świeci, świeci
komu w drogę... :)
-
-
(WIKTORIA)[8] CRACOVIA - Górnik Łęczna 2 : 1
Znamy już skład: Pilarz - Rymaniak, Żytko, Marciniak - Deleu, Dąbrowski, Čovilo, Budziński, Jaroszyński - Zjawiński, Nowak.
Niespodziewanie Jaroszyński na skrzydle, tak to wygląda - ciekawa opcja o której ja, jak i wielu forumowiczów mówiło. Zobaczymy jak się sprawdzi.
Pewnie jak sie zmeczy to za niego wejdzie Zejdler albo Bartek :)
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znamy już skład: Pilarz - Rymaniak, Żytko,
> Marciniak - Deleu, Dąbrowski, Čovilo,
> Budziński, Jaroszyński - Zjawiński, Nowak.
>
> Niespodziewanie Jaroszyński na skrzydle, tak to
> wygląda - ciekawa opcja o której ja, jak i wielu
> forumowiczów mówiło. Zobaczymy jak się
> sprawdzi.
Paweł jako junior przychodząc do Cracovii był skrzydłowym - dla niego to małe piwo:)
Zaczyna się...:(
.............................
Ale my jesteśmy słabi :(
To jest poprostu jakas masakra .. fatalne przyjecia, fatane wrzutki a Nowak ze Zjawinskim to graja tak jakby jeden z nich dymal corke drugiego - 0 wspolpracy. Budzik wogle gra ??
Ech dobrze ze chociaz Covilo umie grac w pilke :) Brawo ! :)
MMMMMMMMMMMMMMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooo:)
obym się mylił ale ta drużyna w tej części sezonu już nie zatrybi, zmiana trenera też nic nie pomoże bo z tych kopaczy nie da się zrobić, przynajmniej, średniaków ligowych - ostatnia nadzieja w okienku zimowym i potem trzeba liczyć na fartowne utrzymanie jak w ubiegłym sezonie
Brawo MIRO!! Jechać teraz z byłymi bogdankami.
Dla mnie pierwsza zmiana to Rakels za Nowaka, później Zejdler za Jaroszyńskiego. Trzecia zmiana zależy jak będzie wyglądała gra od ok. 70-75 minuty.
Budzinski to dzisiaj normalnie piata kolumna...
Budziński się dlatego obudził po zejściu Dąbrowskiego/wejściu Cetnarskiego, bo wie, że teraz musi grać sam jako pomocnik..
W bolach ale sa 3 ptk :) brawo ! :)
Pomimo zwycięstwa zaprezentowaliśmy się dramatycznie słabo. W takiej formie to gts nas rozjedzie za 2 tygodnie (odpukać)
Było już parę razy tak, że formę mieliśmy bardzo dobrą, a derby w plecy po 3:0 bez walki. Nie ma się co zawczasu dołować.
Najwazniejsza wygrana - dosc juz mam pieknych porazek. Deleu i Covilo dla mnie bezbledni a i Budzik w koncowce sie obudzil. Brawa dla chlopakow!
Brawo za walke i 3 pkt. O stylu nie bede sie wypowiadał bo zwycięzców się nie sądzi. Ważne 3 pkt pozwolą na chwile odetchnięcia. Jednak musi nastąpić duża poprawa w rytmie gry przed derbami. Miejmy nadzieje, że ta słabsza dzisiaj postawa spowodowana jest zgrupowaniem i ciężkimi treningami siłowo-kondycyjnymi.
Generalnie wygląda, że są zajechani. Ale też inna sprawa: przy pierwszej bramce przeciwnik wywalczył piłkę przy asyście 3 naszych, każdy czekał, że to kolega zaatakuje: zero asekuracji. A to już była 2 albo i 3 nonszalancka strata od początku meczu. Kolejny obrońca pozwolił na oddanie dośrodkowania, a w polu karnym tylko Jaroszyński, któremu wciąż brak doświadczenia i umiejętności w obronie.
W 2 połowie wyglądało to lepiej, bo chociaż stwarzaliśmy zagrożenie pod bramką tamtych; ale dalej w obronie strach:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)