No kto ma strzelic tego gola ?? Te strzaly wygladaja fatalnie... nie wiem moze jakis samoboj, rykoszet ...
znajac zycie zmarnujemy jeszcze jakies 2-3 okazje i dostaniemy w 80 min brame z dupy .. obym sie mylil
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Jagiellonia 1 : 0
Gra i tak wygląda nieco lepiej niż w poprzednich spotkaniach. Jeszcze tylko Steblecki gdyby odpuścił sobie grę w piłkę to byłoby znacznie lepiej. Rezerwowi siedząc są szybsi od niego a gorszego nie będzie bo Sebastian i tak psuje każde zagranie. Za słaby chłopak na ekstraklasę i tyle...ale to tylko moje osobiste zdanie. Pan Wojciech widocznie coś w nim widzi...
ja tez w nim cos widze, pzdr :)
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja tez w nim cos widze, pzdr :)
Heh, zależy co? :)
Ja tam po pierwszej połowie jestem usatysfakcjonowany. Zadowolony będę z wyniku 1-0 więc nie wiem jak ale trzeba gola strzelić.
Obawiam się niestety, że Stokowiec wymyślił sobie plan by w pierwszej połowie wycofać drużynę, uśpić naszych by w drugiej połowie zaatakować ostrym pressingiem co poskutkuje kilkoma kontrami Jagi po naszych błędach w defensywie.
P.Kita kolejny do odstrzału,w przerwie w wywiadzie dla C+ stwierdził, iż "potrzeba więcej strzałów z dystansu" :D
kinder Napisał(a):
> po ogladnieciu "popisów" w I polowie goraczka mi
> znow skoczyla ..a juz myslalem ze sie wyleczylem
> ..nawet jak wygraja to wypierd... na zbity pysk
> tego wuefiste
Nie rozumiem o co Ci chodzi Kinder, osobiscie twierdze ze graja dobrze jest poprawnie w calej defensywie biorac pod uwage nawet pressing na polowie Jagi, jedyny mankament jest w ofensywie, ale tylko w wykonczeniu akcji, a to juz nie "Wonsa" wina ze Nowak i Saidi sa kontuzjowani, a ten material ktory mamy nie jest od szczelania bramek a od kreowania sytuacji a wykonawcow brak
zobaczymy kto pierwszy peknie, tempo dosc ostre jak na ogorkowa
trzeba sie od kartki Greka odwolac, bo sedzia sie wg mnie rabnal
Jaroszynkski w jednej polowie mial 2 dosc dobre wrzutki, czyli tyle co Marciniak w calym sezonie :)
szkoda sytuacji Zejdlera, spoznil sie strasznie
ogolnie po 20 min wzlednej nedzy zaczelo sie cos dziac
napinacz- Napisał(a):
> kinder Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > po ogladnieciu "popisów" w I polowie goraczka
> mi
> > znow skoczyla ..a juz myslalem ze sie
> wyleczylem
> > ..nawet jak wygraja to wypierd... na zbity pysk
> > tego wuefiste
>
> Nie rozumiem o co Ci chodzi Kinder, osobiscie
> twierdze ze graja dobrze jest poprawnie w calej
> defensywie biorac pod uwage nawet pressing na
> polowie Jagi, jedyny mankament jest w ofensywie,
> ale tylko w wykonczeniu akcji, a to juz nie
> "Wonsa" wina ze Nowak i Saidi sa kontuzjowani, a
> ten material ktory mamy nie jest od szczelania
> bramek a od kreowania sytuacji a wykonawcow brak
Napinacz ..dobrze jest w defensywie bo Jaga wychodzi z zaozenia ze i tak nie musza nic robic a im cos w meczu podarujemy i bedzie po sprawie ..zobaczysz co bedzie jak ktos tu wyzej napisal ze siada na nas pressingiem w drugiej polowie i bedą jaja
.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
W koncu!
Rakels to jest porazka ... nie trzyma lini , nie umie przyjac ... no i mial 100 i kopnal w krzaki !
Uff. W końcu 3 pkt
Kurwa więcej szczęscia niż rozumu
Cud ... idziemy na pierwsza 8 !! :D
to co pilarz bronił w drugiej połowie...
Bardzo dobry mecz. Brawo dla drużyny.
Rzadko oglądam w tv - dla mnie dramat, oprócz wyniku resztę pilnie należy zapomniec
Ale gramy fatalnie, parówa straszna.
Błysk geniuszu Bernharda i Pilarza wystarczył.
Dzikie ci Boże ze we Wszechświecie są więksi frajerzy od nas.Niech żyje Jagiellonia Białystok bez niej mielibyśmy 6 punktów mniej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)