Spokojne na luziku 5-1 dla Cracovii .. i to pewnie ostatnie typowanie ..prawda Panie knur ? ;)
-
-
[30] Korona - Cracovia sob 12 kwietnia 2014 18h00
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro wszystko co za nami traci znaczenie.
> Zarówno październikowa hossa jak i lutowo-marcowa bessa.
>
> NIC SIĘ NIE LICZY POZA MECZEM Z KORONĄ - GRAMY O WSZYSTKO!!!
>
> Zarząd, piłkarze, sztab, wszyscy, kibice też - i to od rafa_jedynki po zuberka - jedziemy na
> jednym wózku po 3 punkty do Kielc! :)
Hola hola
...
Są w Ojczyźnie rachunki krzywd
Obca dłoń ich też nie przekreśli...
i tak dalej i tak dalej
No to ujawniła się ostatecznie ta legendarna opryszczka.
I to na kilkanaście godzin przed kluczowym meczem...
raf_jedynka Napisał(a):
> W sumie można się wylogować i zostawić to
> towarzystwo... wzajemnej adoracji
Żegnamy bez żalu, idź sobie sączyć ten swój jad w towarzystwie, klub zostaw w spokoju.
śniło mi się, że w 75min prowadziłiśmy 2:0, ale Lech przegrywał 2:3. potem się obudziłem.
Panowie, proponuję aby schować urazy do kieszeni i skupić się na wspieraniu Cracovii w tym dość ważnym dniu ;-)
Znów te sny! To nic dobrego...
jak wygramy i awansujemy - super. co prawda nie bardzo widzę szanse powalczenia o czołowe lokaty, ale zawsze można będzie sprawić niespodziankę, do tego na luziku ogrywać młodych.
natomiast jeśli się nie uda, to dla mnie nie będzie jakaś tragedia. gdyby skończyło się takim układem jak teraz, i gdybyśmy mieli takie same wyniki, co w sezonie zasadniczym, to zdobędziemy 11 pkt. i utrzymanie nie powinno być problemem, ani stanąć pod znakiem zapytania. a jeszcze z Nowakiem w składzie to już w ogóle.
natomiast gdybyśmy zajęli 8. miejsce, a reszta tabeli byłaby bez zmian, to przy tym samym założeniu w drugiej rundzie zdobywamy 3 pkt. (to są tzw. prognozy naiwne).
Kadra Cracovii na mecz z Koroną Kielce: http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Kadra-Cracovii-na-mecz-z-Korona-Kielce
Boljević...
gargamel9998 Napisał(a):
> Kadra Cracovii na mecz z Koroną Kielce:
> http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Kadra-
> Cracovii-na-mecz-z-Korona-Kielce
>
> Boljević...
chyba nie sadziles ze go w kadrze zabraknie
Byłem na to gotowy, choć wolałbym Kapustkę (a nawet Zejdlera)
gargamel9998 Napisał(a):
> Byłem na to gotowy, choć wolałbym Kapustkę (a
> nawet Zejdlera)
Na szczęście sztab trenerski jest mądrzejszy od Ciebie i wie ze branie kontuzjowanego Kapustki do kadry meczowej to zły pomysł :D :D :D
Ja myślę, że Boljević dziś w pierwszej 11 wybiegnie, obym się mylił.
Nie wiedziałem, że Kapustka jest kontuzjowany... :P :)
[b]dajcie jakiś link, żeby w necie oglądnąć[/b]
nooky priv leci do Ciebie
i do mnie tez poprosze o link do transmisji naszej
http://activepl.tv/stream2.html
Jeżeli można to ja też chciałbym :)
No jak już Konrad podał link to nie będę każdemu z osobna wysyłał. ;-)
rozumiem że na activePL będzie stream z kanału 36-u a nie z canalu + sport i multiligi?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)