Banaś przy Żytce to profesor. Pozostaje również Polczak, tylko zawsze na przeszkodzie stoją kwestie finansowe.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Dzis tez pomyslalem o Polczaku :( Nawet za nim zatesknilem :)
Ale raczej na bank nas na niego nie stac po jego wypadzie rosyjskim :(
Chwostek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Merapi Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Może Papa weźmie do Miedzi Żytkę,Nykiela i
> > Marciniaka ?
>
> To nie On sprowadził ich do Cracovii.
Ale moze pokochal przez dwa laty pracy z nimi i miziania sie :D ;)
KruszynaKSC, nie stać Cie na więcej?
To znaczy? Co chcesz więcej? Może żeby ich wykupić żeby się słupki księgowego zgadzaly?? Jakby odemnie zależało to już dawno by u nas nie grali!
Dokladnie.
Zytko to syn Szatalowa ,ktory tak byl tutaj wychwalany. W domu wygrywaliscie , jechalismy na wyjazd gdzie grali jak zbieranina meneli spod monopolowego :D
Zboro Napisał(a):
> Dokladnie.
>
> [b]Zytko[/b] to syn Szatalowa ,[b]ktory tak byl tutaj
> wychwalany[/b]. W domu wygrywaliscie , jechalismy na
> wyjazd gdzie grali jak zbieranina meneli spod
> monopolowego :D
na prawej obronie
Mi to kolo wacka lata kto go sprowadzil i kogo to dziecko. Nadaje sie do tarcia chrzanu jak i wczesniej wspomnini kopacze.
Pozbyc sie to najwazniejsze ale nikt tego nawet za darmo nie wezmie :(
Dziwi to co on musi robic na treningach ze juz przez tyu szkoleniowcow przeszedl, tyle bramek zajebal a dalej gra :(
wypozyczyc Suvorova ;)
czy to już ten moment, w którym może paść nazwisko Hoszek, czy jeszcze się wstrzymać? ;)
Nadszedł już ten czas...
No niech bedzie Polczak i Hosek ;)
Mam podobne zdanie Hosek i co najmniej 2 skrzydłowych .2 u nas trenuje napiszę krótko brać NA WCZORAJ .
Palica trener bardzo chwali za dobrą technike ,kreatywność i przegląd pola .Grał w dobrych klubach i ma spore doświadczenie .
Tarmo Kink -za wizytówkę niech będzie to że jest aktualnym reprezentantem Estonii i ma aż 84 mecze rozegrane w niej .
Po drodze sporo niezlych klubów .
Brać !!!!!.Na naszą kadrę to będą duże wzmocnienia .
Kink nie trenuje, bo nie doleciał, a Palic już chyba zakończył testy i czeka na decyzje
knur Napisał(a):
> czy to już ten moment, w którym może paść
> nazwisko Hoszek, czy jeszcze się wstrzymać? ;)
rmszar Napisał(a):
> Nadszedł już ten czas...
potter Napisał(a):
> Mam podobne zdanie Hosek i co najmniej 2
> skrzydłowych .2 u nas trenuje napiszę krótko
> [b]brać NA WCZORAJ[/b] .
Powyższa sekwencja postów położyła mnie na łopatki, a w szczególności wyboldowane [i]cr?me de la cr?me[/i] autorstwa klasyka :D
Prezesowi raczej bliżej do słynnego duetu :Wasiluk-Polczak :)
Brać Hoszka i Pavola Stano!. Można równeż przetestować Kubę Tosika z jagi. I ewentualnie zakontraktować na rok z opcją przedłużenia.
Może się nie znam, ale jedyną winą Polczaka było to że w wieku 20 lat miał być ostoją defensywy a do pary dostał rówieśnika. Myślę ze teraz, ograny i sporo starszy (ale nadal młody) będzie gwiazdą naszej ligi, oczywiście jeśli kogoś będzie na niego stać.
https://www.youtube.com/watch?v=ix7pr7L2r2g
Toni Varela
Brac :) Niby z dyskietki ,ale nie sadze by zapomnial jak sie wybija pilki spod nogow innych gosci ;p
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)