"Ten film jest już niedostępny z powodu roszczenia dotyczącego praw autorskich zgłoszonego przez użytkownika Bartosz Kaczmarek. " - prywata panowie! :) jego materiał to ma prawo nie udostępniać ;)
-
-
Wybory do Parlamentu Europejskiego - 25.05.2014 r. SONDA
No cóż, na sadistiku był ten film, i już opowiem w związku z jego niedostępnością.
Siedzi tam trzech typków przed tv, jeden z flagą polski, piwa też mieli, ale nie wiem czy każdy.
I oglądają oni studio wyborcze z obwieszczeniem wyników wyborów. Gdy zobaczyli, że KNP ma 7% szał ich ogarnął, darli mordy, zwłaszcza jeden.
I tyle, wrzuciłem jako ciekawostkę.
A wszelkim przeciwnikom JKM i tym, którzy twierdzą, że nic nie zmieni - polecam PO RAZ KOLEJNY to wideo: https://www.youtube.com/watch?v=fiKFjM1iUnE&feature=kp
[url=http://youtu.be/NlbSPLAf8NE]O tym filmie mówisz?[/url]
yes, ino jeden ma piwo. Hańba!!
Wolę 100 razy bardziej tego typu ludzi, bo widać, ze bije od nich szczerość. Niczym od JKM. I nikt tu się nie jarał, że hajs z unii, tylko, że będzie lepiej. Cel osiągnięty!!
TRN_KRK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> yes, ino jeden ma piwo. Hańba!!
>
> Wolę 100 razy bardziej tego typu ludzi, bo
> widać, ze bije od nich szczerość. Niczym od
> JKM. I nikt tu się nie jarał, że hajs z unii,
> tylko, że będzie lepiej. Cel osiągnięty!!
------------------------------------------------------------
Patrząc na słuszność wyboru KNP do ep , przez pryzmat tego filmiku to hm... w spelunach też jest pełno meneli z browarem i też bije od nich szczerość ;)
Bez podniety TRNKRK , nic się nie zmieni , poza tym teorie głoszone przez JKM po części są prawdziwe i inteligentne a po części jest to abstrakcja , irracjonalne postrzeganie rzeczywistości dzięki , którym zrzesza buńczucznych ludzi . To jest człowiek , który balansuje pomiędzy dwoma światami . Ale to nie znaczy , że nie ma w wielu sprawach racji i właśnie tylko z tego powodu oddałem na niego głos , reszta to trochę taki festiwal kabaretowy ;) Gdyby było mniej pajacowania w jego wykonaniu wtedy z pewnością przyciągnął by do siebie większą ilość wyborców a tak wielu traktuje go jako "geniusza " zamkniętego w psychiatryku , któremu jeszcze nie zdiagnozowano choroby , gdyż jest w trakcie rozpoznania , więc zachowują bierność w stosunku do jego osoby czekając na końcową diagnozę ;).
Większość polityków to psychopaci, narcyzi i inaczej zaburzone osobowości, z których niektóre da się leczyć a niektóre są niestety nieuleczalne. I Korwin na ich tle wypada wyjątkowo dobrze. Jako jeden z niewielu (jedyny?) ma spójną wizję świata, w której nie zaprzecza sobie. Jako jeden z niewielu mówi o wartościach i ideach. Inni politycy (jeszcze poza RN i jednostkami z innych partii, które raczej nie mają wiele do powiedzenia) to ludzie, którzy cofają naszą cywilizację do prymitywu i pozbywają się tradycji i wartości.To ludzie, którzy celowo działają przeciwko Polsce żeby załatwiać swoje brudne interesy. Dla nich liczą się tylko 2 rzeczy - kasa i władza. To są ludzie krótko mówiąc popierdoleni, których powinno się zamykać w izolacji od innych żeby choroba nie przeszła na nich. Niestety przechodzi i rozprzestrzenia się coraz szybciej. Wystarczy włączyć MTV ale już w ogóle jakąkolwiek komercyjną telewizję i to widać. Wystarczy otworzyć onet czy pudelka. Korwin jest ekscentrykiem i trochę wariatem ale w porównaniu z psychopatami z sejmu jest wyjątkowo zdrowy na umyśle. Tylko niestety zdolność odczuwania empatii sprawia, że Korwin nie jest zimnym cynikiem potrafiącym kłamać w żywe oczy tak jak reszta, z każdego zarzutu niepotrzebnie się tłumaczy i do tego używa nieodpowiednich słów. Gdyby połączyć cechy Korwina ze spokojem Wiplera myślę, że powstałby polityk idealny :)
TRNKRK
By coś zmienić JKM musi spełnić jeden z dwóch warunków-wygrać wybory lub wejść w koalicję. W innym przypadku będzie mógł tylko mówić choć mnie by to cieszyło zawsze to jakaś odmiana:).
Zgadzam się Miszczu , z niego emanuje normalność światopoglądowa , to co zostało zatracone już dawno temu przez społeczeństwo a w szczególności przez polityków , ale niestety momentami prowadzi tak infantylną politykę , że zraża tym samym do siebie ludzi jako osoba wykraczająca poza normy obyczajowe . Ludzie rozumiejący jego wypowiedzi np. na temat , parytetów , inwalidów , burdelu ,gwałtów czy monarchii traktują jako rodzaj publicystki a nie poważnej deklaracji światopoglądowej . Niestety media jak i politycy wykorzystują to bezlitośnie by w ten sposób odciągnąć od niego ludzi ;)
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TRNKRK
> By coś zmienić JKM musi spełnić jeden z dwóch
> warunków-wygrać wybory lub wejść w koalicję.
