Bardzo ciekawe dane, choć tak na pierwszy rzut oka widać , że noty trochę niższe od forumowych .
-
-
Kadra na sezon 2014/2015
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo ciekawe dane, choć tak na pierwszy rzut
> oka widać , że noty trochę niższe od
> forumowych .
bo oni nie kierują się sympatiami, ani antypatiami:)
Nie da się ukryć .
5 dni później
kontuzje przetrzebiły szatnie pasiaków, trenerowi zostało już tylko dwóch zawodników z pola, których nie ma w 18 meczowej (zgłoszonych do rozgrywek ekstraklasy) Szewczyk i Wdowiak (jest jeszcze Panek, ale i jego dopadła kontuzja) Aż strach patrzeć na zbliżający się okres grypowy, a i sędziowie do tego też mogą dorzucić swoje trzy grosze.:X
Przed sezonem na forum dużo pisano o wąskiej kadrze .Niestety do decydenta nie dotarło .Szkoda .
każda zmiana była tylko gorszym wyborem ( nie ma kto grać?), dobrze, że dziś Marciniak nie kartkował (chyba tylko jedna dla Ruchu?)
szuwarek Napisał(a):
> każda zmiana była tylko gorszym wyborem ( nie ma
> kto grać?), dobrze, że dziś Marciniak nie
> kartkował (chyba tylko jedna dla Ruchu?)
Nie zgodzę się. Wg mnie Kita dał dobrą zmianę (jak na kogoś, kto ostatni mecz w e-klapie zagrał w sierpniu?)
Gorzej niż Dąbrowski tez nie można było zagrać.
MSC Napisał(a):
> Gorzej niż Dąbrowski tez nie można było
> zagrać.
Niestety, ale muszę się zgodzić - wraz z upływem czasu Damian wyglądał coraz gorzej. Dobrze, że wrócił Sławek B)
W drugiej połowie Damian miał szansę na podanie meczu, niestety spartaczył doskonałą piłkę .
5 dni później
Cracovia zgłosiła Eryka Ceglarza
Cracovia zgłosiła do rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy Eryka Ceglarza.
Ceglarz to 17-letni napastnik grający do tej pory w zespole rezerw Cracovii oraz w drużynie występującej w Centralnej Lidze Juniorów.
Następny mój "pupil" w kadrze. Bardzo proszę o założenie wątku, najlepiej gdyby to zrobił: konserwa (watek o Bartku Kapustce jest bardzo udany:))
A już się zabierałem za założenie wątku dla Eryka, ale w takim razie poczekam na Konserwę. :) Ciekawe jak szybko doczekamy jego debiutu, i oby bardzo owocnego.
KamilloLce Napisał(a):
> A już się zabierałem za założenie wątku dla
> Eryka, ale w takim razie poczekam na Konserwę. :)
> Ciekawe jak szybko doczekamy jego debiutu, i oby
> bardzo owocnego.
jak konserwa będzie zwlekał, to proszę założyć. Debiut już może być w przyszłym tygodniu w PP. Już dziennikarze o nim piszą - TALENCIOR(GLOS)
miałem sobie zrobić małą przerwę od forum ale w takiej sytuacji nie wypada, trzymam kciuki!!!
Oby nie był tylko "papierkowym" członkiem kadry .Powodzenia Eryk .
16 dni później
jak to dobrze, ze przerwa. Trener ma znowu cieniutką kadrę do dyspozycji - 15 zawodników, w tym 2 bramkarzy . Teraz trzeba chuchać i dmuchać aby Ci z Repy powrócili zdrowi (Rakels, Kapustka i Jaroszyński) Do końca roku 4 b.ważne mecze-
- Górnik (dom)
- CWKS (wyjazd)
- Jagiellonia (dom)
- Korona (wyjazd)
Trzeba wszystko zrobić, aby zawalczyć o 8 punktów ( a może mała niespodzianka i 10:))
Z 7 byłbym szczęsliwy, a jakby dawali 6 w ciemno to też bym je chętnie przyjął. Obym oczywiście się mylił:)
27 dni później
Patrząc na poczynania naszego zespołu, widzę w nim za dużo I ligi(td)
pierwszej ligi?
za wysoko Waść patrzysz. Ja tam widzę trzecią (:D
co ja piszę. W trzeciej lidze na takie podwórkowe zwody jakie zaprezentował Piątkowski - nikt się nie nabiera
Mi? nie przesadzaj. Bardzo często w wielu ligach atakujący bierze obrońcę na taki zwód. Pytanie: gdzie była asekuracja drugiego obrońcy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)