Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przede wszystkim to stawiam dolary przeciw
> orzechom, że belgijski pismak nie jest taki
> nierozgarnięty jak się Wam wydaje i celowo
> "pomylił" nas z gieteesem by nabić sobie
> wierszówkę.
>
No ja naprawdę nie wiem, co mam w takich momentach powiedzieć. Przecież to jest tak absurdalnie głupia, piramidalna bzdura, że aż ręce opadają. Aston - kto Ci wymyśla te teorie? Bo nie wierzę, że one rodzą się w Twojej głowie.
Myślę, że to po prostu błąd wynikający z niekompetencji pomieszanej z niewiedzą. Nie pamiętacie jak Wisła grała z Parmą, a na ekranie wyświetlali CRA - PAR?
Z drugą częścią Twojej wypowiedzi się zgodzę - przez grę w pucharach za granicą dla wielu o wiele lepiej rozpoznawalna jest nasza sąsiadka. My nie daliśmy jeszcze wystarczających powodów piłkarskiej Europie, żeby nas kojarzyć. Trzeba to zmienić.
-
-
Deniss Rakels - powodzenia!
Jak zwał tak zwał ale praktycznie każdy piłkarz poleci na większą kasę i trudno o to mieć do niego pretensje . Piłkarz z klubem jest związany tylko portfelem a nie sercem jak my kibice .
Wdech-wydech Rafi, bo Ci żyłka pęknie ;) Ja mam swoją teorię, Ty swoją. Oczywiście jaka jest prawda, nie dowiemy się nigdy, ale za moją stoją niezliczone przykłady (tak, wiem, za Twoją również, ale ja, w odróżnieniu od Ciebie, nie rzygam na klawiaturę).
A CRA-PAR nie było żadnym błędem, skrót był od nazwy miast (po włosku), gdyby był od klubów powinno być WIS-ACP.
Gdyby miały być podawane nazwy klubów to byłoby: GTS-ACP :)
https://www.youtube.com/watch?v=3dsml82d4tE
Deniss Rakels? Cracovia?Goals?Assists?2015/2016
To był ROK ..... [img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7ds0JSm96miZKBBJ2FEj1QM_uxwWG1bGA-0_dIMZ2TXFJByq6[/img]
to troche mówi o Jego nastawieniu do pozostania u Nas http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/573460/deniss-rakels-chca-mnie-legia-brugge-i-jeszcze-jeden-klub
jeśli chce "trafić do jeszcze lepszego klubu, zagrać na jeszcze wyższym poziomie"
to niech idzie do tego cwks
MSC Napisał(a):
> jeśli chce "trafić do jeszcze lepszego klubu,
> zagrać na jeszcze wyższym poziomie"
> to niech idzie do tego cwks
od kiedy cwks jest lepsze od Pasów :)
my to wiemy
ale on :S
Cytując stary dobry kabaret: to jest młodzież, ona się uczy! :)
Możecie sobie na mnie ponap....ć, ale jak Rakels pójdzie do cwks to u mnie ZERO szacunku. Koniec.
Całe sportowefakty, czyli obciąć wypowiedź tak, by pasowała do tezy.
A gdzie można znaleźć całą wypowiedź ?
Leesior Napisał(a):
> A gdzie można znaleźć całą wypowiedź ?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,denis-rakels-w-kregu-zainteresowan-legii-warszawa,artykul,637946,1,1059.html
Skoro gość nie ma z legią problemu - jak sam powiedział - to ja nie ma pytań.
Mam nadzieję, że jednak zostanie.
Leesior Napisał(a):
> Możecie sobie na mnie ponap....ć, ale jak Rakels
> pójdzie do cwks to u mnie ZERO szacunku. Koniec.
U mnie również. Jeżeli pójdzie do klubu zachodniego - ok, ale na dzień dzisiejszy jego transfer do Legii byłby strzałem w stopę.
Straci u mnie taki sam szacunek jaki miał Saidi czy Suart.
Zwykły najemnik niestety ,taka filozofia dzisiejszego futbolu... odbudował się u nas i dostaniemy 500 tys ojro i tyle... ;)
Miał rundę życia u nas, drugiej takiej miał nie będzie,
korzysta bo może wyciągnąć ile się da teraz.
Jakoś zupełnie nie pasuje mi ten wywiad do Denissa. Nie wierzę, że jego wypowiedzi były ukierunkowane tylko w taką stronę, że chce odejść. Na bank wypowiedzi są wyrwane z kontekstu i ułożone tak, żeby pokazać, że myśli tylko o transferze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)