A gdzie Krzysio "dyktafon" ?
-
-
[1906] KS Cracovia - KS Cracovia 2005 (29.04 godz. 19:06)
W studio będzie komentował.
On z dyktafonem po prostu uczył się dziennikarstwa. :)
pierworodny miałby nie zagrać?
żartujecie sobie ...
Na pozostałe sektory nie ma cegiełek czy nie będą otwarte? Nie rozumiem jak na taki mecz ma nie być otwarty cały stadion.
Jak zobaczą, że bilety schodzą to otworzą pewnie kolejne sektory - tak jak na młodzieżówce.
21 dni później
Te bilety normalnie w poku są dostępne? Będzie można kupić jeszcze w dniu meczu?
wie ktos czy przewidziane sa jakies wczesniejsze atrakcje ? przed 19:06?
No w POK za 2 zeta :D
atrakcje palenie szmat gtsu
Pewno wielu z Nas nie widziało audiencji Cracovii u Papieża. Dla przypomnienia: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J4BnoqxpGfk
Rozumiem, że jutro POKI będa otwarte tak jak w dniu meczu, czyli min. do 19:06...?
jakas transmisja w tv, na necie gdzieś będzie?
Na pewno na TP przecież spotykają się ze sobą dwie "piękne epoki".:)
Cabaj jak zawsze swoje zagrał;)
Mnie się strasznie podobała gra starych. Gdyby nie utrata formy spowodowana wiekiem, to by obecną roznieśli w pył.
Tak, zauważyłem przewagę liczebną ;)
Cuda się rzeczywiście działy, Zejdler i Kuś z bramką, tylko Cabaj nadal "robi swoje" ;)
Bardzo fajna inicjatywa, oby więcej takich.
to może jakaś relacja ?
dla tych co nie mogli być ...
p.s.
może być bez statystyki posiadania piłki ...
;)
Miałem się wpisać, że szkoda, że Bojarski nie zagrał, ale widzę, że dyskusja już wre :)
Ja mam tak, że z chodzenia na Cracovie w latach '90 jestem dumny i dziś wspominam 0-0 w Nieźdzwiedziu, 0-1 w Opocznie i spadek do trzeciej ligi, derby na GTSie w '95, czy 0-2 z Avią Świdnik u siebie (widzów ok. 500 totalna ulewa). Natomiast czasy pierwszego Wąsa budzą u mnie niesmak...
fajnie było zobaczyc starych grojkow. chce tylko wierzyc ze 2014 odpuszczała w tym spotkaniu bo jeśli nie to .. nie chce krakać.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> fajnie było zobaczyc starych grojkow. chce tylko
> wierzyc ze 2014 odpuszczała w tym spotkaniu bo
> jeśli nie to .. nie chce krakać.
spadniemy?
bez jaj, z takim posiadaniem piłki?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)