na fb napisał [u]Vucaj nuk largohet nga Laci[/u] co google przetłumaczył jako [u]Vuçaj nie zostawić Laci[/u] więc jeden grajek odpada
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/420810/giannis-papadopoulos-blisko-cracovii
kriss7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/420810/gia
> nnis-papadopoulos-blisko-cracovii
stare
Peterps Napisał(a):
> Powiem Ci eredin że JEDNI SĄ WARCI drugich i eot
> w tym temacie.
Masz rację... 100%
Tylko śmieszą mnie takie wpisy
> że to TP zaje@ŁO i że przez TP nie ma
> transferów bo to jest zwyczjnie gów^O prawda.
Tu też masz rację. A ja nie napisałem że TP! położyło nam deal.
Ale czasami tak p..dolą - jak choćby dzisiaj podgrzewając niepotrzebnie atmosferę, że NA PEWNO nikomu (poza ich kasą) to nie pomaga....
staszek sie bawi z kmita w rozdawanie nagrod za celnosc nowych zawodnikow,
no to brawo !!!
TT M. Kmity: "23:35 - Błogosławieni ci, którzy nie tracą nadziei ... ;)".
nic tylko kościół założyć ... kółko już jest
W ostatnim dniu zimowego okienka transferowego na celowniku działaczy Cracovii znaleźli się dwaj środkowi pomocnicy 24-letni Albańczyk Erjon Vucaj i 25-letni Grek Giannis Papadopoulos.
Nie udało się ich pozyskać do Cracovii przed zamknięciem okienka transferowego, ale nie oznacza to jednak, że jeszcze w tym sezonie nie trafią oni do Cracovii.Piłkarzy nie pozyskano ponieważ zarówno Papadopoulos jak i Vucaj mieli przed zamknięciem okna doprowadzić do rozwiązania kontraktów ze swoimi klubami czyli z Arisem Saloniki i FK Laci (do piątku nie można było tego było potwierdzić).
W najbliższych dniach okaże się czy zrobili to skutecznie. Jeśli do 28 lutego stali się wolnymi zawodnikami to będą mogli podpisać kontrakty z nowym klubem poza okresem transferowym.
Albańczyk napisał przecież na fb, że zostaje w Laci, Grek też wątpię, aby rozwiązał kontrakt...
Nesta Napisał(a):
>
> W najbliższych dniach okaże się czy zrobili to
> skutecznie. Jeśli do 28 lutego stali się wolnymi
> zawodnikami to będą mogli podpisać kontrakty z
> nowym klubem poza okresem transferowym.
Ale nowym klubem niekoniecznie musi być Cracovia, niestety
Pieprzenie , gdzies było napisane, ze miało byc wypożyczenie z opcja pierwokupu. Nie wiem o co w tym chodzi.....
no skoro musiał do dziś a nikt tego nie może potwierdzić to chyba wniosek jest oczywisty ;)
wojtiPASY Napisał(a):
> Pieprzenie , gdzies było napisane, ze miało byc
> wypożyczenie z opcja pierwokupu. Nie wiem o co w
> tym chodzi.....
m.kmita za sportowefakty.pl
Ma zostać wypożyczony do Pasów do końca sezonu. Krakowski klub ma mieć prawo do wykupu go po zakończeniu okresu wypożyczenia. ''
dziwisz sie ? przeciez przegral w sądzie z Radkiem i jest oficjalnym klamcą i sciemniaczem tak wiec sam chlop nie wie co pisze!
jego newsy czytajcie z przymruzeniem oka!
I cały misterny plan w ....
Zarówno Papadopoulos i Vucaj mieli bowiem przed zamknięciem okna doprowadzić do rozwiązania kontraktów ze swoimi klubami, czyli z Arisem Saloniki i FK Laci. To czy zrobili to skutecznie, okaże się w weekend, a jeśli stali się wolnymi zawodnikami przed zamknięciem okna, to mogą podpisać kontrakty z nowym klubem poza okresem transferowym i na początku nowego tygodnia zwiążą się z Cracovią.
Albo z Przemszą Przasnysz.
Taa już była kiedyś podobna sytuacja i nikt nie przyszedł. Miał przyjść chyba jakiś Belaid wtedy. Taka zasłona dymna żeby potem powiedzieć "chcieliśmy kupić ale nie wyszło".
Jak się załatwia na łapu capu to takie są efekty ,,pracy ''.Jeśli nie wypalą transfery trzeba będzie ,,podziękować ''Filipiakowi .On zatrudnia tych nieudaczników.
czy ewentualne zatrudnienie pastuszków powinno zmienić nasze zdanie na temat zaangażowania Profesora w Cracovię?
Ten Tabisz i Burlikowski to straszne naiwniaki.Zawodnicy sami mieli porozwiązywać kontrakty z klubami , niby jak?
Kluby z chęcią pozbędą się utalentowanych zawodników za darmo bo Tabisz jest fajny?
Coś tu jest mocno popierdzielone.Wiem , ja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)