Czerwona kartka szmaciarzu
-
-
[5]slask Wroclaw - Cracovia 17 sierpnia, 15:30
...
Nie powinno być ani karnego, ani czerwonej kartki.
Też tak myślę
Sędzia by się wybronił i z karnego i z czerwonej kartki ale gwizdać nie musiał :D
Beznadziejne dośrodkowania. Zwłaszcza Zejdler. Nic nie dociera do Nowaka:-(
ogólnie chaos i kopanina, typowy mecz ekstraklapy
zajebiscie nudny mecz, zeby bola jak sie na ta kopanine patrzy
Kopanina jak kopanina, dupy nie urywa, ale mimo wszystko coś to pozytywniejsze niż wcześniej
Deniss Rakels OK
Ale będzie jojcenia o tą rękę , zawłaszcza Wzeszło się zapłacze.
K...wa dobre pytanie do Danielewicza:) Wyszedł z niego burak:)
Nowak w końcu to powiedział:
nasza taktyka to dzida do przodu :P
Piłka nie leciała w światło bramki, a za Rymaniakiem nie stał żaden z piłkarzy malinowych. Czerwonej tez nie powinno być. Zaraz Pawłowski poleci po przerwie na trybuny, śląsk z nerwów straci jakiegoś piłkarza po czerwonej kartce ( może najemnik Danielewicz), a mecz wygramy 2-0 :D Wróżbita Konrad. Pozdrawiam :D
A co ma Danielewicz do tego, ze jego nowy klub buraczy?
Jak to ogladam to mi sie teskni troche za Wasem.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie powinno być ani karnego, ani czerwonej
> kartki.
Dokładnie, ani Nowak nie został pozbawiony 100% szansy na zdobycie bramki, ani nie było rozmyślnego zagrania ręką w naszym polu karnym i ruchu ręki do piłki.
Po pierwszej połowie najlepszy u nas - Rakels. Cały czas pod grą, zastawia się, walczy. Dośrodkowania Zejdlera i Deleu słabe. Spodziewałem się więcej. Covilo - niepewny, zapewne przez żółtą kartkę na początku. Dąbrowski - o dziwo zmiana pozycji lub sprowadzenie Covilo zmobilizowała go. Lepiej niż ostatnio. Nowaczek odcinany od podań, ale zapisał się 1-2 razy. pilarz, Rymaniak, Żytko i Marciniak narazie bez zarzutu.
Co powiedział Danielewicz w wywiadzie bo mi się transmisja zawiesiła?
A mnie cieszy gra Cavilo, bardzo się przyda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)