Jeżeli to prawda to mam nadzieje , że jedzie tam zagrać od 1 minuty zarówno jak Bartek , coś mi się wydaje że mimo wszystko przywieziemy 3 pkt z poznania
-
-
[7] Lech Poznań - CRACOVIA, niedziela, 31 sierpnia, godz. 18:00
Stępni[b]o[/b]wski
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stępniowski
a nie mówiłem (pisałem) od dziś podaje tylko numery:)
http://ekstraklasa.net/covilo-nie-zagra-z-lechem-z-podbeskidziem-gral-z-kontuzja,artykul.html?material_id=5400a508e1e17de40277e534
Nie wiem czy ktoś już wspominał, ale Covilo może nie zagrać w meczu z Lechem..
Ale mamy kurs u bukow ;)
bet at home ponad 7, no to wygramy:)
Odnośnie Covilo to bardzo go szkoda, ale pozwalanie zawodnikowi na granie całego meczu z Podbeskidziem z kontuzją to jakaś żenada. Rozumiem tutaj ambitnego zawodnika, który chce się pokazać w nowym klubie ale ze strony sztabu szkoleniowego/medycznego to czysta amatorka... Powtarzamy błedy z Nowakiem z zeszłego sezonu..
gronix Napisał(a):
> Odnośnie Covilo to bardzo go szkoda, ale
> pozwalanie zawodnikowi na granie całego meczu z
> Podbeskidziem z kontuzją to jakaś żenada.
> Rozumiem tutaj ambitnego zawodnika, który chce
> się pokazać w nowym klubie ale ze strony sztabu
> szkoleniowego/medycznego to czysta amatorka...
> Powtarzamy błedy z Nowakiem z zeszłego sezonu..
To jest absolutna racja! Postepowanie w ten sposob kompromituje tzw. sztab szkoleniowy! Wyjsc na boisko moze tylko zawodnik w 100% zdrowy!!!! Po prostu brakuje mi slow na komentarz, choc wiem, ze wielokrotnie wpuszczano zawodnikow na blokadzie, albo srodkach przeciwbolowych. To jest czysty kryminal i powinno byc karane.
Nie wiem, czy w polskiej pilce jest na to jakis paragraph, ale jesli nie ma, to powinno sie go wprowadzic.
Pod dużym znakiem zapytania stoi występ Miroslava Covilo, który ostatnio grał z kontuzją.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3557007,pasy-nie-moga-dac-lechowi-amunicji,id,t.html
Znowu....żeby nie skończyło się jak z Nowakiem.... Nie wiem co jest z tym klubem źle. Brak słów.
Tuż przed 2 polową z Pobeskidziem ktoś ze sztabu medycznego rozcoił nożyczkami silnie zaciśnięty bandaż na kostce Covilo i drugą połowę grał bez zabezpieczenia stawu i pewnie się pogorszyło
do tej pory 4 mecze (7 kolejka) 4 zwyciestwa gospodarzy - jutro karta sie odwroci, a my przy okazji przełamiemy sie i forumowicze beda mogli byc, od jutra, hurraoptymistami ;)
Napiszmy szczerze - inny wynik to sensacja 1 (1,50). Lech Poznań już bez Rumaka będzie zmieniał się na lepsze po dwóch remisach u siebie i ostro wnerwionych fanach powinno być zwycięstwo bo wszyscy na to liczą w Poznaniu, my natomiast po ostatnim katastrofalnym meczu nie mamy nawet powodu do tego by myśleć o remisie.
Piłkarze od pierwszej minuty barykada w bramce i jak republikanie z wojny domowej w Hiszpanii ,,no passaran"
maaciek Napisał(a):
.
> Piłkarze od pierwszej minuty barykada w bramce i
> jak republikanie z wojny domowej w Hiszpanii ,,no
> passaran"
Mój ulubiony cytat z Hubala:
"Myśl dobra, tylko porównanie do dupy"
Kadra Cracovii na mecz z Lechem.
Pilarz, Stępniowski , Żytko, Rymaniak, Marciniak, Jaroszyński, Deleu, Dąbrowski, Mrozik , Zejdler, Kapustka , Budziński, Cetnarski, Dialiba, Kita, Rakels, Zjawiński, Nowak oraz Covilo.
Zaskakuje w kadrze Stępniowski
Mój typ?
[align=center]Pilarz
Deleu Żytko, Rymaniak, Marciniak (mimo wszystko) Dialiba
Dąbrowski Budziński
Kapustka
Nowak Zjawiński (mimo wszystko)[/align]
Stępniowski bronił w rezerwach już trzykrotnie, a Perdijić jeszcze w tym sezonie nie był w bramce ani razu.
Dialibe bym bardziej do przodu wysunął, bo z tyłu sie bedzie marnował.
Na bok Zejdler a Dialiba obok Nowaka
szuwarek Napisał(a):
> Do Poznania 19 zawodników. W miejsce Perdijića
> jedzie Stępniewski (mam nadzieje, że tym razem
> dobrze napisałem nazwisko) oraz mój pupil Bartek
> K.
Bartek zastapil Stebleckiego i raczej nie zapowiada sie byl mial grac od 1 minuty.
Zboro Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Do Poznania 19 zawodników. W miejsce
> Perdijića
> > jedzie Stępniewski (mam nadzieje, że tym
> razem
> > dobrze napisałem nazwisko) oraz mój pupil
> Bartek
> > K.
>
> Bartek zastapil Stebleckiego i raczej nie
> zapowiada sie byl mial grac od 1 minuty.
to się wszystko zgadza, Seba u Podolińskiego nigdy nie zagrał od 1 min (w ekstraklasie)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)