remis biore w ciemno
-
-
Ruch Chorzów - CRACOVIA 3 : 2
no ciekawe kto będzie nad kreską,
jak to pasiasta natura nakazuje zaczynam sobie wmawiać że będzie dobrze bo:
z Lechem - siły nadprzyrodzone były przeciw nam
Piast - nie taki słaby skoro bije Górnika dwoma bramkami
Korona - jak to korona:) zawsze nam się z nimi krzaczyło
ewidentnie wygramy, musimy sobie odbić ostatnie 3 mecze
więc wychodzi :
3
pytanie ile stracimy, bedzie Slawek i Budziński czyli 2
wynik jest więc sprawą oczywistą 2-3 , nawet nie ma sensu oglądać :)
Jutro wygramy , przegramy albo zremisujemy ...ale dla większości ligi najlepszy byłby remis ;) :D
Kiedy ostatnio zdobyliśmy bramkę w Chorzowie?
Kiedy ostatnio wygraliśmy tam?
Jutro zgodnie z wytycznymi Nieustraszonego Pogromcy Opryszczki musi być historyczny mecz, bo jeśli NPO się pomyli, to może być bardzo ciężko.
Moim skromnym zdaniem(przy odpowiednim nastawieniu i zapomnieniu zawodników o zimnym prysznicu w meczu z Lechem)mecz będzie wyglądał tak:śmieRdziele ruszą pressingiem na Nas....ważna rola będzie pomocników,którzy będą podchodzili do gry.Będą bardzo ruchliwi i będzie duża wymienność pozycji.Wtedy spokojnie raz za razem będziemy się uwalniać ze skrócenia pola gry.Szybka wymiana podań będzie zbawienna i szybko będziemy zdobywać teren-robiąc przewagę.
Każda seria się kiedyś kończy.Jutro jest odpowiedni dzień by tak jak kiedyś w Zabrzu,przerwać złą serię w Chorzowie.Po pierwsze-trzeba się zrehabilitować po kompromitacji(wynik)z Lechem,a po drugie-jesteśmy drużyną,która w tym sezonie bardzo dobrze gra na wyjeździe.Wszytko poza zwycięstwem będzie porażką.Ten mecz MUSIMY wygrać i.....go wygramy przy odpowiednim podejściu zawodników.
Jakby jutro byla ostatnia kolejka sezonu zasadniczego to musielibysmy grac na remis, a "nie swoje". Sek w tym, ze tabela jest tak ciasna, ze powinnismy grac jak na remis, bo moze okazac sie on bezcenny w koncowym rozrachunku... jezeli jutro przegramy wypadamy z pierwszej "osemki".
Myślę że lepsze będzie granie na zwycięstwo, tym bardziej że nie gramy w Krakowie gdzie trybuny najwidoczniej deprymują piłkarzy(Cracovii);) W Gliwicach był świetny nasz doping i kiepskawy wynik:D
bedzie mi sie snilo ze dostaniemy wp.. ol :)
W kadrze na Chorzów ,znów tylko 4ch obrońców...no ewentualnie Szeliga.... Stawiamy więc na atak ...też 4ch....
Ruch ma szansę wskoczyć do 1szej ósemki. Będzie naszym ciężko coś ugrać . Sama cudowna taktyka to nie wszystko i trener "na szóstkę" tu nie poradzi.
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W kadrze na Chorzów ,znów tylko 4ch
> obrońców...no ewentualnie Szeliga.... Stawiamy
> więc na atak ...też 4ch....
Z czego jeden "niefałszywy";)
Nasza linia obrony to jest smiech na sali ..a jeszcze widze, jest w kim wybierac, no i duza rywalizacja o miejsce w skladzie :D
I sami sobie odpowiedzmy z czym do gornej polowki tabeli ..z 4 obroncami :D
2 kontuzje i nasza linia obrony bedzie wygladala : Dudzic-Kosnovic-Szeliga-Marciniak :D
Chociaz z 2 strony ... "Lepszy Dudzic w ataku niz Wasiluk w obronie " :D
Czuję plecak po kościach..
Pilarz- Marciniak Kosa Żytko Szeliga- Dąbrowski Zejdler Budziński- Boljević Straus Nowak
Sensacyjny skład, byłem pewien Danielewicza
ja Seby
Jeden i drugi masakrycznie słaby obecnie.
ogląda ktoś poza granicami mecz w internecie , bo meczyki mi nie chodzą, a nie znam innej strony ??
http://livemecz.com/transmisja2.php
KOSA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)