Podobno nikt nie chciał nas mieć w grupie? w takim razie terminy obojętne GRAMY O MISTRZA GRUPY(tu)
-
-
Mistrzostwa Europy - Francja 2016
wedlug mnie zle losowanie i terminarz tez nie ciekawy.Jesli wyjda z grupy bedzie to duzy sukces
Jak można za złe uznać losowanie, w którym dostajemy zdecydowanie najsłabszego rywala z drugiego koszyka, jednego z najsłabszych z czwartego i na dodatek trafiamy na super drabinkę w 1/8?
Zwłaszcza, że awansują również cztery z sześciu trzecich drużyn w grupach. Brak awansu to będzie kompromitacja.
Tak, ale pamiętacie MŚ w Korei, Niemczech i ME w Austrii? O Euro 2012 nie wspominając? Tam również mieliśmy "łatwą" grupę. Oczywiście brak awansu do fazy play-off będzie kompromitacją, ale lepiej dmuchać na zimne.
Wolę być jednak pozytywnie zaskoczony niż po raz kolejny przeżywać gorycz porażki.
I warto zapamiętać cytat dotyczący gry reprezentacji Hiszpanii do MŚ w 2006 roku "Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze"
Reprezentacja Polski rozegra w marcu dwa mecze towarzyskie z Serbią oraz Finlandią.
Z Serbami "biało-czerwoni" zagrają 23 marca w Poznaniu, z kolei trzy dni później w Krakowie podejmą Finlandię.
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Reprezentacja Polski rozegra w marcu dwa mecze
> towarzyskie z Serbią oraz Finlandią.
>
> Z Serbami "biało-czerwoni" zagrają 23 marca w
> Poznaniu, z kolei trzy dni później [b]w Krakowie
> podejmą Finlandię.[/b]
w Krakowie czy w Czarnej wsi ? bo to zasadnicza różnica...
Na 90 minut pisali, że w Krakowie. Ale czy na El Passo czy na stadionie miejskim - tego nie wiem :(
na gts podobno , ciekawe czy Serbowie zawitają do Poznania może być fajny mecz
na gts czyli gdzie?
Kiedy Wy się ludzie nauczycie, że to jest stadion miejski ? NASZ ! Jak zainwestuje grubą kasę w Wawel i będę grał na Reymonta na stadionie miejskim to napiszecie, że to stadion Wawelu? Ten pies (gts) nie ma swojej budy
25 dni później
aplikacje na bileciki na nasze mecze można składać do 18 stycznia
21 dni później
Jak ktoś aplikował, to radzę sprawdzić maila. Ja jadę do Nicei, będzie tam większe pasiaste grono?
:) no to proponuje piwko w Nicei ;) jadę na wszystkie 3 mecze Polaków, :)
Tylko pozazdroscic :)
u mnie wylosowanych 8 biletow ..w tym na Polska Niemcy i cwiecfinal z udzialem Polski...
ładnie ;)
w marcu rusza rynek odpsrzedaży, dla tych co w lecie w ciemno zamawiali i się rozmyślą, może jeszcze jakiś fajny meczyk wpadnie :)
ja się w ogóle zdziwiłem że wsie mecze Polski mi wpadły, w lecie zrobilem aplikacje na 13 meczów, zero dostałem :P
Zamawiałem na mecz w Nicei, ale nic z tego. Moze jeszcze się uda jakimś cudem..
25 dni później
UEFA ogłosiła pełne składy sędziowskie na zbliżające się mistrzostwa Europy. Razem z Szymonem Marciniakiem na turniej we Francji pojedzie pięciu sędziów.
35-letniemu arbitrowi z Płocka na liniach pomagać będą Paweł Sokolnicki i Tomasz Listkiewicz, a na dodatkowych asystentów przy bramkach zostali wyznaczeni Paweł Raczkowski i Tomasz Musiał. W rezerwie jako asystent pozostaje Radosław Siejka.
-Czy przypadkiem Tomasz Listkiewicz nie jest synem TEGO Listkiewicza?;)
dobrze ze Bonka nie wzieli hehe
Ojciec ślepy swisłysyn (nie widział jak rzeka dawała dupy legii.Min.)Pewnie synek taka sama drukarka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)