Mozna by powiedziec ze znow 3tercja sie Unii udala ;)
-
-
[ 45 ] Unia Oświęcim vs CRACOVIA | wtorek, 28.01.2014, godz. 18:00 - 3:5!
Gratulacje !! szczerze przyznam ze raczej nie wierzyłem w wygraną dziś tym bardziej mnie cieszą 3 punkty i walka o drugie trzecie miejsce w PLH.Poza drugą złą naszą tercją pozostałe dwie na duzy plus
Ach, co za mecz ! Znowu palpitacje serca ale jak ja lubię takie mecze ! :D Wielkie gratulacje za walkę do końca i za zwycięstwo ! :)
Niestety nie oglądałem meczu ale zupełnie nie rozumiem jak można nie wierzyć w wygraną Rudi Gang.
Tyle razy nas zaskakiwali, ostatnio w finale PP.
To wyjątkowa drużyna i wyjątkowy trener.
Super meczyk :-) Napięcie do samego końca i wyczekiwany rezultat osiągnięty :-) Fajny prezent dla Slabonia :-) Oby w czwartek było podobnie !!!
Brawo, brawo, brawo!
3 tercja na genialnym poziomie, miałem wrażenie, że trwała dosłownie 5 minut, tak szybko zleciała :) gratulacje dla trenera i zawodników!
Gratulacje.
Ciekawe co z tymi z Bytomia i co z tą składką członkowską w PZHL. Konferencyjki jak rozumiem nie było..... może to i dobrze.
Wielkie brawa!! tO kocham,hokej i walke do końca:)
Przed meczem stawiałem 6:3 dla naszych - blisko było . Nasi jak zwykle początek kiepsko ale do tego już przyzwyczaili.
Jedno z lepszych spotkań jakie Cracovia rozegrała w ostatnim czasie tj. po Pucharze Polski. Unia za bardzo przykładała się do pilnowania naszej pierwszej piątki za to Piotrowski z "przyczajki" zapakował im dwa gole. Radzik jak zwykle klasa mistrzowska. Szkoda tylko że nasi nie mają jakiegoś czarodzieja w szatni który przed pierwszą tercją wbija im do głowy że już mecz przegrywają :-)
Brawo dzięki. Hej hej Cracovia!!!
Dobry mecz:) w końcu nie bronimy się przez cały mecz, super wynik:)
edit: oczywiście chodzi o mecze z czołówką:)
Najlepszy mecz od finału PP.
Bardzo podobają mi się nasze trzecie tercje.
Widać w nich wyraźnie kto trenuje u Trenera, a kto u instruktora hokeja.
Kto jeszcze nie widział tu cały mecz http://sport.tvp.pl/13801937/phl-aksam-unia-oswiecim-comarch-cracovia-mecz
Emocjonujące widowisko. Ostatnio coś dopiero w trzeciej tercji się nasi biorą za granie na poważnie.
[quote=Revenator]
szczerze przyznam ze raczej nie wierzyłem w wygraną
[/quote]
A to niespodzianka...
Super bramy dobra wygrana :)
Ja bym zaznaczył, że od jakiegoś miesiąca Piotrowski złapał świetną formę. Nie chciałbym być dla nikogo uszczypliwy, ale jakby mu dać jeszcze szybkiego ofensywnie grającego środkowego, zamiast... No nic, nieważne.
hm mysle, ze na PO piatki sie jeszcze zmienia i Michal dostanie szybszego i dokladniejszego wspolpracownika - moze 2 atak, w 3 Kozłowski a w 4 Daniel jako doswiadczony - ale Rudi wie co robi i na pewno to dobrze pouklada :)
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > szczerze przyznam ze raczej nie wierzyłem w
> wygraną
>
>
> A to niespodzianka...
Przyznałem sie do błędu w ocenie sam po fakcie (i powiem więcej chce się mylić do ostatniego meczu finałowego Cracovii!!) ,a Ty nie choc Ci udowodniłem ze są derby małopolski http://terazpasy.pl/Hokej/hokej_mezczyzn/Derby-kontra-Derby-45.-kolejka-PHL i masz drugi http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sport/hokej/1302603-unia-nie-dala-rady.html
[quote=Karvin]
Derby są tylko i wyłącznie meczem między drużynami z jednego miasta, inne użycie jest błędne i jako kibice przywiązanego do tradycji najstarszego Klubu nie powinniśmy powielać tego kretyńskiego zwyczaju (Gran Derbi, Derby Polski itp.)
a to że prasa coś pisze to nic nie znaczy prasa sanocka kiedyś nazwała mecze Cracovia - Sanok Derbami....
[/quote]
To sądzę o Twoim "dowodzie"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)