ALEEEE BRAMAAAAA O KURWA
-
-
Przygotowania do rundy jesiennej 14/15 - obozy,sparingi, treningi, etc.
CETNARSKI?
Ale przewrotka Cetnarskiego! Piękny gol, ładnie też podał Rakels.
Co za przewrotka Cetnara! :D
haha ale brama :) ale Rakels, dzizus..., choc fakt ze naprawil swoje niezdecydowanie asysta
To te miernoty potrafią strzelać bramki??? ten szrot???? E tam juz tego w zyciu nie powtórzą!!!
Nie ma to jak Bernhardt Straus i Danielewicz bardzo dobrzy grajkowie a teraz takie miernoty , eh
Kita dobił z linii :) Ale Cetnar pięknie przyłożył.
Rakelsa chyba zakontraktwali, bo jest tani :D
Koniec, przewrotka ozdobą II połowy. :) Dobry sparing w naszym wykonaniu, brawo dla chłopaków. Oby tak w lidze!
Przewrotką strzelał Cetnarski?! :D
Z tego co mówił komentator to z lini bramkowej dobijał Kita.
Tak, to był Kita, a przewrotka oczywiście Cetnar.
Nie od dziś wiadomo, że w sparingach nie chodzi o wynik.
.
.
.
.
Tylko o wygraną. :D
spójrzcie co przy tej akcji zrobił S. Steblecki :) profesjonalny piłkarz?
Czy styl już jest rozpoznawalny w całej Polsce? :)o
Ba. Już poza granicami kraju o nim się mówi :)
Polak1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spójrzcie co przy tej akcji zrobił S. Steblecki
> :) profesjonalny piłkarz?
http://c.wrzuta.pl/wi3382/8db02dc8000b0a5344f75067/pierdole_nie_robie
Ja przed monitorem byłem bardziej zaangażowany w akcję niż nasz młody gwiazdor.
W tej drużynie widać chęć wygrywania meczy. Jedną z jaśniejszych postaci tego meczu to "Krecik" (a pomyśleć, że jeszcze w tym m-cu człapał) O Zjawińskim bez zmian (łowca) Po długiej przerwie (oby nie za wcześnie) pokazał się Kapustka, jego rzut rożny można by pokazywać już w szkółce piłkarskiej. Nożyce "Cetnara" palce lizać.Mrozik będzie mocno z Dąbrowskim walczył o plac (co do Mrozika się myliłem).Boubacar ma za długą przerwę i potrzeba ok 1 m-ca aby zaskoczył (liga Belgijska bardzo dawno zakończyła lige) Rymaniak taki jakiego zapamiętałem z Lubina, na razie nic. Z tego zespołu można zbudować 18 meczową (ale nic więcej) i to w tej chwili to chyba największa bolączka trenera. Teraz sparingi zagramy z mało atrakcyjnymi zespołami, ale też czas aby zawodnicy zaczęli grać po 90 min.
Kolejny dobry mecz Zejdlera,Zjawińskiego,Cetnara,nieźle Mikulic poza jedna miną,na plus Mrozik,Jaro,Kapustka,Bambo na razie słabo.
Nie rozumie dlaczego trener nie wpuścił 2 bramkarza.
Na ochłodę Ruch grał praktycznie drugim składem
Tomek Wełna się odnalazł, ćwiczył dziś z Dawidem Nowakiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)