wina leży idealnie po stroni dwóch naszych obrońców. rymaniak ograny jak przedszkolak ale Żytko go nie asekuruje chociaz powinien byl wiedziec ze jest w stanie Rymaniaka ograc w ten sposob jakis milion ludzi w tym kraju
-
-
Kadra na sezon 2014/2015
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wina leży idealnie po stroni dwóch naszych
> obrońców. rymaniak ograny jak przedszkolak ale
> Żytko go nie asekuruje chociaz powinien byl
> wiedziec ze jest w stanie Rymaniaka ograc w ten
> sposob jakis milion ludzi w tym kraju
A do tego Pilarz zbyt wysunięty .
Kadra coraz bardziej wychudzona, od którego momentu zaczyna się anoreksja?
Jaki sens ma taki wpis przed ostatnim meczem przed okienkiem transferowym?
leszeczek Napisał(a):
> Jaki sens ma taki wpis przed ostatnim meczem przed
> okienkiem transferowym?
po ostatnim okienku mam pewne obawy.
PS
mój wpis ma taki sam sens, jak i Twoje wpisy;)
szuwarek Napisał(a):
> mój wpis ma taki sam sens, jak i Twoje wpisy;)
Tutaj się zgodzę,
Ale bez urazy szuwarku ileż można mękolić na to samo kopyto. Nie przeczę, że masz rację. Kadra jest bardzo szczupłą, zdecydowanie zbyt szczupła.
Rozumiem, że powtzrzaac ta konstatację kolejny raz masz zamiar wywrzec presję na procesorze, a to szczęść Ci Boże w tym szczytnym dziele>:D<
leszeczku - mękole tyle razy ile wypada nam zawodnik z powodu żółtek lub kontuzji. Wczoraj po definitywnym skreśleniu Dawida, znowu tam po
spojrzałem, a tam dwadzieścia parę nazwisk. Faktycznie zdolnych kilkunastu a wśród nich kilku już dawno utraciło swoje papiery na granie w EK. Następnych kilku nigdy nie miało papiery na granie w tej najwyższej lidze rozgrywkowej. Pozostało kilku zawodników, którzy mają uratować dla Cracovii EK. I dlatego to mękolenie i to kopyto.
PS
Zawsze możesz mnie ignorować, wierz mi, nie obrażę się:)
Martwi szczególnie to , że w kadrze meczowej są wszyscy aktualnie zdrowi piłkarze czyli 18 .Reszta kartka, kontuzje .W takiej "silnej grupie " naprawde daleko to nie zajedziemy .A mialo być po 2 na każdej pozycji + juniorzy .
Jak jest - widzimy .I nie przypuszczam, że to wina trenera .
A odnośnie pisania uważam, że należy caly czas drążyć temat, może wreszcie kogoś w klubie ruszy .
U nas kadra jest tak szczupła, że nie powinniśmy się nikogo pozbywać. Żytko, Nykiel i cała spółka powinni zostać, a do nich dokupić z 5 graczy w tym z 3 takich do gry, a nie uzupełnienia. Nie będą się mieścić w składzie Żytki, Szeligi, Marciniaki i Nykiele to będą grać w VI lidze, a na pewno przy 24 zawodnikach w kadrze każdemu będzie się chciało chyba, że nie będzie komuś zależało na miejscu w składzie.
Do kadry winni być doszlusownai nasi młodzi: Panek,Wdowiak,Szewczyk,albo są dobrzy albo nie.... Nie są tak eksploatowani jak Kownacki z Lecha.... Oczywiście,plus min. 3 dobrych doświadczonych w tym jeden z tzw kopem( strzały z daleka,wolne) .
Snajper ,defensywny ,obrona.... Polczaka nie wliczam do nabytków bo de facto już jest ;)
Bardzo dużo zależy od przygotowań zimowych a jak wskazuja statystyki RP ma lepsze wyniki na wiosnę. Deleu, Cetnarski czy Zjawiński może w końcu zaskoczą.....
Pilarz- Miro- Budzik- Rakels to właściwie trzon drużyny.......
Zibiland - wymienieni przez Ciebie zawodnicy znajdują się w kadrze - patrz strona oficjalna
szuwarek Napisał(a):
> Zibiland - wymienieni przez Ciebie zawodnicy
> znajdują się w kadrze - patrz strona oficjalna
W szerokiej kadrze .:)
hank Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zibiland - wymienieni przez Ciebie zawodnicy
> > znajdują się w kadrze - patrz strona
> oficjalna
> W szerokiej kadrze .:)
faktycznie, wąska to ta wyjściowa na mecz tj 11 zawodników;)
Piszę o szerokiej bo chyba ani razu nie załapali sie do meczowej osiemnastki .:)
hank Napisał(a):
> Piszę o szerokiej bo chyba ani razu nie załapali
> sie do meczowej osiemnastki .:)
Szewczyk nie tylko się tam załapał, ale nawet zagrał ( ale to był inny sezon, no i oczywiście inny trener)
[quote]Nie będą się mieścić w składzie Żytki, Szeligi, Marciniaki i Nykiele to będą grać w VI lidze[/quote]
W VI lidze? Aż tak źle życzysz rezerwom? ;-)
^^ lewa reka szybsza od prawej :)
5 dni później
Budziński w najlepszej 11 rundy według weszło. Pilarz na ławce jako drugi najlepszy bramkarz. Na drugim biegunie Żytko, który znalazł się wśród najgorszych stoperów jesieni.
49 dni później
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/s480x480/10610760_831675590225400_4083822876919621039_n.jpg?oh=d089bfa61649f6ce26247ee9f0fa5964&oe=55969DE6&__gda__=1435936347_7f79cba8dc2de63c23ce819bb11c68bb[/img]
czy jeszcze KTOŚ do nich doskoczy? czy to już finito?
Przeoczyłem jakieś zmiany w sztabie? Kim jest ten pan za trenerem Pulkowskim, oraz ten z brodą obok trenera Podolińskiego? Gdzie się podział trener Liberda?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)