pedric jak zawsze na 0 z tylu a i tak w lidze bedzie gral pilarz ;/
-
-
Cracovia - Calisia na żywo
Przecież Perdijić nie miał nic do roboty praktycznie przez cały mecz.. A co, jesienią Pilarz był słaby?
Jak sobie podliczyłem, wynik meczu Wasiluk / Jankes 5:1 (licząc w tym również mój głos) :) Ale wiadomo, najważniejsze, że ktoś głośno krzyczy.
Wasiluk nigdy nie będzie przy naszym systemie gry dobrym lewym obrońcą,dziwi mnie decyzja trenera,że na siłę chce Nam udowodnić jaki to z Wasiluka nieprzydatny dla drużyny jest gracz.Po niezłym występie przeciw Widzewowi na środku obrony nagle zmienia gościowi pozycję,zastanawiam się po co? Zgrywanie duetu Żytko z Szeligą na środku obrony to w/g mnie najgorsza opcja do przyjęcia.Zastanawia mnie co takiego ma Szeliga, że trener tak Go faworyzuje.Można postawić tezę"jak długo trenerem Cracovii będzie p.Stawowy -tak długo będziemy oglądali w drużynie Szeligę",a miały nazwiska nie grać roli przy ustalaniu składu. Z oponentami mojej "tezy" nie zamierzam prowadzić polemiki na tym forum,bo nie chcę usłyszeć przykrych wypowiedzi co do mojej osoby.Obawiam się nagonki całego grona "ekspertów" którzy wiodą prym na tym forum.Pozdrawiam normalnych forumowiczów....
Jest jeszcze za wcześnie, żeby ustalić, co Stawowy chce, a czego nie chce zrobić. Jak ma u nas kredyt zaufania (a powinien), to dajmy mu jeszcze czas na spokojną decyzję.
Choć ja pamiętam, że w ostatniej rundzie Szeliga kiedy musiał wystąpić na stoperze grał słabo, a czasem nawet bardzo słabo (Lechia!).
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież Perdijić nie miał nic do roboty
> praktycznie przez cały mecz.. A co, jesienią
> Pilarz był słaby?
Proste że słaby , zawalił połowe bramek , robi zamieszanie przy wprowadzaniu piłki i nie umie łapać dośrodkowań , strata pkt min z piastem 3 dosrodkowania 2 gole bo Krzys sie przylepił do lini . Nie powiem bo złapał też troche piłek ale Perdijic jest lepszy co pokazał w ruchu gdzie obaj panowie razem byli
ssj Napisał(a):
> KamilloLce Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przecież Perdijić nie miał nic do roboty
> > praktycznie przez cały mecz.. A co, jesienią
> > Pilarz był słaby?
>
>
> Proste że słaby , zawalił połowe bramek ,
> robi zamieszanie przy wprowadzaniu piłki i nie
> umie łapać dośrodkowań , strata pkt min z
> piastem 3 dosrodkowania 2 gole bo Krzys sie
> przylepił do lini . Nie powiem bo złapał też
> troche piłek ale Perdijic jest lepszy co
> pokazał w ruchu gdzie obaj panowie razem byli
TYlko dziwnym trafem kopacze T-M w ankiecie uznali Pilarza za najbardziej niedocenianego bramkarza ekstraklasy...
tak tak...wiem ,ze krajowi kopacze nie potrafia grać ale na piłce jednak się znają ;)
Poza tym wybronionych piłek w tej rundzie było naprawdę dużo. Pierwsze z głowy - wybronione punkty z Zagłębiem, świetna interwencja z Podbeskidziem (strzał Wodeckiego), wybroniony karny z Piastem, a było tego znacznie więcej.
5:1 w czym? bo jeżeli chcesz liczyć głosy to zajrzyj do innych wątków, gdzie też opisują grę Marka.
Z osób którymi rozmawiam nie ma żadnej która widziałaby Marka w składzie, więc jak dla mnie to jest wynik jakiś 100:5 popierający to co napisałem.
Poza tym dlaczego napisałeś, że krzyczę? Rozumiem, że jeżeli ktoś nie zgadza się z Twoją opinią to krzyczy?
Czyli nie można napisać swojego zdania na ten temat?
Rozumiem...
Tak na koniec... przez ostatni miesiąc cały czas na tym forum lansujesz Marka i płaczesz, że nie będzie grał, to jest jakiś Twój znajomy?
Nie rozumiem jak ktoś może promować tak słabego zawodnika.
Nie napisałem przez ten miesiąc ani razu na ten temat, pomimo bredni jakie pisałeś na ten temat, typu, że w Śląsku grał dobrze i jaki to nie jest zawodnik.
