Ciekawe, że w sumie gospodarze tylko po razie wygrali w Oświęcimiu i u nas. Mam nadzieję, że ostatnia porażka to wypadek przy pracy albo jakiś ukryty cel, ale nie potrafię mimo usilnych chęci go znaleźć :D Najważniejsze dwa u siebie wygrać...
http://hokejfan.pl/1723,czas-na-play-off-najciekawszy-pojedynek-cracovii-z-oswiecimiem - zapowiedź meczu
-
-
PLAY - OFF 2014 (temat zbiorczy) - półfinał nie dla Cracovii. Oto efekt systematycznego osłabiania drużyny.
Dzisiaj jakimś optymizmem mnie "owjało" . Stawiam że dzisiaj mecz wygramy !
Nie jestem fachowcem ,ale ciekawe czy trzeci raz w sezonie uda się nam zbudować,złapać formę?
1 Puchar kontynentalny -była
2 ,Puchar Polski -była i to jeszcze jaka !!!:)
3 Play-offy???wielka niewiadoma ???
Pytanie z innej beczki - o której należy przyjść przed meczem, żeby spokojnie wejść i zająć fajne miejsce?
Na mecze ćwierćfinałowe, myślę że ok. 20 minut przed rozpoczęciem meczu.
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie jestem fachowcem ,ale ciekawe czy trzeci raz w
> sezonie uda się nam zbudować,złapać formę?
> 1 Puchar kontynentalny -była
> 2 ,Puchar Polski -była i to jeszcze jaka !!!:)
> 3 Play-offy???wielka niewiadoma ???
z punktem nr1 to ja bym jednak podyskutował... wg mnie podeszliśmy bez nastawiania się, niejako z marszu, i wypadło przyzwoicie
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie jestem fachowcem ,ale ciekawe czy trzeci raz
> w
> > sezonie uda się nam zbudować,złapać formę?
> > 1 Puchar kontynentalny -była
> > 2 ,Puchar Polski -była i to jeszcze jaka !!!:)
> > 3 Play-offy???wielka niewiadoma ???
>
>
> z punktem nr1 to ja bym jednak podyskutował... wg
> mnie podeszliśmy bez nastawiania się, niejako z
> marszu, i wypadło przyzwoicie
no ok ,ale obciachu nie było na kontynentalnym ?dwie wygrane po 2-0 i przegrana 5-3 wiec na pewno wiecej niż przyzwoicie ! choć na pewno bez fajerwerków !!
Obciach(inaczej brak formy) był jak dla mnie w ostatnim z Unią 4-1!! i by tego nie powtórzyć !!!
Tak srednio wychodzi ze łapiemy formę co dwa miechy
była w drugiej połowie pażdziernika później pod koniec grudnia to wychodzi ze i teraz powinna być pod koniec lutego :)
Mi się wydaje, że na Pucharze Kontynentalnym to było po prostu normalnie, ani jakaś wysoka forma, ani też marna. A co do play-off to po ostatnim meczu z Unią też się obawiam trochę... Takie drużyny jak Oświęcim mogą każdy wynik osiągnąć, w myśl BIJ MISTRZA ;/
Nie ma sie co umartwiac tylko grac swoje,a z naszej strony wspierac - Unia to zaden przeciwnik, szybkie 3:0 i jedziemy do Tychow :)
Zobaczycie ;)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1779932_606260429456525_2140807578_n.jpg
Można zaktualizować profilowe :)
masakra, nie da się tego oglądać
My myslelismy ze tercja sie skonczyla a oni nam bramke - nieladnie ;)
Zjebke dostal Zvatora a to chyba przez Klysa...
Odrobimy :)
Zaczynamy cos w końcu grac .
tylko nadzieja zostala...
jest b.źle!
Jest nadzieja :)
malutka nadzieja 1:2
ledwo zdazylem napisac a tu d....a
Problem nie jest w tym, że przegrywamy i nawet nie w tym, że ostatecznie ten mecz raczej przegramy. Zresztą przegrać 1 mecz w play-offie, to żadna tragedia, od tego w końcu jest seria. Prawdziwy problem jest w tym, że gramy totalną pytę z przodu i zero odpowiedzialności z tyłu!
jeszcze 2:3
wreszcie piekna akcja!!!!!!!!!!!!!!1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)