Kaczko, nie masz bladego pojęcia o sprawie, to się nie wypowiadaj.
Tu nie chodzi o Teddy Bear Toss czy pogaduchy z marketingiem. Z całym szacunkiem dla Ciebie i Twoich z pracownikami klubu kontaktach.
-
-
Młodzież - temat zbiorczy ...
Tak, ale wiesz - ja naprawdę nie pisałem o konkretnym przypadku, tylko ogólnie - ktoś ma dobre chęci, to raczej nie przegonią. Jednak trzeba, mówiąc wprost, wiedzieć gdzie jest granica i że decyzyjność jest poza nią. Nawet jeśli efekt tej decyzyjności nam się nie podoba. Ot i tyle.
Artur, czasem tak pieprzysz od rzeczy, że głowa mała.
Naprawdę, daruj sobie komentarze, a porozmawiaj z rodzicami czy trenerami.
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktoś ma
> dobre chęci, to raczej nie przegonią.
Really, to się coś zmieniło od 2005???
Może i pieprzę i może faktycznie od rzeczy, ale zdarzyło mi się czasem jak widziałem coś dobrego, że miałem i swoją małą satysfakcję.
Natomiast co do rodziców naszych dzieci - hmmm, a skąd wiesz, że nie rozmawiam? Zwróć proszę uwagę, że np. w tym roku w typerze pojawiły się nagrody od jeszcze szerszego "środowiska Pasów" niż poprzednio i byli wśród nich rodzice naszych najmłodszych. Więc pewnie i porozmawiać okazja była - ale nawet jeśli takowa okazja by była, to tego co by mi mówili i o kim, spośród zarówno obecnych jak i byłych działaczy, na Forum wyciągać bym nie śmiał, bo jeśli taka rozmowa by była, to byłaby rozmowa prywatna. Jak będą chcieli wyjąć jakiś temat na Forum, to na pewno zrobiliby to sami, adwokata ani suflera wg mnie nie potrzebują.
Ot, powtórzę po raz kolejny, chciałem się tylko odnieść do sformułowania ogólnego, które w moim odczuciu nie oddawało rzeczywistości (na poziomie generalizowania, a nie każdego poszczególnego przypadku z osobna - tu nie wiem, bo każdej takiej sytuacji na pewno nie znam, ba zapewne o 98% nawet nigdy nie słyszałem).
Gadacie tak oficjalnie, jak do TV, a przeciętny szarak nie wie o co biega. Mnie osobiście nie interesuje, co tam się dzieje na linii MKS vs. rodzice, bo to Wasza prywatna sprawa. Jak ŻK wyżej napisał, jeżeli będziecie chcieli publicznie wyprać te brudy, to sami to zrobicie.;)
Ale odpowiedzcie mi na pytania. Zgłosili się chętni? Uzbierała się wystarczająca ilość kandydatów? Czy raczej nie ma na to szans.
CHT popieram w 100% ,tez bym chciał wiedzieć czy w sprawach młodych powtórka z ubiegłego roku czy cos rusz do przodu ?
Z "naszymi" była by spokojnie klasa, była by...
czasami jak tak czytam niektóre osoby ...
to z podziwu nie mogę wyjść jak to można coś napisać na forum i równocześnie nie napisać nic ...
p.r.z.e.c.h.u.j.e jesteście ...
mój i nie tylko mój poziom qmatości nie ogarnia tego ...
ale ...
zabawa trwa ...
Niestety sa tutaj osob, ktore lubuja sie w kimatosci i bywaja na "salonach" .wiesc gminna niesie ze Jakub policzyl koszta bursy ,dojazdu i mu za duzo wyszlo. Wedlug niego (POnoc)lepiej dzieciaki umiescic gdzie indziej (taniej) i niech bujaja przez cale miasto rowerem?tramwajem? chyba jednak nie bo bilety/karty trzeba by bylo kupic,a najlepiej niech w ramach treningu niech pojda poeszo albo pobiegna
Dodać należy, że z pomysłem utworzenia tej klasy przyszły osoby z zewnątrz klubu, przynosząc gotowy, atrakcyjny dla rodziców produkt edukacyjny.
Klasa mogłaby rozwiazać problemy z karą za brak CLJ, bo też pewne osoby podsunęły gotowe rozwiązania regulaminowe.
Podejście do klasy hokejowej na Szablowskiego było już kilka lat temu, ale nie było zainteresowania.
Raz już tam tabiś umieścił chłopaków z Krynicy.
Potem rodzice rachunki dostali :)
16 dni później
Powiedźcie mi czy 13 latka ( od września I klasa gimnazjum) który miał raz łyżwy na nogach można jeszcze zapisać do sekcji.
Jeżeli tak, to jakby to miało wyglądać ?
zapisz go na piłkę
On chce na hokej
na piłkę już za stary i się nadaje
Na hokej to 7 lat za późno.
Jak miał raz łyżwy na nogach to trenował by z przedszkolakami.
Czy ktoś z forumowiczów przejeżdża czasami w dniach i godzinach roboczych przez Pardubice lub Nové Město nad Metují?
W tych miastach są sklepy, które sprzedają krążki drugiego gatunku w rewelacyjnych cenach - 15-12Kč czyli około 2 PLN - a one mają tylko małe skazy na brzegach, idealnie nadają się do treningów.
Wbrew temu co mogłoby się wydawać, krążki to nie jest coś co kupuje się raz i jest na lata (mają wyjątkową tendencję do wyparowywania), w sekcji potrzebujemy ich kilkaset, czyli do zaoszczędzenia jest kilkaset złotych (krążek w Polsce to minimum 5 PLN), a te sklepy niestety nie prowadzą wysyłki poza Czechy i Słowację.
Jeśli ktoś mógłby pomóc, prosze o kontakt na priv.
Czy ktoś moze coś napisać wiecej na temat CLJ w Cracovii?wiadomo ze mamy swoich 8 młodych czy w ogole wystartujemy ,kto ewentualnie dojdzie ? i inne ??!
40 dni później
Podbijam temat - czy coś jest już wiadomo z CLJ? W dzisiejszym Dzienniku jest informacja o juniorze trenującym z pierwszą drużyną - czy to jest przymierzanie się do powstania drużyny juniorskiej?
Junior....tu za chwile młodzików braknie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)