W piździe to mam.
-
-
Media o Cracovii
@KruszynaKSC#7322 kolego, lovekrakow pisal o nas tyle co nic i głowie nagłaśniał problemy, więc teraz będą pisać mniej. To raczej wyjdzie nam na dobre.
Ale dlaczego mają pisać mniej? Skoro piszą tylko źle o nas to po takiej akcji powinni więcej 🤔
Dysputa o knurze....
Taka prawda że piszą od 3 ligi tak samo ,nic się nie zmieniło .I moim zdanie dobrze źe cisna do dziennikarzy swoje ale Turki -Gburki .W końcu ktoś od nas chociaż w tym temacie coś robi .
7 dni później
https://youtu.be/eBsaBSKJjEs?si=PUEMbjpRUxkOy1St
Jutro o 11 konferencja prasowa. Zarząd ma przedstawić nowych sponsorów.
- Edytowany
Nie wiem skąd, może ktoś tu wytłumaczy, biorą się takie komentarze na Fejsie na X, z nawoływaniem do puczu, drugiej basztowej, usunięciu Platka - że to ma być ratunkiem dla klubu.
Tylko moje pytanie jest ratunkiem od czego, i gdzie to ma zaprowadź Cracovię?
Gramy w ekstraklasie, jesteśmy stabilnym klubem (co chyba póki co nawet Mati Klich potwierdził) na jubileusz zagra Sevilla ( a chuj i tak sie nie podoba) koncert zagra faithless ( ale chuj, bo kibice chcą Golec uOrkiestra). Kurwa, nic nam się nie podoba. Wychowanek poszedł do bundesligi i jest super szczęśliwy chłop, źle....
Ale my pucz, bojkot.... Jak w tym klubie ma być dobrze. Gdzie transfery... przypomnę że w zeszłym roku ,byliśmy o tej porze ubożsi o 3 mega grajków, a teraz odszedł jeden i jest lament, że się rzygać chce.
W motorze jest bogaty właściciel i kasa nie szasta a kibice zapełniają stadion na dobre i na zle, w Radomiaku afera za afera, przychodzą goście z pontonu i grają pół roku i jakiś się kręci, kibice zapełniają stadion. Nie wspomnę o Reymonta.
Bilety na Sevilla są średnio po 80 zł albo i trochę mniej, wiec przychód z tego dnia meczowego to 1 mln PLN. Zysk - nie wiem czy w ogóle będzie jakiś.
Czy mu naprawdę umiemy trochę w matematykę?
Gdzieś ty widział takie komentrarze o puczu, bo śledze dość uważnie nasze media i nie zauważyłem takich słów???
Są z tobą w pokoju?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)