Na turnieje organizowane przez Czas na Hokej widocznie trenerzy jeździć nie mogą.
-
-
Młodzież - temat zbiorczy ...
[quote='Cracovia_Inform' pid='1207779' dateline='1482529092']
Nie wiem czy "dowodzący" drużyną pan to trener, ale na pewno nie był to Marcin, Daniel, ani Staszek.
Dzisiaj w Dębicy Cracovia wystawiła dwie drużyny minihokeja, ponownie dowodził nieznany mi mężczyzna, ale co ciekawe, podobno drugą drużyną kierowała kobieta.
[/quote]
[quote='rmszar' pid='1207809' dateline='1482578464']
Na turnieje organizowane przez Czas na Hokej widocznie trenerzy jeździć nie mogą.
[/quote]
Ano jest zakaz, ba.. [size=small]Czas na Hokej teraz jest bardzo bee.[/size]
9 dni później
Cracovia awansowała do finałów Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży.
źródło: [url=http://hokej.net/pl/news,artykul,9,41952,znamy-pierwszych-finalistow-xiii-ogolnopolskiej-olimpiady-mlodziezy.html][hokej.net][/url]
9 dni później
Juniorzy "Pasów" pewnymi finalistami Mistrzostw Polski. [url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/juniorzy_pasow_finalistami_mistrzostw_polski][cracovia.pl][/url]
Brawo dla młodych hokeistów. Znów po latach mamy zdolną młóodzież. Mam nadzieję, że kariery młodych potoczą się inaczej niż Muchy, Dukata czy Śliwy, którzy mieli pecha, że urodzili się za wcześnie.
[quote='tomex' pid='1211071' dateline='1484254239']
Brawo dla młodych hokeistów. Znów po latach mamy zdolną młóodzież. Mam nadzieję, że kariery młodych potoczą się inaczej niż Muchy, Dukata czy Śliwy, którzy mieli pecha, że urodzili się za wcześnie.
[/quote]
Ano, Piknie widzieć naszych w tabeli juniorów nad Podhalem :)
- Edytowany
Tylko ilu tam jest rzeczywiście naszych?? A ilu przyjezdnych?
Oczywiście super ze jakiś wynik robią.
[quote='tomex' pid='1211071' dateline='1484254239']
[/quote]
Z tym Dukatem to dołożyłeś do pieca. Tadek nigdy nie miał parcia na karierę sportową, hokej traktował jako lepszą odmianę ślizgania sie po stawie przy ul. Siewnej.
[quote='KruszynaKSC' pid='1211085' dateline='1484279327']
Oczywiście super ze jakiś wynik robią.
[/quote]
No ten teges... Sanok się odradza od nowego sezonu i będzie problem.
[quote='KruszynaKSC' pid='1211085' dateline='1484279327']
[/quote]
Z ośmiu naszych było. Z resztą nieważne ilu, a ile nasi włożyli w ten sukces.
W sytuacji gdy przez lata byliśmy w głębokiej d.. ze szkoleniem, już sam fakt że mamy drużynę juniorów cieszy. Trener Salamon robi kawał dobrej roboty, a początki były trudne. Zobaczcie jakie były wyniki na początku, a teraz takie sukcesy.
Pewnie, że tylko swoimi nie dalibyśmy rady, ale jednak mamy swoich w składzie. Dzieciaki przez lata nie miały perspektyw, bo po prostu po osiągnięciu wieku juniora nie mieli gdzie się podziać. Dopóki rodzice dbali i wozili maluchy na treningi to było ok. Później chłopaki, gdy przejrzeli na oczy rezygnowali, przy całkowitym braku możliwości gry w Krakowie. Teraz mają o co walczyć i wylewać litry potu na treningach.
Co z tego, że przyjezdni, jeśli grają jako juniorzy Cracovii. Zresztą po latach posuchy to nawet tych ośmiu jest dobrym zaczynem pod normalność!
Ja poprostu zapytalem.... Ciesze sie ze gra idzie do przodu.
Wiadomo, że na czymś trzeba było zbudować tę drużynę, a samych naszych było za mało. Ważne, że jest drużyna w CLJ i konkretna firma, która się wzięła za sponsoring. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej i nie tylko u juniorów, ale też u najmłodszych adeptów pasiastego hocka. Z resztą taki Danny też nie stawiał pierwszych kroków przy S7, przyszedł do nas jako już doświadczony zawodnik, a jednak zżył się z Cracovią i stał się jednym z nas. Może u części z tych przyjezdnych chłopaków będzie podobnie.;)
11 dni później
Czy w tym roku będą kalendarze z młodymi hokeistami?
Jest koniec stycznia a ja nie mam kalendarza :(
Chyba Stowarzyszenie Czas na Hokej robi. Zajrzyj na ich FB.
[quote='kiska' pid='1214332' dateline='1485375942']
Czy w tym roku będą kalendarze z młodymi hokeistami?
Jest koniec stycznia a ja nie mam kalendarza :(
[/quote]
też sie rozglądałem na meczu z Orlikiem i nic.
Na FB pisze ,że jest.
Widziałam właśnie na ich fb zdjęcia stąd moje pytanie czy przypadkiem nie przeoczyłam sprzedaży.
Swoją drogą ktoś chyba w tym roku dał ciała, że jeszcze nie są dostępne...
- Edytowany
Jest zakaz sprzedaży to i nie ma ich na meczach.
Takie realia...
[quote='Blizzy' pid='1214341' dateline='1485377424']
Jest zakaz sprzedaży to i nie ma ich na meczach.
Takie realia...
[/quote]
Jak to zakaz? Na pasiastych dzieciaków nie wolno zbierać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)