Coz, wyglada to tak ze Tychy z meczu na mecz co raz slabiej, chociaz wczoraj w pierwszej tercji wygladalo to dobrze. Sanok pomimo slabszej dyspozycji pierwszej piatki potrafil wygrac (Mahbod gral slabo, ale strzelic potrafil).
Rzeszutko po sezonie - ciekawe, że nikt z Sanockich kibiców nie widział tam zagrania kolanem Bajraka i nie potepia go - oczywiscie to na pewno byl przypadek (polecam powtorke).
-
-
PLAY - OFF 2014 (temat zbiorczy) - półfinał nie dla Cracovii. Oto efekt systematycznego osłabiania drużyny.
Ciekawe, ze nawet Mariusz Czerkawski, ktory otwarcie przyznal, ze jest za Tychami nie widzial tam faulu.
no ale co on moze wiedziec... w koncu nie zna sie na hokej u i jest nieobiektywny :D
Niejaki Mariusz C. powinien mieć do końca życia zakaz komentowania w TV meczy GKS Tychy.
Był faul, nie był ale chłop ma już hokej z głowy do końca sezonu !
Nie wierze aby Sanok jutro wypuścił to złoto, Tychy standard miało być pięknie wychodzi srebro w tym składzie jest to totalna porażka. Ale czemu sie dziwić dostaja łomot w Sanoku a trener uśmiechnięty od ucha do ucha , gumę żuje i ma luz.
nawet jeśli wygrają to jakoś ich w 7 meczu nie widzę, no ale tam przynajmniej jest poważny trener tylko mu nie wyszło ;)
Orlean Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> trener uśmiechnięty od ucha do ucha , gumę
> żuje i ma luz.
Uśmiechnięty? Przecież on ma taką minę, że w filmie Wild Horde mógłby grać bez castingu i charakteryzacji :D
Po 1-szej tercji 1:0 dla Sanoka.
Ciąg dalszy programu Nie do wiary
Jakim cudem po pierwszej tercji Tychy nie prowadzą trzema bramkami tylko przegrywają jedną?
Sanok prowadzi już 2:0.
Po 2-giej tercji 2:0.
już po wszystkim
Tyscy już nie wytrzymują ciśnienia, głupie kary.
Nie kibicowałem i nie lubię Sanoka ,ale muszę przyznać ich sternikom ze naprawdę ciekawą i efektowną dla zwykłego kibica zrobili drużynę
3x10 minut - "nieźle"
Tychy szczyt formy zrobiły w grudniu.
Koniec, 2:0 i jednak Sanok Mistrzem Polski ! Wypada pogratulować, bo wygrała drużyna, która bardziej pragnęła tego złotego medalu !
A Tyszanie, smutno to pisać ale tak jak przewidywałem są największymi frajerami, przegrywając szósty finał w ostatnich 9 latach ! :(
Pomimo mojej sympatii do tyskiego GKSu, muszę to napisać: ten zlepek grajków, to najwięksi frajerzy tego sezonu.
[quote=D.J.Cat]
Tychy szczyt formy zrobiły w grudniu.
[/quote]
Nie do końca. Trzeba pamiętać, że GKS właśnie w grudniu, odpadł w półfinale PP. Tyszanie zrobili formę na... mało znaczące mecze sezonu zasadniczego.
Myślę, że powinni wykorzystać swoje doświadczenie, i napisać książkę/poradnik "Jak NIE należy grać w fazie PLAY-OFF".
Inna sprawa, że "gwiazdorów" im się zachciało. Mieli jednostki, brakło drużyny i/lub trenera.
coz - Tyszanie po zasadniczym ewidentnie najlepsi, ale jak ktos napisal - nazwiska nie graja a zlepek indywidualnosci niekoniecznie jest lepszy niz kolektyw
Gratulacje dla Sanoka
No cóż... Szkoda. Gratulacje dla Sanoka.
Dziś moda na autocytaty więc i ja ;)
sterby Napisał(a):
> Stawiam 55:45 dla Sanoka w finale.
Choć widać, że i tak byłem optymistą. Hokejowe kurtyzany, choćby te z najwyższej półki, nigdy nie zastąpią team spirit do tego trener z brzydką buzią no i bramkarz, który miał być lepszy od Radzika.
Jeszcze tylko wpisy, nie posiadających własnego forum, kibiców Sanoka i sezon można uznać za zakończony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)