KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oj, można pomarzyć - ale by było pięknie
> pojechać na finał PP na Narodowy.. Ale na razie
> trzeba przejść Ostrovię. ;)
-
-
(WIKTORIA) [PP] Ostrovia Ostrów - CRACOVIA 1 : 2
O tak .Wreszcie byłby mecz o wiekszą stawkę .
Co do wąskiej kadry, to jesienią o ile się nie mylę został jeden mecz. Niech mnie ktoś poprawi jeśli kolejna runda też przed zimą. Ale jeśli nawet to pozostanie dwumecz z Błękitnymi, którzy nie wydają się trudnym przeciwnikiem.
mecz kolejnej rundy jest w marcu, zatem oczywiście teraz w pp mamy do rozegrania tylko jeden mecz, w pełnym składzie i zwycięski oczywiście
6 dni później
przy dzisiejszej skuteczności, jesteśmy wstanie ten mecz wtopić...
Ostrovia dziś zremisowała 2-2 z v-ce liderem Nielbą Wągrowiec, choć przegrywała 0-2. Uwaga, Ostrovia gra do końca, dziś wyrównanie w 88 min., z Tychami tez wyrwała zwycięstwo w końcówce.
ale tam Kwiatkowski nie będzie sędziował (chyba)
O gre do końca się nie boje, my też ostatnimi czasy gramy do końca
Rabarbar_1 Napisał(a):
> O gre do końca się nie boje, my też ostatnimi
> czasy gramy do końca
my nie gramy do końca, my zaczynamy grać na końcu.
i fizycznie wyglądamy nieźle pod koniec meczu, więc dla mnie może być 3:0 strzelone w końcowym kwadransie ;)
mam nadzieję, że tak łatwo Wam nie pójdzie z biedną Ostrovią jak napisał przedmówca :) zwracam uwagę - że po meczach z Ostrovią następują zmiany trenerów u rywali z PP - tak było w Górniku Wałbrzych, Puszczy Niepołomice i Ruchu Chorzów. wszystkie te drużyny przyjeżdżały do Ostrowa w roli faworyta ... ;) mam nadzieje, że kibice Pasów pojawią się w Ostrowie. sektor gości ma ok. 500 miejsc (GLOS)
czyżby się szykowała zmiana trenera w Ostrovii(:P)
Uwaga drodzy kibice Cracovii, będzie TRANSMISJA MECZU W POLSAT SPORT !!!
dla kogo ta transmisja o 12 ?
Ja bede ogladal :D
Nagraj sobie , nie pozwól nikomu podać wyniku i wspaniałomyślnie oglądaj sobie przy browarze po pracy , oczywiście naszą wygraną 1 : 2 !
Liczę że w podstawowym składzie wyjdzie Dudzic-to jest spotkanie idealne dla niego.
i Zejdler. Niech sobie chłopak pogra
zubereg Napisał(a):
> Liczę że w podstawowym składzie wyjdzie
> Dudzic-to jest spotkanie idealne dla niego.
powinien, choćby z tej przyczyny, że jego przygoda z Cracovią dobiega końca (tak szeptają na Wielickiej)
Czy ktoś wie czy transmisja będzie na jakimś kanale na nc+, albo w necie. Też bym sobie zobaczył.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)