Pac-Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> koldarx Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zakladam 0:5. Jak strzelimy honorowa to dla
> mnie
> > sukces. Tylko jak to wytlumaczyc synowi.....
>
> Bóg wybacza Cracovia nigdy.
Jezu jak sie ciesze :) I oby tak dalej ;)
-
-
(WIKTORIA)[10]Cracovia - gts 1:0(WIKTORIA)
Karvin Napisał(a):
> Wygramy i tyle
A nie mówiłem? :P
Podoliński przechytrzył Smudę. Mecz wyglądał tak jak powinny wyglądać derby-walka, walka i nasze zwycięstwo:)
kilen Napisał(a):
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Oglądam Ligę+Ekstra i zastanawiam się,
> dlaczego
> > te złamasy wybrały do skrótu wyłącznie
> akcje
> > gts (raptem 4), a u nas pokazali z I połowy
> > wyłącznie podanie Rakelsa bramkarzowi (innych
> > akcji, jak np. rajd Buby, w ogóle), a z II
> > strzał Nowaka w 80 min. i bramkę Miro. Co
> prawda
> > widziałem przy autobusie gtsu załamanego
> > Mielcarskiego, ale to jest mega frajerstwo
> stacji.
>
>
> rok temu czekałem na powtórkę najwazniejszej po
> golach akcji meczu,
> sam na sam Saidiego w końcówce. nie doczekalem
> się.
> obsiadły nc+ "zomofile" ;)
> piszmy do nc+ z rządaniem odsunięcia
> mielcarskiego i wegrzyna od komentowania derbów.
Zomofile Mielcarski z Węgrzynem są do odstrzału (wiadomo, psy, ale niezależnie od tego są koszmarni merytorycznie, oni po prostu p.i.e.r.d.o.l.ą od rzeczy i to właściwie na każdy temat związany z piłką, Mielcarskiemu to chyba zaszkodził "zły dotyk" czyli współkomentowanie meczów ze Szpakowskim).
Ale mnie bardziej niepokoi co innego. Wczoraj w lidze+ cośtam były też pytania do "pana Sławka" o kontrowersyjne sytuacje z meczu i zadano je dokładnie dwa - o rękę Marciniaka i faul na czerwień Covilo. "Dziwnym trafem" nie zapytano o faul na czerwień Burligi i spalonego Nowaka, którego nie było (o tej drugiej sytuacji nie zająknięto się nawet w skrócie z meczu!).
Wygląda więc na to, że Smokowski z Twarowskim są pod zbyt dużym wpływem zomofili i zatracili obiektywne spojrzenie, co mnie bardzo martwi, bo akurat tę dwójkę redaktorów zawsze ceniłem...
Na milicyjnym forum płacz i skowyt niemiłosierny!
Ciekawy jestem tej sytuacji z Nowakiem, z mojej perspektywy ciężko było mi ją ocenić.
ale czułem, że nie było spalonego, ponieważ Nowak wystartował do piłki po podaniu. Musiałby stać już na spalonym w momencie podania, w co wątpię.
Nowak idealnie poszedł. Na powtórkach widać, że spalonego nie ma.
Cracovia Pany!
Takiej euforii szczęścia już dawno nie doświadczyłem. CRACOVIA PANY ! ! !
Jeśli ukarzą za faul Covilo, podobnie powinni ukarać Burligę.
Czy Cavilo dostał żółtą za zdjęcie koszulki?
Rock Napisał(a):
> Czy Cavilo dostał żółtą za zdjęcie koszulki?
Ale to już po meczu było.
niestety to fakt iz liga plus extra jakby chciala nieco zmniejszyc bol po niespodziewanej dla wiekszosci bukozwolennikow przegranej w derbach, a ja dokladnie w powtorce ogladalem sytuacje z Miro i starajac sie byc obiektywnym, nie do konca jestem przekonany ,ze zlosliwie chcial burka zdeptac (zobaczcie sobie to w zwolnionym tempie) facet wstawal noga sie zaplatala chcial wstac ... a tu od razu ze zlosliwie... co innego faul burka .. mogl przeciez nawet zlamac noge ....Burliga powinien wyleciec z boiska bez dyskusji....inna sprawa ze Zytko uderzyl lokciem bez pilki szarpiacego go za koszulke burka ale tamten sie nie przewrocil na szczescie ,tylko przykucnal widzialem to dokladnie burek cos szczekal do Zytki i ciagnal za koszulke a ten "odpalil z lokcia" ( sytuacja w drugiej polowie , umknela wszystkim ? ) tak czy inaczej to sa derby nie ma zmiluj .....wiedzieli to i jedni i drudzy ...Cracovia Pany !!!!!
Takich łokci było w meczu kilka z obu stron.
Jedno jest pewne, gdyby w sytuacji ze spalonym zamiast Nowaka był jakiś Brożek czy inny kundel, na pewno poświęcono by temu pół dyskusji pomeczowej, jak to gts nie został skrzywdzony.
A tutaj nie było tego NAWET W MECZOWYM SKRÓCIE, o pytaniach do Sławka nie wspominając. Gdyby tak jak, Burliga chciał złamać nogę któryś z naszych, pan Sławek byłby pod ostrzałem, a Mielcarski pewnie by się cały poślinił domagając się czerwonej kartki i dyskwalifikacji.
Zapomniałbym jeszcze o błyskotliwym "żarciku" Węgrzyna, o tym, jak to zapewne Podoliński został mejlowo poinstruowany przez Filipiaka co do składu...
Wczoraj byłem pod wpływem emocji, ale dziś na spokojnie analizując, uważam stronniczość redaktorów NC+ przy okazji meczu derbowego i jego otoczki za wręcz skandaliczną.
Gratulacje od Jaśka. On myślami nadal w Krakowie...
[url=http://postimage.org/][img]http://s22.postimg.org/ehlbjq2o1/hoszek.jpg[/img][/url]
[url=http://postimage.org/]upload an image[/url]
Brać Go !!! :)
Porwać Go !!! :)
Obejrzałem teraz powtórkę L+extra. Wczoraj -wiadomo, nie było jak (WIKTORIA):) No niestety muszę się zgodzić, że zarówno skrót jak i "dyskusja" bardzo stronnicze. Więcej gadania że wisła słabo grała niż zwrócenia uwagii na naszą dobrą grę obronną i wywalczone zwycięstwo.
p.s. Nie zamieniłbym tego 1:0 w ostatniej akcji i tego co się działo na spokojne 2:0 :)
CRACOVIA PANY!
ddarek Napisał(a):
> Takich łokci było w meczu kilka z obu stron.
tyle ze pilka byla na polowie rzeki a zajscie pod nasza bramka.....na szczescie bez konsekwencji ..az sie zdziwilem ze burkozolennicy to przeoczyli ...na szczescie.. bo moglo sie zle skonczyc .. Zytko ewidentnie nie wytrzymal natarczywosci psa....choc sie nie dziwie ...sam bym sie na jego miejscu odwinał :)
Rafi Napisał(a):
> Gratulacje od Jaśka. On myślami nadal w
> Krakowie...
>
> http://s22.postimg.org/ehlbjq2o1/hoszek.jpg
> upload an image
Dlatego jest najczęściej rozchwytywanym zawodnikiem w wątku "Transfery - życzenia" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)