Dzięki za walkę w każdym meczu i 15 goli , które dały Nam kibicom dużo radości . Pokaż w Reading , że te gole nie były przypadkowe i nie musiałeś dokładać tylko nogi . Dobre występy Denisa to wizytówka Naszego klubu.
-
-
Deniss Rakels - powodzenia!
Denis powodzenia, wielu występów i równie wielu bramek!
Z ławki rezerwowych powstałeś ,na ławkę powrócisz!
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dangorka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Rakels sprzedany do Reading i jakims cudem mamy
> > zarobic na tym wiecej niz klauzula odstepnego.
>
> Tabisz Vat doliczyl ;)
Towar to towar...FV.....;)
Powodzenia Deniss
konserwa Napisał(a):
> Tabisz wpisał w kontrakt klauzulę - 500 tysięcy
> bez podania waluty a teraz przekonał Anglików
> że chodziło o funty ;)
Ty się śmiej, ale byłaby to akcja, wypisz wymaluj, w stylu Kuby. Piszę zupełnie poważnie :)
Jeśli to już naprawdę koniec sagi - kto zapłaci 500 tysięcy (waluta do wyboru ;) - to powodzenia i co najmniej tyle samo bramek!
Powodzenia Denis. Dzięki za grę w Cracovii. Powodzenia w Anglii.
Dzięki za uciszenienie psiarni w Derbach.
Powodzenia Raki.
1. Szkoda ,że najskuteczniejszy strzelec jakiego w Cracovii ogladałem odchodzi.
2. tzw saga/mydlana_opera itp.Rakelsa to wyłacznie produkt kilku forumowiczów ,którzy pewnie by chcieli
abysmy tańcowali jak menagerek albo kontrahent nam zagra
3. Jeżeli faktycznie Jakub T. wydarł z Reading wiecej kasy niż 0.5 mln to należa mu się pochwały a nie kpiny..
Powodzenia!
Khalid Napisał(a):
> 3. Jeżeli faktycznie Jakub T. wydarł z Reading
> wiecej kasy niż 0.5 mln to należa mu się
> pochwały a nie kpiny..
Ja bynajmniej nie kpię z naszego księgowego. Scenariusz choć może przekolorowany ale gdyby się okazał prawdą to winniśmy JT szacunek za przytarcie nosa Angolom i malutki rewanżyk za ich interpretację traktatów w 1939-45.
Raki na zAWsze w sercu za derby i bramkę ze spalonego, która boli psią dupę po dziś dzień (info telefoniczne). Inne bramki mnie w zasadzie nie obchodzą wobec tej najważniejszej. Dzięki za serducho i powodzenia a jeśli się nie uda to wrócisz do domu i znowu będziemy oklaskiwać z trybun
Powodzenia!
SaNtO Napisał(a):
> Raki na zAWsze w sercu za derby i bramkę ze
> spalonego, która boli psią dupę po dziś dzień
> (info telefoniczne). Inne bramki mnie w zasadzie
> nie obchodzą wobec tej najważniejszej. Dzięki
> za serducho i powodzenia a jeśli się nie uda to
> wrócisz do domu i znowu będziemy oklaskiwać z
> trybun
Zapisz sie do Antywisly ekspercie ...obrazki blazna z holandii i deleu tez masz nad lozkiem ???
Nad łóżkiem to tylko Kamil i Arpad. Był jeszcze Frank, ale ta miłość nie wytrzymała próby czasu.
Dzięki za bramki i walkę,powodzenia !
No nareszcie, mam nadziej ze lokalne dziwki som przygotowane na przyjazd deniska :D. Martwi mnie fakt, a raczej moja niewiedza, czy w reading som jakieś kluby nocne no bo co zrobi nasz, wróć juz nie nasz, denis "frantic" rakels bez tego ?
Denis przyszedł do Zagłębia za... 400 tys. Euro; my sprzedajemy go za niewiele ponad 500. Szkoda, że tak mało, ale w sumie dobry interes robi tu każdy poza Zagłębiem:D
Dzięki za grę, strzelone bramki a szczególnie za tę z derbów. Powodzenia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)