W ostatnim sezonie I ligi
> wygraliśmy bodajeże z SMS-em Sosnowiec 18:3[/b], a w
> ostatnim meczu tych rozgrywek 19:4 z drugą
> drużyną Podhala.
Wtedy dwa mecze dostali lomot niesamowity i nie jestem pewnien ale chyba peklo wtedy 20?!
Gralo sie wtedy piatek sobota dwa mecze pod rzad z tym samym przeciwnikiem.
Grało się sobota, niedziela. W drugim meczu wygraliśmy 10:0.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)