Bardzo prawdopodobne. Chętnie zobaczyłbym go w obronie w niedalekiej przyszłości, raczej gorzej niż Marciniak w meczu z Podbeskidziem by nie zagrał.. Dzięki Szuwarku za informację.
EDIT: Piotr Jóźwiak na Twitterze po raz kolejny:
Gracjan Horoszkiewicz być może jeszcze w tym okienku zamieni Cracovię na Podbeskidzie. Być może, bo nikt z Pasów nie chce tego potwierdzić.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo prawdopodobne. Chętnie zobaczyłbym go w
> obronie w niedalekiej przyszłości, raczej gorzej
> niż Marciniak w meczu z Podbeskidziem by nie
> zagrał.. Dzięki Szuwarku za informację.
>
> EDIT: Piotr Jóźwiak na Twitterze po raz kolejny:
>
>
> Gracjan Horoszkiewicz być może jeszcze w tym
> okienku zamieni Cracovię na Podbeskidzie. Być
> może, bo nikt z Pasów nie chce tego
> potwierdzić.
widocznie koledzy ze studiów dogadali się przy kolacji:)
ostatnie info - podobno wypożyczenie do GKS Tychy
Na 90minut.pl pisze, że Gracjan ma iść do Podbeskidzia. Info jeszcze niepotwierdzone.
Edit. W związku z kłopotami w obronie i niedawaniu szans Gracjanowi (możliwym odejściu - oby nie i dostawał u nas szansę gry w pierwszej 11) może warto zakontraktować Pavola Stano?. Przynajmniej na okres roku.
Kolejny tweet, od tego samego pana: "Cracovia załatwiła mu wypożyczenie do Tychów. Liczą na niego, ale najpierw musi się ograć. Ale on i menedżer wolą na stałe do PBB".
KamilloLce Napisał(a):
> Kolejny tweet, od tego samego pana: "Cracovia
> załatwiła mu wypożyczenie do Tychów. Liczą na
> niego, ale najpierw musi się ograć. Ale on i
> menedżer wolą na stałe do PBB".
Nie dziwię się, że wolą odejść "na stałe". Nie będzie musiał po pół roku wracać i ponownie pokazywać swoją wartość.
To, że on i menago wolą na stałe do PBB to ich sprawa. Ciekawe, czy PBB jest w stanie i chętne nam za niego zapłacić?
tema powoli do zamknięcia...właściwie wszyscy już u nas byli w zasadzie nic z tego nie wyniknęło...
Czy został jeszcze ktoś ze "skupu" PBurlikowskiego?
leszeczek Napisał(a):
> To, że on i menago wolą na stałe do PBB to ich
> sprawa. Ciekawe, czy PBB jest w stanie i chętne
> nam za niego zapłacić?
podobno Murapolo Ojrzyńskiemu obiecał
A Toni Varela nadal jest bez klubu .
potter Napisał(a):
> Diabeł to nie jest pieniactwo że trzeba
> rozważyć zmianę trenera .Ile można meczy
> tracić frajersko po 2 gole i kompletnie nie
> wyciągać wniosków ?Ile razy można źle
> zestawiać wyjściową 11 robiąc w trakcie meczu
> kuriozalne zmiany osłabiające zespół ?Ile
> meczy musimy przegrać żeby doszedł. Podoliński
> do wniosku ze do tego systemu zwyczajnie nie ma
> ludzi w obronie ,a nie ma opcji by Filipiak kupił
> lepszych ?
Wykrzykiwanie wynocha, czy licze ze uslysze w tym tygodniu dymisja Podolinskiego to nie sa zadne rozwazania tylko pieniactwo. :)
System rozgrywek daje taki komfort, ze trzeba byc kretynem badz smiesznym zeby zmieniac trenera ktorego sie zatrudnilo pare miesiecy wczesniej, po 6 meczach, wtf??? po co????? dajze gosciowi popracowc z ta druzyna.
napisalem ci, ze 4 druzyny stracily wiecej od nas bramek, nie twierdze, ze jestem zadowolony, wrecz przeciwnie, chodze tak wk.. od soboty ze sie nie nadaje na obcowanie z ludzmi, ale ty nadal klepiesz jak nawiedzony w kolko to samo.
