Podoliński na wylocie ?
http://sport.wp.pl/kat,32294,title,Podolinski-na-wylocie-Rozne-rzeczy-sie-moga-wydarzyc,wid,17340677,wiadomosc.html?ticaid=1147fc
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podoliński na wylocie ?
>
> http://sport.wp.pl/kat,32294,title,Podolinski-na-w
> ylocie-Rozne-rzeczy-sie-moga-wydarzyc,wid,17340677
> ,wiadomosc.html?ticaid=1147fc
Nihil novi.
Wcześniej czy później sympatyczny pan Mirek zostanie trenerem na stałe, słupki się poprawią, zadania realizowane będą jeszcze sprawniej i wszyscy, którzy mają być szczęśliwi będą szczęśliwi :D
3:1? jak to możliwe? Z Podolińskim na ławce? No popatrz pan jak "fart".
Chwostek Napisał(a):
> knur Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >. pozostaje mieć
> > nadzieję że:
> >
> > a) Podoliński, mimo jego uporu, nie doprowadzi
> do
> > analogicznej sytuacji
> > b) gdyby jednak doprowadził, to nie pozostawi
> nam
> > w spadku grupki "kibiców Podolińskiego".
>
> Ciekaw jestem Twojej miny dziś wieczorem.
selfie Knurze dla kolegi Chwostka proszę :P
Czyli mozna strzelić 3 bramki? Można. Można być szcześliwym człowiekiem po meczu Cracovii? Można. Nawet jeżeli przegrają. :)
Nie widzialem dobrze ale bramka zaliczona jest jako samobójcza, a spiker mówił, że dla Wdowiaka. Jak było rzeczywiście?
Chwostek Napisał(a):
> Ciekaw jestem Twojej miny dziś wieczorem.
No i jak Twoja mina?
Farciarz :D
rmszar Napisał(a):
No i jak Twoja mina?
Pełnie szczęścia:)-D
Kupa szczęścia to fakt ale z drugiej strony tego szczęścia do tej pory nam brakowało choćby w Łęcznej.
Gra niestety dalej słabiutka bez jakiejś myśli przewodniej,bez strzałów z dystansu przy takiej pogodzie, bez celnego strzału w 1 poł.,w 70 min, wchodzi Szeliga aby bronić wyniku na własnym stadionie?!
Mimo wszystko życzę powodzenia i zwycięstw w kolejnych jakże trudnych meczach.
Robert Podoliński (trener Cracovii): "1.Odnieśliśmy zasłużone zwycięstwo. 2.Każdą minutą spędzoną na boisko zapracowaliśmy na trzy punkty. 3.Mogło być ono wyższe, ale nie bądźmy pazerni. 4.Trener Piasta ma prawo mówić co tylko chce, ja mam takie, a nie inne odczucia. 5.Armiche Ortega nie jest przygotowany na 90 minut. Ma braki treningowe, ale z każdym kolejnym dniem będzie wyglądał lepiej".
1. ..ma farta ze zwycięzców się nie osądza ale.. ? dwa strzały trzy bramki można :) ?
2. - bez sensu tekst
3. - nie prawda
4. - nie ma racji
5. - jasnowidz !
Co to w ogóle za wypowiedz "poważnego" niby trenera ?
3. Prawda, bo był karny na Szelidze
Selfika nie wrzuce, ale gęba mi sie szczerzy. Szczególnie, ze nie spodziewałem się, ze zdobędziemy 3 gole oddając 2 celne strzały :D
Ja gratuluje idziekuje za wprowadzenie i ogrywanie mlodych ktorzy dzis sie spisali na medal!!!!!!!
Brawo!!! Obysmy jeszcze kogos z mlodych na wiosne nowego zobaczyli chociaz na kilka ostatnich minut!!
Naprawde za to dziekuje.
Dla mnie trener się obronił na dziś.
1. co prawda było kilka baboli w obronie ale na tej "murawie" przy tym deszczu po prostu musiały być.
2. Drużyna WALCZYŁA , jakby był problem w szatni to mogli go dziś "utopić". Wniosek zawodnicy chca grać i walczyć.
Czekamy na dalszy ciąg poprawy jakości gry.
Derby i "Lechia" (tj. mecze z najsłabszą 11-ą wiosny - jak to miło brzmi w kontekscie sąsiadki ;) -
i niezłą obecnie drużyna z Gdańska) mogą wiele nam powiedzieć na jakim jesteśmy etapie.
ps: przed meczem mówiłem sasiadom ,że żeby wygrać musimy strzelać co najmniej 2-a gole bo w zasadzie mamy kiks w obronie w każdym meczu ...
Chwostek Napisał(a):
> Pełnie szczęścia:)-D
To witaj w klubie :D
Świetnie rozegrany taktycznie mecz. Mówiłem - więcej gry na jeden kontakt i będzie super. Można? Można! :) Jeden z lepszych meczów w ostatnich latach naszej Cracovii.
Pif paf Napisał(a):
5.Armiche Ortega nie jest
> przygotowany na 90 minut. Ma braki treningowe, ale
> z każdym kolejnym dniem będzie wyglądał
> lepiej".
Rozumiem, że jest przygotowany tylko na 5 minut drugiej połowy(:P) ???
Na meczu uważałem, że była to bardzo głupia zmiana, ale trener na szczęście się obronił wynikiem:)
Mniej obrońców w składzie i jakoś dramatu z tyłu przez to większego nie było (standard jak napisał Khalid). Za to więcej zawodników ofensywnych i co zaskakuje nagle więcej strzelamy. Dziwna zależność. ;)
gratluje dzisiejszego wyniku i STYLU w jakim go zdobylismy. bylismy agresywni w odbiorze i to jest to czego oczekuję. wychodzic wysoko i zajeżdżać gości. czekam na 5-0 z Błękitnymi a potem już tylko żyć albo umrzeć. chwała albo nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)