Mi zależy na tym, żeby Cracovia wygrywała mecze i nie ma znaczenia kto będzie grał, ale zależy mi żeby byli to zawodnicy o wysokich umiejętnościach i choć napiszesz milion postów na ten temat to nie podniesiesz Wasilukowi umiejętności, bo on ich po prostu nie ma, a w każdym klubie w którym grał popełniał takie błędy z których śmiała się cała Polska i tu Ciebie zaskoczę... w Śląsku również...
i jeszcze o dzisiejszym meczu, na każde 10 jego zagrań około 8-9 to była strata piłki, ale jeżeli ktoś patrzy przez pryzmat jednego zagrania, typu bramka w tym meczu czy jeden dobry powrót za piłką w meczu sparingowym ze Słowakami przed sezonem to ja już nic na to nie poradzę...
Niestety na nie których Wasiluk działa jak płachta na byka.
Dzisiaj akurat był jedym z najczęściej przy piłce i błedów nie popełniał.
błędów nie popełniał w defensywie?
Dwa razy mu przeciwnik uciekł po skrzydle, mało? problem w tym, że nie miał jak popełnić więcej, bo grał toczyła się cały czas na połowie przeciwnika.
W ofensywie prawie wszystkie jego zagrania były zablokowane lub niedokładne- poza bramką zero pożytku z tego zawodnika...
jedno muszę przyznać- faktycznie był cały czas pod grą...
Czytając niektóre wypowiedzi przychodzi mi do głowy tylko jedno:
"mądrość ludzkości jest wartością stałą, problem w tym, że ludzi ciągle przybywa".
[quote=docent]
Choć ja pamiętam, że w ostatniej rundzie Szeliga kiedy musiał wystąpić na stoperze grał słabo, a czasem nawet bardzo słabo (Lechia!).
[/quote]
Szeliga z Lechią nie grał na stoperze. Ludzie kochani, od półtora roku gramy tak samo a wielu dalej nie widzi różnicy pomiędzy bocznymi obrońcami a stoperami oraz stoperami a defensywnym pomocnikiem. Sławek raz grał w tym sezonie na środku obrony, w meczu z Pogonią i wielkich błędów nie popełniał.
Nie zrozumcie mnie źle. Nie jestem specjalnie zachwycony wizją duetu Żytko-Szeliga ale nie wprowadzajmy wszystkich w błąd.
sterby- jeżeli to jest do mojej wypowiedzi to nie mam pytań...
widzę, że jedyną słuszną opcją której nie wolno się przeciwstawić to jest "biedny Marek Wasiluk gnębiony przez Wojtka"
Najśmieszniejsze w tym jest to, że Wasiluk zagrał dużo lepsze spotkanie z Widzewem, no ale tam nie strzelił bramki...
z resztą co ja tam wiem? przecież krzyczę na forum i jestem głupi tak jak napisał sterby...
Khalid Napisał(a):
> ssj Napisał(a):
> -----
> > KamilloLce Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Przecież Perdijić nie miał nic do roboty
> > > praktycznie przez cały mecz.. A co,
> jesienią
> > > Pilarz był słaby?
> >
> >
> > Proste że słaby , zawalił połowe bramek ,
> > robi zamieszanie przy wprowadzaniu piłki i nie
> > umie łapać dośrodkowań , strata pkt min z
> > piastem 3 dosrodkowania 2 gole bo Krzys sie
> > przylepił do lini . Nie powiem bo złapał
> też
> > troche piłek ale Perdijic jest lepszy co
> > pokazał w ruchu gdzie obaj panowie razem byli
>
> TYlko dziwnym trafem kopacze T-M w ankiecie uznali
> Pilarza za najbardziej niedocenianego bramkarza
> ekstraklasy...
> tak tak...wiem ,ze krajowi kopacze nie potrafia
> grać ale na piłce jednak się znają ;)
W gronie najbardziej niedocenianych znalazl sie rozniez Miskiewicz, a w gronie najbardziej przecenianych tez znalaz sie Miskiewicz tacy to eksperci z tych Kopaczy ;)
Dlaczego nie grał Bernhardt?
Charlie Napisał(a):
> Dlaczego nie grał Bernhardt?
Pewnie obraził się jak mu Cracovia nie chciała sypnąć kasą :)
jak się zaprezentowali Kapustka, Szewczyk, Wdowiak?
Nie mogłeś wyskoczyć z butelki by sobie pooglądać?
Nie musisz prosić , by w paru zdaniach zrobić koleżeńska
przysługę. Wystarczy hasło "pisz" a jestem na wezwanie.
pzdr
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)