Też tak myślę. Nasi mogą mu dać najwyżej jakieś 5 tysięcy euro.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
ostatni dzień okienka, więcej Albańczyk w tej rundzie nie już dostanie :P
chyba w Polsce, na Rosji trwa do końca marca chcesz mi wmówić że płacą mniej? ;)
Powiem szczerze, że nie mam już siły sprawdzać i sprawdzać czy podpisze ktoś z nich, czy nie.
Santo, od Kosanovica da się grać gorzej w obronie, nie raz pokazał to [s]ojciec[/s] profesor Mateusz.
W sparingach Żurek nie wyglądał gorzej od Dudzica. Ogólnie w meczach w których go widziałem od samego Dudzica, Bernharda(ostatnio) czy momentami Boljevica gorzej nie wyglądał. Jedyne co po nim ewidentnie widać, to gra egoistycznie. Często wybiera kiepskie rozwiązania etc. jednak czy o podobne rzeczy nie można kilku innych piłkarzy oskarżyć?
Jeszcze w temacie Lacica, jak to jest, że za pewnik bierzesz, że Lacic zgłaszasz kontuzje na weekend, ale teza, że Stawowy tylko tak mówił jest wyssana z palca? Przecież chłop poleciałby z klubu w tempie ekspresowym z żądaniem zadośćuczynienia.
co się podniecać jak i tak nie zagrają w neidzielę nawet minuty
nie tylko w niedzielę, ale i do końca rundy.
Święta prawda, po co więc wydawać kasę na zawodników bez aprobaty Wąsa?
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Święta prawda, po co więc wydawać kasę na
> zawodników bez aprobaty Wąsa?
Choćby po to, by pokazać kibicom że to bufon zapatrzony swoich chłopców i ewentualny słaby wynik to nie wina kadry tylko trenera:)
I tak będzie, że kiepskich piłkarzy dostał a oni na pewno nie brylują w 4 lidze.
No i wystawiając ich zrobiłby im tylko krzywdę.
ciekawe czy winą Wojtka będzie też to jeśli tych dwóch gości jednak nie zakontraktują
Zakontraktuja i zagrają szkoda tylko ze u Hajty.
Kajak Napisał(a):
> Zakontraktuja i zagrają szkoda tylko ze u Hajty.
Niby szkoda .. ale za bledy trzeba placic :)
A to niby ten mierzący 170 cm Vucaj, co jeszcze miesiąc temu o kulach chodził? https://www.facebook.com/ErjonVucaj
Kamaz Napisał(a):
> Czyli co, ten Vucaj oblał testy w Koronie a my go
> bierzemy bez sprawdzania?
---------------------------------------------------------------
Nie oblał testów,tylko nie było ich stac na niego..
No to po ptokach.... ? ;<
Kmita na twitterze:
22:41 - cisza, Wielicka zamknięta na cztery spusty. "Będzie coś?", Prezes Tabisz: "Nie". Cała trójka schodzi ze sceny, dobranoc
Vuçaj nie zostawić Laci (z fejsa albańca)
Widać zakupy nie wypaliły... terazpasy puścili parę z gęby, z Klubu po raz wtóry wyszła amatorka. Zrzuta na taczki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)