jeśli już udało się wygrać, to szkoda by tej "passy" nie podtrzymać ;)
-
-
[9] Piast Gliwice - CRACOVIA, sobota 20 września, godz. 15:30
już myślałem, ze nigdy tego wątku nie założysz - jedziemy po remis!
Jaki remis?! Od teraz tylko golimy frajerów, przynajmniej choćby na 2 najbliższe mecze...
Na mecz z Piastem zyczyl bym sobie szybszej gry- na jeden kontakt.
Piast slabo prezentuje sie w meczu z Gornikiem i jest szansa ich ograc :)
Słabo sie prezentuja ? 8-) hłe hłe , to co napisać o nas.. Remis będzie sukcesem bo patrząc na wczorajszy meczy u nas nie ma niczego.
3 zwycięstwo z rzędu? średniaka ligowego w polskiej lidze? no to jestem spokojny o to że punkty mamy pytanie tylko ile ;)
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 3 zwycięstwo z rzędu? średniaka ligowego w
> polskiej lidze? no to jestem spokojny o to że
> punkty mamy pytanie tylko ile ;)
To może lepiej nie wygrywać w Gliwicach? :)
My nie jesteśmy średniakiem ligowym, my gramy o puchary;)
Pewne zwycięstwo ;-)
Po dwóch remisach wyjazdowych we Wrocławiu i Poznaniu czas na trzy punkty w Gliwicach!
Piast jest cienki. Ten mecz MUSIMY wygrać, żeby zbliżyć się do górnej 8.Typuję 2-0 dla nas.
Wbrew opiniom nie wydaje mi się aby Piast był taki slaby .Może obrona jest przeciętna ale w ofensywie maja kilku dobrych grajków: Jurado , Podgórski, Wilczek . Potrafią przeprowadzić szybką kontrę o czym się wczoraj przekonal Górnik .
Z piastem trzeba zagrać defensywnie, zmusić ich do ataku pozycyjnego i skontrować .Skutecznie .
http://www.ligol.pl/druzyna-bilans-z/cracovia/piast-gliwice/ bilans meczy
Piasta główną bronią są dośrodkowania . Zresztą w zeszłym sezonie skarcili nas nimi 3 krotnie . Potrzebujemy albo kogoś innego w bramce (kto je będzie łapał) lub grajka w 5 który będzie je wybijał . Zjawiński nie istnieje od początku sezonu o ile jeszcze w pierwszych meczach miał jakieś sytuacje to teraz w ogole nie umie się odnaleźć , dlatego w 1 składzie powinien dostać szanse Denis .
Jak zawsze Jurado coś trafi, pewnie głową.
To samo miałem powiedziec. Jak nie strzelimy co najmniej 2 bramek to mozna zapomniec o 3 punktach.
Przegramy. Nie 1:5 ale przegramy.
Też liczę na wygraną z Piastunkami :) nie są w formie może przy mądrzej grze Pasów jesteśmy w stanie ich ograć :)
widzę "urzędowy" optymizm ;)
łatwe zwycięstwo 3:0, a co, można pomarzyć :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)