no wlasnie zastanawialem sie nad tym. wg mnie akcja miala cos na celu. kibice musza wejsc za tą złotówkę na pogoń. pomyślałem: co jeśli na tych dwóch meczach bedzie po 10 tysiecy ?:) wiedzialem ze jak bedzie brakowalo tysiac czy dwa to skłamią ale jakby było dużo mniej to by nie dali rady i co wtedy? kibice niestety przegraliscie zakład zawiedliście nas ? :d
-
-
Pozostałe mecze 17 kolejki
murzyn podaje, Miskiewicz łapie, a gwizdek znowu milczy.
je tego już powoli nie rozumiem.
Sędziwanie gospodarskie w stoczni to przecież standard,Ty powinieneś o tym dobrze wiedzieć
jakie te psy mają farta :/
i Węgrzyn ma mokro w gaciach.
przed chwilą widział karnego dla parchów.
Małkowski to parodia nie bramkarz
ja pierdo.le kurwa przeciez jak to cos bedzie reprezentowac nas w pucharach to ja dziekuje, co za farciarze!!!!!!!!
Spokojnie, wiecznie na farcie nie mogą jechać.
A z dwojga złego lepiej jak jadą na nim teraz niż na wiosnę po podziale punktów.
Czekam na "solidnie przepracowany" przez Smudę okres przygotowawczy i efekty w postaci plagi poprzetrącanych psich łapek ;)
Jak my mogliśmy przegrać z Koroną?
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spokojnie, wiecznie na farcie nie mogą jechać.
>
Powtarzam to sobie od dłuższego czasu i w sumie, od kilku sezonów, gdy zazwyczaj właśnie dzięki temu szczęściu wygrywają mecze. Niestety, ale jak im nie idzie, to znajdzie się ktoś kto pomoże. Dlatego ten "fart" może potrwać ...
Korona nie zagrała wcale źle, ot jeden błąd bramkarza i po meczu.
A o co chodzi z frekwencją w stoczni? 15.001?
Warunkiem biletów po 1 zł na trzecim meczu było łącznie 32500 tysiąca widza i nie mniej niż 15 000 na każdym z 2 meczów (w tym na dzisiejszym), jednakże już przed meczem w rzece wiedzieli, że widzów będzie 13000 tysięcy, w związku z czym noszą się z anulowaniem 2 warunku, czyli 15000 na każdym z 2 meczów (pierwszy pewnie też by anulowali, gdy była taka potrzeba).
Widzow widzów: 12 499, czyli na slasku musi ich byc 20001 :D
A było ich aż 13 tysięcy? Mamy zatem 4 stopnie kłamstwa: kłamstwo, wielkie kłamstwo, statystyka i frekwencja na gts.
Następnym razem zrezygnują z pierwszego warunku.
A ta cała promocja czy jak to tam nazwać nie miała obowiązywać jeżeli w dwóch meczach będą mieli przynajmniej po 15000 widzów w meczach z Koroną i malinowymi nosami?
Wy się nie zdziwcie kiedyś jak sami zostaniecie wliczeni do oficjalnej frekwencji klubu z Myślenic.
No bo w sumie telewidz ogląda mecz, nie? ;)
Miała, to właśnie napisałem wyżej (może trochę zawile).
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ta cała promocja czy jak to tam nazwać nie
> miała obowiązywać jeżeli w dwóch meczach
> będą mieli przynajmniej po 15000 widzów w
> meczach z Koroną i malinowymi nosami?
Oj tam, miała, nie miała... Na kij drążyć temat? ;)
Oni liczą frekwencję razem z ludźmi którzy spacerują na błoniach.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)