kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarku ona była rozdmuchwina tylko i
> wyłącznie przez "życzliwe" Nam media - najpierw
> w L+Extra, później w GW.
dlatego my jako poważni kibice zamknijmy ten temat. Przy następnym spotkaniu z KWęgrzynem "wyrzygam" mu jego sprawiedliwość;) sprawozdawczą.
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
Przy następnym spotkaniu z KWęgrzynem
> "wyrzygam" mu jego sprawiedliwość;)
> sprawozdawczą.
Jeżeli masz jakiś kontakt z panem Kazimierzem, to bardzo proszę przekaż mu nasze odczucia co do jego komentaży , które są bardzo tendencyjne . Moim zdaniem nie wypada tak trzymac strony gts-u jak on to robi na antenie. To jest wrecz obrzydliwe .
A co do sytuacji Miro - Jankowski oglądnąłem na spokojnie powtórki i uwazam, że doszlo do tego w walce i nie było tam ani grama zlośliwości .
hank Napisał(a):
> Przy następnym spotkaniu z KWęgrzynem
> > "wyrzygam" mu jego sprawiedliwość;)
> > sprawozdawczą.
> Jeżeli masz jakiś kontakt z panem Kazimierzem,
> to bardzo proszę przekaż mu nasze odczucia co do
> jego komentaży , które są bardzo tendencyjne .
> Moim zdaniem nie wypada tak trzymac strony gts-u
> jak on to robi na antenie. To jest wrecz
> obrzydliwe .
> A co do sytuacji Miro - Jankowski oglądnąłem na
> spokojnie powtórki i uwazam, że doszlo do tego w
> walce i nie było tam ani grama zlośliwości .
tematem Miro - Jankoski żyje tylko Mielcarski.
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,16725902,Ekspert_po_derbach__Wisla_Krakow_zgubila__Cracovia.html#indeks_news#MTrek_3zdj
szuwarek Napisał(a):
> tematem Miro - Jankoski żyje tylko Mielcarski.
Gwardyjskie wychowanie w Olimpii Poznań zobowiązuje do czegoś.
[i]Mój przyjaciel Robert Podoliński powiedział mi, że szuka defensywnego pomocnika ? Płatek opisuje sytuację, która miała miejsce przed rozgrywkami. ? Stwierdziłem, że mogę mu kogoś polecić. Oglądałem Covilo w zeszłym roku. Obserwuję wiele spotkań, także na Bałkanach. Pamiętałem, że jest to ciekawy zawodnik, który może być wzmocnieniem zespołu z polskiej ligi. Nie jest zawodnikiem wybitnym, ale wartym uwagi.[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3591585,wielki-wojownik-o-golebim-sercu,id,t.html
Co by nie mówić, Płatek może nie był/jest wybitnym trenerem, ale z pewnością jest znakomitym skautem.
Borussia Dortmund byle frajera by nie zatrudniła.
garry Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > tematem Miro - Jankoski żyje tylko Mielcarski.
>
>
> Gwardyjskie wychowanie w Olimpii Poznań
> zobowiązuje do czegoś.
Jednak natura ciągnie wilka do lasu .
Artur Płatek dość często zagląda do Krakowa. W tym roku spotkaliśmy się na pogrzebie śp Maćka Madei oraz na półfinałowy meczu juniorów Cracovia - Pogoń. Z przyjemnością słuchałem jego komentarzy na temat dzisiejszej piłki nożnej w naszym Kraju.Panie Arturze dzięki za Mirka (podobno tutaj zagląda od czasu do czasu:))
Platek jest scoutem dla BVB jesli sie nie myle i spokojnie moze za jakies drobne podrzucac nazwiska pilkarzy pokroju Covilo.
Tylko wlasnie...te drobne :(
Miejmy nadzieje ze Platek podrzuci jeszcze co nieco koledze Podolinskiemu :)
hank Napisał(a):
> A co do sytuacji Miro - Jankowski oglądnąłem na
> spokojnie powtórki i uwazam, że doszlo do tego w
> walce i nie było tam ani grama zlośliwości .
Wyciąganie tego to jest jakaś paranoja, ale jak gts nie wygra (a już jak przegra, to ho-ho) to zaraz próbują nagłośnić jakiś a to świński łeb, a to race... Covilo spadał na Jankowskiego, co miał z tą nogą zrobić? Normalna sytuacja walce; jak zresztą powiedział Jankowski. Walczyli twardo, ale fauli było bardzo mało - wydaje mi się że pierwszy faul w ogóle sędzia gwizdnął po 20 minutach.... Natomiast najbardziej chamski faul to była wyprostowana noga Burligi.
Aha. A dwa i pół roku temu gts wygrał u siebie 1:0 po rogu wywalczonym przez Patryka M. A tenże Patryk M. wcześniej naubliżał rasistowsko Saidiemu. Jakoś nie pamiętam, by Mielcarski czy Gazeta W. się wtedy w tym temacie uaktywniały.... Gazety W. co prawda nie czytam, brzydzę się, ale jakoś nie mówiono na ten temat.
ten cholerny przywodziciel, Miro zrób wszystko aby zagrać z betonami.
Piłkarze miesiąca w T-ME 2014/2015:
Lipiec Adam Frączczak Pogoń Szczecin
Sierpień Semir Stilić Wisła Kraków
Wrzesień Miroslav Covilo Cracovia
szuwarek Napisał(a):
> Piłkarze miesiąca w T-ME 2014/2015:
>
> Lipiec Adam Frączczak Pogoń Szczecin
> Sierpień Semir Stilić Wisła Kraków
> Wrzesień Miroslav Covilo Cracovia
Zasluzyl na to bez dwoch zdan. Obiektywnie to jeden z najlepszych DP w Ekstraklasie, a to jak gral w Cracovii I jak przyczynil sie do naszych zwyciestw tylko to podkresla.
Milo bedzie zobaczyc(mam nadzieje) jak przed meczem wreczaja mu ta statuletke.
W Gdańsku mu będą wręczać?
No , chyba nie .
szuwarek Napisał(a):
> ten cholerny przywodziciel, Miro zrób wszystko
> aby zagrać z betonami.
Serb ma problem z mięśniem przywodziciela uda i w najbliższym meczu z Lechią w Gdańsku raczej nie zagra.
Covilo walczy z czasem, ale raczej nie zdąży, bo w czwartek nie trenował z zespołem. Dla Cracovii to duża strata, bo 28-letni defensywny pomocnik w ostatnich meczach wyróżniał się na tle kolegów. Nieoczekiwanie jest też... najlepszym strzelcem drużyny (zdobył m.in. decydującego gola w derbach Krakowa).
Krakowianie w Gdańsku zagrają w sobotę (godz. 18, relacja na krakow.sport.pl), a nad morze dotrą już w piątek samolotem. Do Krakowa wrócą autokarem
To, że dziś nie trenował, nie oznacza wcale, że w sobotę nie zagra.
Całe szczęście, że Sławek wrócił.
Zdrowie Mira najważniejsze , nie ma co pogarszać kontuzji .
To już (raczej?) pewne, że jutro w Gdańsku gramy bez Miro.
Wielka szkoda.
Wg czytelników Sportowefakty.pl nasz gracz został wybrany najlepszym zawodnikiem września - gratulacje!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)