Blagam przestan, siadz sobie i po prostu zastanow sie co piszesz , co ludzie ci odpowiadaja.
Diabel ok jak długo mamy znosić te upokorzenia ?Czy na prawdę łudzisz się że ten trener coś osiągnie ?.
Punkty trzeba gromadzić za wczasu by nie obudzić się z ręką w nocniku .Teraz nie masz do wskazania jeleni typu Widzew i łudzić się że drugi się znajdzie .
Od soboty też mnie trzyma wkur.....ie .Najbardziej boli nie to że przegrywają tylko to że kompletnie nie mają charakteru .
Z kim nie gramy odstajemy w cechach wolicjonalnych ,ambicji ,zaangażowaniu .Grają jakby na plaży na sparingu.
Pojęcie sportowej złości ?To dla nich pojęcie obce zupełnie .
Zupełnie mnie nie obchodzi kto trenerem. Nie mam uprzedzeń do Podolińskiego. Żądam tylko i aż bym wychodząc z meczu (nawet przegranego ) czuł że kopacze wychodzili ze skóry by go nie przegrać .
Bardzo podoba mi się praca Ojrzyńskiego -tam nie ma mowy by kopacz nie dawał na boisku 100 % ambicji ,determinacji .Im punkty trzeba wyrwać z gardeł a to nie takie proste.Podobnie jest u Smudy tyle że autorytet się buduje .
Popatrz na Smudę-brożek nie strzelał psioczyli na niego ,a ten konsekwentnie na niego stawiał aż ten się odblokował i strzela .Z Urygą postąpił jak dobry ojciec z synem .Stanął za nim murem jak wyszła sprawa hazardu .
I teraz taki zawodnik za niego ,,umiera ''
U nas wręcz odwrotnie piłkarza będącego w bardzo wysokiej formie się topi by tą formę zgubił i by stracił zaufanie do swoich możliwości i do trenera .Tyczy się to Zejdlera -grał bardzo dobrze z Jagą asysta ,z Koroną asysta i ława.
Ku.... nie moge go czytac... Zwalniaj ludzi w Legnicy. Jestes nawiedzony.
Generalnie od kilku dni nie specjalnie chce mi się pisać na forum, a czytam też pobieżnie, ale jeszcze 6 dni okna transferowego, a strona 200 tuż tuż, więc co mi tam. Wiem, że oficjalnie sprawy już zamknięte, ale może coś nieoficjalnie:)
Tez sie doloze do tego transferu:)-D.
Zróbmy zrzutę na piłkarza jak Köln. Kilka lat temu kibice zrobili zrzutke na Podolskiego i uzbierali kilkaset tysięcy euro z tego co wiem. Może jeszcze zdążymy. Zrobimy sonde, na kogo chcielibyśmy zbierać i tylko czekać, aż pasiacy będą wpłacać swoje cegiełki:D Mój kandydat to Del Piero ( zbieralibyśmy na jego kontrakt, może trafić do Honvedu Budapeszt, nie jesteśmy gorsi). JF a zwłaszcza Tabisz zacieraliby ręce bo na stadionie zawitałyby tłumy, co oznaczałoby spore wpływy z biletów. UWAGA: Tekst mocno żartobliwy i ironiczny.
To może już lepiej na Fornalika:D
docent Napisał(a):
> To może już lepiej na Fornalika:D
Fornalak wyjdzie taniej ;)
Myślę, że w plebiscycie wygra Janek Hosek:)
tomecki Napisał(a):
> docent Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > To może już lepiej na Fornalika:D
>
> Fornalak wyjdzie taniej ;)
Prawie to samo , tylko zamienić i na a . (:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)