Dwie bramki w Ząbkach robią wrażenie.
W mojej opinii sędzia sie pomylił. Najpierw wyciągnął żółtą, a po protestach zawodnika Dolcanu czerwoną (DZjawiński)
-
-
Dariusz Zjawiński - witamy w Cracovii
Zjawka powinien dostać szanse na szpicy jako napastnik w meczu z Koroną.
Zjawiński już dawno powinien grać na szpicy! bardzo dobry zawodnik!
kompletny ;)
Oprócz tego, że mu coś w głowie odpierdala i głupio fauluje.
Wywiad po meczu http://ekstraklasa.net/puchar-polski/dariusz-zjawinski-po-meczu-z-dolcanem-mam-nadzieje-ze-tymi-golami-dalem-trenerowi-do-myslenia,artykul.html?material_id=55caea67fdeee4920177de37
VelVet Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oprócz tego, że mu coś w głowie odpierdala i
> głupio fauluje.
ma czasem akcje w stylu Casiraghiego (jeśli ktoś pamięta) :P
Też żeś wymyślił :) Oczywiście,że pamiętam go,ale trochę za mgłą.Casiraghi mimo wszystko był chyba w miarę bramkostrzelnym zawodnikiem,czego nie da się powiedzieć o Zjawie ;) Cóż,może w końcu nabierze pewności siebie np.w sytuacjach sam na sam(w końcu strzelił!)i już pójdzie z górki.Tego mu życzę.Ku chwale Cracovii.
2 bramki (i KZ) to jak dla mnie daje podstawę, żeby mówić o nim jako "w miarę bramkostrzelnym zawodniku". Może potrzebował się zresetować właśnie na tej trawie, na której miał największe sukcesy, a tylko pech sprawił, że z Dolcanem w Ząbkach w zeszłym roku nie zagraliśmy:)
ronnie79 Napisał(a):
> Też żeś wymyślił :) Oczywiście,że pamiętam
> go,ale trochę za mgłą.Casiraghi mimo wszystko
> był chyba w miarę bramkostrzelnym
> zawodnikiem,czego nie da się powiedzieć o Zjawie
no pisałem w kontekście jego wejść faul, Casiraghi lubił pojechać wślizgiem i zgarnąć cokolwiek znalazło się po drodze ;)
Zjawiński ma do tego tendencję. W poprzednich meczach nie raz faulował bez sensu dostając kartkę, w zupełnie niegroźnej sytuacji.
Tego już nie pamiętam ;) Może gdzieś znajdę w internecie,to obejrzę z ciekawości.
Zjawka powinien w najbliższym meczy wejść w miejsce Jendriśka i grać od początku :)
W PP paru chłopaków odpoczywało, więc w lidze pewnie zagrają od początku. Mamy wyrównany skład i każdy walczy o miejsce na boisku. Mam nadzieję, że z Dolcanem ja też pokazałem, że warto na mnie liczyć - podkreśla Zjawiński.
Może lepiej wpuścić go tradycyjnie na podmęczonego przeciwnika (np. za Jendriszka)? Pytanie tylko na jaką pozycję, może faktycznie mógłby zagrać na szpicy?
W tym momencie,przy obecnej sytuacji kadrowej to idealna propozycja. Może Darek potrzebuje tych kilku meczy żeby "odpalić" jak w dolcanie.
docent Napisał(a):
> 2 bramki (i KZ) to jak dla mnie daje podstawę,
> żeby mówić o nim jako "w miarę bramkostrzelnym
> zawodniku". Może potrzebował się zresetować
> właśnie na tej trawie, na której miał
> największe sukcesy, a tylko pech sprawił, że z
> Dolcanem w Ząbkach w zeszłym roku nie
> zagraliśmy:)
Czyli co - ma tą trawę wozić ze sobą na każdy mecz ?1 :)
A niech tą trawę wozi, nawet w gaciach, byle co jakiś czas strzelał dublety :D
Obserwując ostatnie popisy Budzika, którego bardzo lubię, uważam że to Zjawa powinien wyjść na szpicy w kolejnym meczu. Na pewno nie dorówna Marcinowi w snuciu się po boisku, ale może coś ustrzeli...
eeeetam od razy trawę wozić, może by kupił po prostu murawę od Dolcanu ?
[img]http://bangladeszcz.pl/stuff/marihuana-w-czeskich-aptekach-od-2013-roku/lekarnia-czechy-apteka.jpg[/img]
...bliżej od południowych sąsiadów ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)