NIE MOGE W TO UWIERZYC ! REWELACJA
-
-
Mistrzostwa Swiata w Pilce Siatkowej Mezczyzn - Polska 2014
o kurde..wygralismy :)
Jak ja lubie się tak mylić.:)
Oczywiście mecz z Rosją zacznie się od 0:0
co za mecz , co za emocje , DZIĘKI CHŁOPAKI !!!
Pięknie :) Momenty fantastycznej gry, fantastyczny doping, jak najwięcej takich wieczorów :)
Kurcze wygrali 3-2 !!!
Cuda jednak się zdarzają ;). Polacy nigdy się nie poddają.
dalej skreślajcie drużynę przed końcem meczu...dalej... :)
Żeby nie te przestoje... Ale brawo, teraz jazda z ruskimi! Gwizdy, gwizdy, gwizdy;)
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak ja lubie się tak mylić.:)
> Oczywiście mecz z Rosją zacznie się od 0:0
a jak ja sie czuje ? Wieczny optymista ktory stracil nadzieje po 3 secie.....
To co nasi zrobili to naprawde PRAWDZIWE MISTRZOSTWO SWIATA!
Z ruskimi bedzie ciezko ale wychodzi na to ,ze nawet jak przegramy 2;3 przy wygranej Brazyli z nimi za 3 pkt to idziemy na medal!
Co za noc , co za emocje!
izbik Napisał(a):
> i pogralismy ....Nie ma szans tego wygrac a cudu
> boskiego bedziemy potrzebowac by wygrac z
> agresorami Ukrainy.
> Kuwa 25;14 .....wstyd jak ch....!
Zacny izbiku, wstyd jak ch... to jest oglądać nażelowane łechtaczki pod wodzą gieteesowskiego pedała w różowym szaliku :D
sterby Napisał(a):
> Jak ja lubie się tak mylić.:)
> Oczywiście mecz z Rosją zacznie się od 0:0
Niekoniecznie. Jeśli rozwścieczona Brazylia stuknie jutro kacapów za trzy (za co mimo wszystko bardziej ściskam kciuki niż za dający nam awans odwrotny wynik :) ), to w meczu z Putinami gramy do dwóch setów, a oni do trzech.
Dobrze prawisz Astonie...
...a sam pewnie jestes w szoku ...no w takim sportowym, bo to co dzis sie stalo to.....no brak mi slow.
Ktoś wie gdzie można pobrać tie-break ewentualnie obejrzeć powtórkę? :) Bo jechałem na jakimś niemieckim streamie, gdzie piłki nawet nie było widać :D
Ciekawa rzecza jest to ,ze jak jutro kacapy wygraja z Brazylia to nasi awansuja juz przed meczem z nimi. Trudno to pogodzic ale jednak trzymam kciuki za tych chu....ow.
Ja trzymam za Brazylią, co już napisałem wcześniej.
Ruscy do domu, nie ma innej opcji. Jak wygrywać te MŚ to tak, by pamiętano o nich, tak jak o IO w Montrealu, jak przegrywać to dowolnie w jaki sposób.
W sporcie potrzebne jest podejście amerykańskie/niemieckie, a nie jakieś kalkulacje, ślizgi itp.
izbik Napisał(a):
> Ciekawa rzecza jest to ,ze jak jutro kacapy
> wygraja z Brazylia to nasi awansuja juz przed
> meczem z nimi. Trudno to pogodzic ale jednak
> trzymam kciuki za tych chu....ow.
Jutro 17.09. Proponuję trzymać za Brazylijczyków. ;)
No dobra , bede trzymał kciuki za Brazylijczyków. Przekonaliscie mnie , ciezko trzymać bylo by za ruskich...to tak jak bym kibicowal gts-owi. :)
mam nadzieję , że dzisiaj Brazylia zmiecie z parkietu te k....y a My tą swołocz dobijemy jutro !!!!!!!!!!!!!!
Gorzej jak Brazylia wygra z nimi a oni z nami za 3 pkt...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)