Liczyłem na Guzmicsa i nie zawiodłem się:D
Covilo, jesteś bogiem! Cała drużyna walczyła jak Sparta, nawet ci ostatnio krytykowani - wszyscy zostawili serce na boisku. Nie ma nic piękniejszego na przełamanie, jak wygrane Derby!!!!!!!!
-
-
(WIKTORIA)[10]Cracovia - gts 1:0(WIKTORIA)
Wreszcie wygraliśmy mecz, który powinniśmy wygrać.
Cudowny rewanż za derby sprzed kilku lat przegrane po bramce Marokańczyka w ostatnich sekundach.
I przepiękne było to, że gts przegrał na własne życzenie po idiotycznym kiksie Węgra.
Jak Covillo wychodził w powietrze już wiedziałem, że będzie gol.
Byłoby cudownie gdyby nasi kopacze walczyli z takim zaangażowaniem w każdym meczu.
Jak ten gts natrzaskał tyle punktów do tej pory, to naprawdę trudno pojąć. Wygląda na to, że Smuda "dołożył" do pieca szybciej niż zwykle i zomofile już mają szczyt formy za sobą :D
Brawo dla piłkarzy, a we wtorek zapraszam na hokej, będzie dobry mecz z odwiecznym rywalem Podhalem Nowy Targ!
Pięknie jest wygrać derby.Dziekuje całej drużynie Cracovii za zwycieństwo.
Dla takich chwil się żyje!
Cracovio poprostu kocham Cię :) !!!
Kruszyna bądź błogosławiony hehehe :D
Dziekuje! Oj chcialo by sie z Wami pobalowac ...
Och co ja widzę?
Dziś kupon nie wszedł Burlidze !
W razie gdyby ktoś miał wątpliwości co do bramki. [url=http://zapodaj.net/c58acad1d453f.png.html]TUTAJ[/url]
Coś niesamowitego :) Dzięki dla całej druzyny za walkę, bo dziś zostawiliście całe serce na boisku i o to chodzi, o poziomie sportowym dziś nie ma co dyskutować, by nie psuć sobie nastroju ;)
Cracovia Pany!!! :)
[quote="Tomasz Siemieniec"]
Zawsze jestem niepoprawnym optymistą. Wierzę w tę drużynę, wierzę w tych chłopaków. Niech będzie 1:0 po golu w ostatniej minucie.
[/quote]
Podziękować,jestem szczęśliwy...naprawdę szczęśliwy,kartoniada cudowna.TYLKO PASY !!!
Cracovia Pany !
Wspaniały doping w ostatnich minutach i gol !
Gol w ostatniej sekundzie może niejednego Wiślaka załamać:).
Mam nadzieję, że od dzisiaj Cracovia odpali.
Odważne decyzje Podolińskiego: w pierwszej jedenastce Kapustka i Szeliga, którzy jeszcze w tej rundzie nie grali.
gaudeamus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gol w ostatniej sekundzie może niejednego
> Wiślaka załamać:).
> Mam nadzieję, że od dzisiaj Cracovia odpali.
> Odważne decyzje Podolińskiego: w pierwszej
> jedenastce Kapustka i Szeliga, którzy jeszcze w
> tej rundzie nie grali.
Nieprawda. Grali w PP i byli jaśniejszymi postaciami Pasów w tym meczu :)
Brawo brawo brawo...
eredin, chodzi mi o ligę:).
Ale skowyt w Sieci i na mieście, psy szlochają a pasiasta karawana jedzie dalej!
Kocham Kocham Tylko Ją !!! CRACOVIA PANY!
CRACOVIA PANY!!!!
Nawet Dąbrowski dzisiaj walczył:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)