Tak sobie Was czytam, porownuje do tego, co widzialem wczoraj wspolnie z Juniorem i...
- musze ZGODZIC sie z opiniami, ze te mistrzostwa to masakra i kicha. Mowie o stronie kibicowskiej i organizacji.
Miejsc wolnych bardzo duzo. Nie sprzedaly sie bilety, mnostwo zostalo rozdanych. Winna jest cena i tylko cena. Full stop.
Kibicowsko? Januszolandia, pikninikolandia, blazenada, wioski i fani siatkowki. Wszedzie slyszalem "jezyk polski" w narzeczu goralskim, slunskim, ukrainskim. Buzki wymalowane, koszulki z reklama Plus GSM i te sku rwy synkie, debilne, ryczace polskie, plastikowe wuwuzele... Moze ja jestem zwajchowany lekko, ale skoro Moj Junior tez mowi: "Tato, na Pucharze Polski bylo inaczej, a tu wsiowo", to znaczy, ze jednak dobrze widze i slysze...
Ide na reszte, bo w sumie bilety kupilismy i gra repra. Nie wyrzuce przeciez biletow do smieci...
PS. ta laska z TV Rybicka na hokeju sie ni chu... nie zna. Ale mikrofon i reszte sprzetu ma profesjonalne :) Nadaje sie, niech biega obok bandy :)
-
-
Mistrzostwa Świata dyw. 1A Kraków 2015
Patrząc na to co gra Ukraina z Włochami i jakiego ma bramkarza to dzisiejszy mecz z Japonią może mieć kluczowe znaczenia dla końcowej tabeli.
[url=http://sport.interia.pl/pokaz-komentarz,pId,88695340,dId,2627759#pst88695340]taki sobie link[/url]
Włosi wygrywają w dogrywce 2-1.
Po całodniowym oglądaniu meczyków odczucia bardzo pozytywne.
Organizacja bardzo fajna wszystko miło sprawnie bez problemowo.
Ceremonia otwarcia -skromna- ale na dobrym poziomie w dobrym guście.
Kibice węgierscy w dużej grupie zostali na cały dzień - nie tylko na swoim meczu byli.
Doping w ich wykonaniu dość przyjemny.
Oglądając Kazachstan jeszcze nigdy nie widziałem na tak wysokim poziomie hokeja.
Oni są z innej bajki na tle pozostałych drużyn - szybkośc akcji i jazdy na łyżwach nie osiągalna dla reszty stawki.
Reszta stawki to pewnie każdy może wygrać z każdym przy odrobinie szczęścia lub pechu.
Na wczesniejszych meczach- można siadać gdzie się chce, oprócz VIP
Ogólnie miła i przyjemna impreza międzynarodowa dobrze zorganizowana na dobrym poziomie sportowym
Jedyny mankament - ceny biletów za wysokie
Jeszcze jeden maraton w sobotę sobie sobie zrobię i bez względu na wynik sportowy naszej drużyny będę szczęsliwy że taki fajny hokej widziałem
A inni niech się prześcigają jak słaba impreza i jak mało ludzi..;)
Zaraz cię zlinczują ;)
A tak poważnie to mogli by parę rzeczy o niebo lepiej zorganizować.
Kompletnie nie wykorzystano potencjału imprezy.
Niestety. No ale jest profesjonalna firma od promocji... :/
No cóż, niewiele ludziom do szczęścia potrzeba....
Dziś najsłabsza frekwencja będzie chyba.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zaraz cię zlinczują ;)
>
> A tak poważnie to mogli by parę rzeczy o niebo
> lepiej zorganizować.
>
> Kompletnie nie wykorzystano potencjału imprezy.
Nie, dlaczego? Bardzo dobrze, że kolega świetnie się bawił i widział nadkomplet :)
Szkoda tylko, że wciąż mi nie wyjaśnił jak się zaokrągla 4,5% do "prawie jak" - to przydatna wiedza by mogła być tak na przyszłość, no ale cóż, ani ja świetły, ani ze mną gadć nie warto, więc sam jestem sobie winien. A że propaganda jest, istnieje i działa? Doskonale! Jeśli o mnie chodzi to jak najbardziej jestem za tym, że być musi i żeby konsekwentnie robiła swoje - wszak inaczej nie byłoby o czym dyskutować!
rmszar
Pytanko takie małe
Znajomy ma bilecik na mecz Polaków na sobotę
Chciałby zamienić z dopłatą (20zł) na cały dzień.
Jest taka możliwość ?
Kuwa przestaje Was czytac .......
czlowiek myslal , ze poczyta merytoryczne wpisy o szansach naszych , wynikach czy taktyce kadry a tu w kolko ta jebana frekwencja!
Ja pierdole juz mam dosc! Jebac Pzpn ! .....ups sorry , powinienem napisac PZHL!
I ja ich jebie , naprawde !
izbik Napisał(a):
> Kuwa przestaje Was czytac .......
>
> czlowiek myslal , ze poczyta merytoryczne wpisy o
> szansach naszych , wynikach czy taktyce kadry a
> tu w kolko ta @#$%& frekwencja!
> Ja @#$%& juz mam dosc! [u][b]@#$%& Pzpn ! .....ups sorry
> , powinienem napisac PZHL!
>
> I ja ich jebie , naprawde ![/b][/u]
A na hali nawet nie ma komu transparentu powiesic z pozdrowieniami :D a tak sie odgrazali,tak jadem pluli a zamiast wlasnie yebania pzhlu jest dmuchanie w wuwuzele i klaskanie z radosci jakby baleron rzucili w 1986 roku :D :D
Widzisz Izbiku ja popieram pyerdolenie pzhlu i za uja wafla biletu nie kupie!!!!!
widzicie krzykacze. I znowu was Ch...ka wyrolował jak te dymane barany.
On celowo spowodował przedwczesny koniec rozgrywek w Krakowie - po to, aby w was narastał głód hokeja io przeważył nad rozsądkiem. Sponsorujta tego osobnika dalej, sponsorujta
a ja, jak Kruszyna (izbika nie liczę, bo jemu łatwo bojkotować ;) - mam Ch...kę w Ch...ce :P
gdzie meczyk zobacze przez internet?? Ktos podpowie??
11 kredek- postaram się dać Ci dziś odpowiedź.
tom2ksc Napisał(a):
> gdzie meczyk zobacze przez internet?? Ktos
> podpowie??
http://sport.tvp.pl/19685788/hokej-ms-dywizji-1a-polska-japonia
[quote=tom2ksc]
gdzie meczyk zobacze przez internet?? Ktos podpowie??
[/quote]
sport.tvp.pl
Frekwencja konkretna.
Dzieki :-)
Nie ma gdzie szpilki wcisnąć na hali...
Jak można zmarnować takie mistrzostwa debilnymi decyzjami :/ ehhh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)