> W innym przypadku będzie mógł tylko mówić
> choć mnie by to cieszyło zawsze to jakaś
> odmiana:).
No i właśnie teraz JKM dostał możliwość promowania swoich idei w telewizji. I dotarcia do szerszego grona. Także z innymi członkami KNP.
Zmieni się w tym sensie, że przez te półtora roku do czasu wyborów parlamentarnych, Korwin nazbiera sobie elektorat, który umożliwi stworzenie koalicji. A warunkiem takiej koalicji są ustawy do wprowadzenia.
Później ludzie zobaczą, że jednak JKM miał rację i sami wywiozą na taczkach złodziei z sejmu. Mam taką nadzieję.
Rozumiem że Korwin na pierwszym posiedzeniu Parlamentu Europejskiego złoży wniosek o samorozwiązanie Parlamentu jak i też o rozwiązanie całej Uni Europejskiej :D .
Ja podejrzewam, że może złożyć ustawę lustracyjną :)
od szczebla wojewody, wzwyż :)
No i nic z tego. Posiedzi sobie w Europarlamencie, pokrzyczy i tyle. Już nie takich tam widziano :)
Jasne, jasne. Pokrzyczy sobie do większej liczby osób. Ziarnko do ziarnka. http://www.youtube.com/watch?v=FMcmF5N7JPQ http://wyborcza.pl/magazyn/1,137948,16061533,Mlode__wsciekle__wolne_feniksy.html?piano_d=1
To co tak wszyscy obsrani wobec Janusza 1%?
[b]Komorowski nawołuje "wszystkie partie" do zjednoczenia się przeciwko Korwinowi[/b]
Prezydent Bronisław Komorowski uważa, że sukces Kongresu Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikkego w wyborach do europarlamentu to "bolesna sprawa". Zaapelował też do partii politycznych, które akceptują miejsce Polski w Europie, o "powściągnięcie partyjnej wojny".
http://fakty.interia.pl/polska/news-prezydent-komorowski-sukces-janusza-korwin-mikkego-to-bolesn,nId,1434804 :)
[b]KNP jedyną partią ogólnopolską!!![/b]
JE Bronisław Komorowski twierdzi, że wszyscy czują ból po sukcesie JKM. Gdy wszystkich, którzy głosowali za podniesieniem wieku emerytalnego zapakujemy do kamieniołomów, ból będzie znacznie większy.
Kol.Dominik Charasim sporządził mapkę województw z wynikami KNP. Inne partie są dobre np. na Wschodzie, inne na Pomorzu - a u nas najlepszy i najgorszy wynik odbiega mniej niż o 1,5% od średniej!!!
Co dowodzi, że ludzie inteligentni rozmieszczeni są bardzo równo.
I jeszcze jedna uwaga: głoszona jest teoria, że KNP zawdzięcza sukces małej frekwencji. Na ogół to prawda - ale nie w tych wyborach. W tych wyborach wśród tych co nie poszli do urn jest znacznie więcej unio-sceptyków, niż wśród tych, co karnie do urn pomaszerowali.
Dowód: największa frekwencja (40%) była w Krakowie - i KNP miała tam wynik najlepszy (9,81), a nie najgorszy!
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/s403x403/10325624_10152096931572060_332873501912740974_n.png[/img]
heheh :) rozśmieszyło mnie to co ktoś wyżej napisał, że knp w necie zawsze będzie miał 99 procent poparcia taka prawda :) . na sonde sie spozniłem, ale jakie wyniki były to kazdy widział.;) Knp w europarlamencie, kto sie cieszt łapa w gore!
To jest niesamowite, jak oni (= ci co są u żłoba) się tego Korwina boją... Taka zmasowana akcja "autorytetów" przeciwko Korwinowi... To, że Prezydent RP mówi publicznie, że wybór Korwina Mikke to bolesna sprawa dla Polski to przekroczenie granic. Ja mogę mówić że wybór Komorowskiego na prezydenta to bolesna sprawa dla Polski, bo ja jestem osobą prywatną, reprezentuję swoje poglądy. Ale to mówi PREZYDENT!
Prezydent nie może mieć swojego zdania? Jeśli idziemy retoryką Korwina to każdy może myśleć to co chce i robić to co chce (póki nie narusza to godności innego człowieka). Prezydent nie może być jałowy, chyba dobrze że ma swoje zdanie?
Przecież gdyby Korwin został prezydentem to po wygranych (przyjmijmy) wyborach parlamentarnych przez SLD miałby przestać mówić że zwyciężyli lewacy i komuchy? :D
Coś mi się wydaje , że nie znasz znaczenia słowa "prezydent" :)
Masz rację.
Wydaje ci się.
Medialnie prezydent może , ale mu nie wypada , natomiast tobie jako szaremu obyeatelowi wypada , ale nie możesz bo jesteś mało istotny ;)
Janusz Korwin-Mikke, słynący z bardzo wyrazistych poglądów, stwierdził w rozmowie z tygodnikiem ?Do rzeczy?, że nie ma dla niego różnicy pomiędzy Hitlerem, Kwaśniewskim, Kaczyńskim a Tuskiem. ?Wszystko to dla mnie czerwone świnie. Oni różnią się metodami, cel pozostaje ten sam? - wyznał lider Kongresu Nowej Prawicy.
Czy w takim razie JKM należący za czasów komunistycznych do Związq Młodzieży Socjalistycznej i propezetpeerowskiej (głoszącej hasła w sojuszu z PZPR budowania w Polsce socjalizmu) był też Czerwoną Świnią?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)