J&B Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie trenerze...
> Czy Zjawiński jest aż tak tragiczny, ze muszę
> patrzeć na Stebleckiego i Dudzica?????
>
> Rozumiem, ze można mieć zastrzeżenia do jego
> gry w poprzednich meczach, ale na litość boską,
> dwaj wyżej wymienieni mieli tych szans
> zdecydowanie więcej i nie wnoszą do drużyny
> kompletnie NIC.
Bracie nie przesadzaj:D Steblecki to nasza nadzieja:D A poważnie to już wole juniorów niż patrzeć na tych kopaczy
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
Cetnarski do rezerw - beznadziejny, niewidoczny, unikający gry, chowający się za pomocników, granie na jeden kontakt do tyłu (prawdziwy kreatywny rozgrywający), odpuszczanie gry obronnej (główka Mili - Cetnarski stał na 6 metrze i się przyglądał) i finalnie - gościowi zwyczajnie się nie chce. niech pobiega trochę w jakichś giebułtowach, może doceni grę w ekstraklasie.
Trener Podoliński "wszędzie", dziś w Bielsku a jutro może będzie dopinał nowy transfer:)
szuwarek Napisał(a):
> Trener Podoliński "wszędzie", dziś w Bielsku a
> jutro może będzie dopinał nowy transfer:)
Jak ktoś chce to potrafi tak zorganizować sobie czas by klub miał korzyści z jego pracy.A by -li /ł tacy których nie interesował przeciwnik i na jazdy też czasu nie starczało... ;) m.in "bożek" niejakiego Opsona ;)
Idzie ku lepszemu i normalności.... 3mam kciuki trenerze!!!!
Zdziwi się dopiero, jak mu Tabisz nie zwróci za benzynę. ;-)
ddarek Napisał(a):
> Zdziwi się dopiero, jak mu Tabisz nie zwróci za
> benzynę. ;-)
jeżdzi na gazie;)
Jeździ służbowym autem, rozlicza kilometrówkę. Jak ktoś chciał, to z tym w Cracovii wielkich problemów nie było.
Jarkos -pełna racja .Wręcz irytuje Cetnarski brakiem zaangażowania .Chłop przyszedł poczłapać .Można być w słabszej formie ,ale trzeba zap....ać .Wchodzi w drugiej połowie powinien żyły wypruwać ,a on człapie i jest najsłabszy na boisku .
Był po 5 minutach do zmiany .
Po ogłoszeniu nominacji na trenera najpotężniejszego klubu sportowego w Polsce powiedziełem,że jak się Panu nie uda to przez następnych kilkanaście lat nikomu naspępnemu się nie uda.Jestem przekonany,że Panu się uda:)Na nich!!!
Fragment wypowiedzi trenera w dzisiejszym DP:
"Nie możemy czekać na to, że ci, którzy dostawali szansę, będą świetnie wyglądali, bo to nie jest ten moment [...]. Musimy bardzo powoli budować ten zespół [...] Nie należy też szybko mieszać nikogo z błotem"
Generalnie trudno się nie zgodzić. Zespół Stawowego się rozsypał, odpadli Saidi, Strauss, Bernhardt, Boljevic, Papadopoulos, Danielewicz. To byli kluczowi zawodnicy w grze ofensywnej, i to z konieczności zmienia nasz "styl", choć nie tylko oni potrafili zagrać z klepki po ziemi. Są nowi, lepsi i gorsi, ale po prawdzie wymieniona została więcej niż połowa zespołu, bo w niełasce są też Nykiel i Mikulic, a mam nadzieję, że niebawem też Dudzic.
Kto dostawał szansę i idzie w odstawkę, choć nie ma być "mieszany z błotem"? Na pewno w pierwszym rzędzie Cetnarski, bo były duże nadzieje, jak to on sobie przypomni grę z Nowakiem w Bełchatowie. Ale przez ostatnie lata był w demoralizującym otoczeniu w Śląsku, a później w gnijącym Widzewie; jego głowa ucierpiała bardziej niż reszta, bo strasznych kontuzji nie miał (jak np. Garguła czy Boguski, kolejne wypalone 'gwiazdy'). Jak go podnieść, Bóg jeden wie:(
Rakels poszedł do przodu, ale szans nie dostaje Kita - nie widziałem pierwszych meczów rundy, czy rzeczywiście się tak opuścił? Czy Zjawiński dostał czas na reset, czy jest w poważniejszym dołku? Sytuacja punktowa w tabeli na pozór nie sprzyja wpuszczaniu na boisko Kapustki czy Szewczyka, ale po wyczynach Cetnarskiego i Dudzica zapytałbym trenera, czy aby na pewno?
Kolejna sprawa: kogo miałby zastąpić nowy ofensywny pomocnik? Dąbrowskiego?
Docencie to nie odejście wymienionych przez Ciebie zawodników zmieniło nasz sposób grania, to przyjście tego trenera zmieniło podejście do sposobu grania w poszczególnych meczach, zapewniam Cię że ci zawodnicy, którzy aktualnie grają też potrafiliby klepać na własnej połowie boiska, Rymaniak też nie miałby kłopotów z ustawieniem się na linii końcowej boiska przy wybiciu z "piątki" jak to robił Żytko, tylko to nie jest pomysł na granie nowego trenera. Teraz więcej staramy się "klepać " pod bramką przeciwnika niż na własnej połowie.
docencie - na większość zadanych pytań, otrzymasz odpowiedz już w najbliższą niedziele o godz. 11-tej przy Wielickiej. Wystarczy się pofatygować:)
Pasiaku, ale w najlepszych meczach za poprzedniego trenera klepka w trójkącie funkcjonowała ładnie na połowie [b]przeciwnika.[/b] Jeżeli to była kontra a nie atak pozycyjny, pachniało golem albo i padały gole.
Szuwarku, spróbuję się wybrać, ale może wcześniej napisz mi na priva, co tobie się wydaje?
Pasiaku on docelowo na lewe skrzydło ma przyjsc a w razie kontuzji Budzika pewnie go zastapic bo w ttm momencie nie ma dla niego zamiennika.
Docencie, mi sie wydaje, ze Zjawinski dostal przerwe na reset.
kkk_84 Napisał(a):
> Docencie, mi sie wydaje, ze Zjawinski dostal
> przerwe na reset.
Po zmarnowaniu tylu okazji tak to wygląda .
kkk_84 Napisał(a):
> Docencie, mi sie wydaje, ze Zjawinski dostal
> przerwe na reset.
z tej trójki - Nowak, Rakels i Zjawa na dzień dzisiejszy najsłabszy jest ten ostatni (z własnych obserwacji)
wywiad z trenerem - odnosi się do zarzutów o brzydkiej grze Pasów http://sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozna/t-mobile-ekstraklasa/item/6247-przede-wszystkim-styl-ma-byc-zwycieski
ciekawe ktorzy to kibice tak mówią ..
No ja tak mówię, ale zagryzam zęby i czekam, że będzie lepsza jakość. Na razie zaczęliśmy punktować i to jest najważniejsze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)