Pan poeta, pan poeta.
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
moc truchleje, ogień krzepnie, blask ciemnieje itp :)
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/rozmowki/Terazpasy.TV-Robert-Podolinski-Jednego-zawodnika-poleca-czterech-pieciu-menadzerow.-I-tu-sie-robi-komedia
3:05
Padłem.
Robert Podoliński-mistrz ciętej riposty.
Mikulić będzie nam tak wisiał na liście płac jak Jarabica. Żaden z niego pożytek nie będzie.
A co do trenera, podoba mi się jego zaangażowanie (nie ma dyrektora sportowego) i pasja , a przy tym mistrz retoryki.
aż tyle nie będzie wisiał ma kontrakt ważny jeszcze 6miesięcy
Dokładnie. Gość pewnie wroci do gry za jakieś 3 mc, ale raczej w pierwszym zespole miejsca nie zagrzeje jeśli faktycznie przyjdzie do nas jeszcze ze dwoch obrońców. W takim wypadku pogra sobie w rezerwach, pomoze im w awansie i się pożegnamy :)
Klub musi wywiązać się z kontraktu, a kontuzjowany zawodnik nigdzie nie pójdzie, bo nikt go nie zatrudni w tym momencie. Co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. Pat. Wina Tuska.
Tak mnie naszło na temat testowanego czeskiego stopera. On jest prawonożny. Podobnie jak Żytko, Polczak i Rymaniak. Chyba to jednak nie to o co nam chodzi. Lewonożnego mamy tylko Marciniaka (szkoda gadać) i Jaroszyńskiego - chyba jednak bardziej na wahadło. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
Lewonoznego naprawdę ciężko jest znależć a P.Cmovs musi się sprawdzić by podpisano z nim kontrakt . Na razie jest tylko testowany .
stoper nie musi byc lewonozny, wystarczy ze bedzie dobry ;)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak mnie naszło na temat testowanego czeskiego
> stopera. On jest prawonożny. Podobnie jak Żytko,
> Polczak i Rymaniak. Chyba to jednak nie to o co
> nam chodzi. Lewonożnego mamy tylko Marciniaka
> (szkoda gadać) i Jaroszyńskiego - chyba jednak
> bardziej na wahadło. Niech mnie ktoś poprawi
> jeśli się mylę.
Też zastanawiałem sie nad naszą obroną i na lewej stronie to mamy jedynie Marciniaka. Jaroszyński raczej wahadło, a Zejdler to trochę za drobny aby walczyc na obronie.
u nas nie ma lewej strony wiec nie musi nikt z obroncow operować akurat lewą nogą
Zejdler nie jest bardziej drobny niż np. Moskała, tylko - powiedzmy to wprost - nie ma połowy tej ikry. Chce być graczem, żal się Boże, technicznym, nie lubi walki, nie biegnie za piłką do końca. W polskiej e-klasie nie ma dla takich grajków miejsca i dziwię się, co on u nas jeszcze robi.
jest młody, perspektywiczny, tani oraz drugim Gizą
docencie, w mojej opinii mylisz się w ocenie Zejdlera.
1. od Moskały może nie jest niższy, ale nie ta muskulatura
2. Czego jak czego, ale zadziorności mu nie brakuje, pytanie czy przy jego posturze zadziorność to właściwe rozwiązanie.
3 Biegnie za piłką do końca - vide asysta przy bramce z Jagiellonią
Co nie oznacza, że wobec powyższego widzę dla niego miejsce u nas o ile nie poprawi mankamentów (siłowych, bądź technicznych, a najlepiej jednych i drugich)
Zejdlerek to chyba największa zadziora w drużynie. Walczak niestety bez warunków do gry w lidze siłowej.Dobrze wyszkolony, w naszej lidze częściej jednak sprawdzają się zawodnicy kompletnie bez techniki ale z warunkami fizycznymi.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/szybkosc_i_sila_czyli_testy_naszych_pilkarzy_przed_wyjazdem_na_zgrupowanie
RP o tygodniu pracy.
Lecimy..... trenerze?:D
Zibiland Napisał(a):
> Lecimy..... trenerze?:D
Zobaczymy , czy zapowiadani piłkarze dolecą ?
leszeczek Napisał(a):
> Pan poeta, pan poeta.
Ale gdzie ta, ale gdzie ta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)