Kto to ten potomek?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Joseph Smith?
Izbiczku......tylko nie Dudka.....Piłkarz może nie najgorszy,ale....jakoś tego nie widzę.Nie chciałbym za żadne skarby.Trudno,wolę grać juniorami ;)
Też jakoś Dudki w barwach Pasów nie widzę, to prawie jak Małecki czy Brożek.
Teodorze, odpiszę Ci na priv żeby nie rozmywać tematu, zapewne jutro bo dziś już trochę nie mam sił:)
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mi sie tez nudzi , jak Szuwarkowi :)
> http://www.weszlo.com/news/17973-Dariusz_Dudka_-_c
> hyba_czas_by_wrocil_zamiast_ciulac_po_kilka_euro_t
> o_tu_to_tam
>
> Oczywiscie mam symptom Radomskiego ( wiem co gram)
> ale .......czemu nie ,gdyby Profesor dal
> pieniadze i...
>
>
>
>
>
>
> nudzi mi sie a lubie prowokowac :D
Po pierwsze - nie pij sam, My się Tobą zAWsze chętnie napijemy :) (ja Ci nawet spakuję rzeczy)
Po drugie - w mediach nagonka na pijanych kierowców i z punktu widzenia PRowskiego to nie byłby dobry ruch :)
Po trzecie - nie sądze, żeby się u Nas załapał, bo lepszy od Dąbrowskiego to nie jest!
Tyle :)
To że Milos odejdzie teraz czy w lecie to był raczej pewnik, ale jednego nie rozumiem:
[i]- "Jedno jest pewne - nie przedłużę kontraktu z Cracovią. [b]Nie dostałem od niej żadnej propozycji[/b] "-[/i]
[size=x-large]WTF?[/size]
Bo na taką propozycję jest jeszcze pół roku.
Moim zdaniem należy to czytać tak: "kwoty o których chciałem rozmawiać ja i Cracovia bardzo się od siebie różniły"
izbik Napisał(a):
> Mr.Crowley Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czy Cię Bóg opuścił? Izbik?
>
>
> Nawet nie jeden - Allah, Budda , Jezus..a nawet
> "potomek" Mojzesza.
Zapomniałeś dodać Brahmy...;)
http://futbol.pl/node/482456
Niech jedzie nikt mu tu nie da kokosów. Jeszcze tylko czekać na wiadomość że Saidi odejdzie.
Cwiąkała na Twiteerze:Milos Kosanović podpisał 4-letni kontrakt z Mechelen. Kluby mają się dogadać, czy trafi tam już. czy od lata.
Poprawka. Kosanović JESZCZE nie podpisał kontraktu z Mechelen, ale powinien to zrobić lada chwila.
Krzysztof Danielewicz odejdzie do Energie? "Z Cracovią rozmawia się trudno": http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15217265,Krzysztof_Danielewicz_odejdzie_do_Energie___Z_Cracovia.html
Krzysztof Szewczyk podpisał nowy kontrakt podaje strona główna. A jeśli ta informacja z Kosą to prawda to zostajemy bez obrony.
Bruno Napisał(a):
> Cwiąkała na Twiteerze:Milos Kosanović podpisał
> 4-letni kontrakt z Mechelen. Kluby mają się
> dogadać, czy trafi tam już. czy od lata.
Nie dziwie się, najgorsza obrona w 1 lidze Belgijskiej
http://pilkanozna.pl/index.php/4102/Liga-belgijska-2013-14/showResultsRank.html
Mamy Wasiluka , po co nam Kosa ...
Prawdę mówiąc nie wierzę żeby Mechelen proponowało Kosie większą kasę niż Cracovia (chociaż przy Tabiszu oraz działaniach Filipiaka to możliwe). Kosa chciał odejść (podobnie jak w zeszłym roku Suvorov) żeby się WYPROMOWAĆ. W takiej lidze belgijskiej pogra 1 dobrą rundę i zgłoszą się po niego mocniejsze kluby w Belgii, może nawet i Holandii, a jak zagra fantastyczna rundę (jak minioną jesień) to i nawet z Francji czy Portugalii. Przy całym szacunku ale obecnie my mu promocji do 2x lepszych klubów nie gwarantowaliśmy, musielibyśmy z miejsca włączyć się do walki o puchary- przykład Piasta z zeszłego sezonu.
Z drugiej strony szkoda że Kosa nie przedłużył kontraktu. Albo mu obiecano śmiesznie niskie pieniądze albo rzeczywiście oczekiwał kokosów.
Cóż Kosie po tych 3,5 latach wystarczy powiedzieć gromkie DZIĘKUJĘ za godne reprezentowanie Pasów. Siedziałeś na ławce nie marudziłeś. Pokornie podchodziłeś do obowiązków, do gry. Za to Ci dziękuję. Dziękuję Ci za kapitalne bramki, a z lechią to była wisienka na torcie.
Teraz przed trenerem Stawowym cięższe zadanie, niż przed rokiem. Teraz musi wyszukać nowego stopera, który idealnie zastąpi Kosę (bo Wasiluk przy całym szacunku nas nie zbawi)
gargamel - na podziękowania to przyjdzie jeszcze czas.
Z tego co mi wiadomo to Mechelen jest na razie bez trenera.....może to ni jak ma się do transferu ale jednak chyba powinno....
W KV Mechelen gra Seweryn Michalski. A raczej siedzi na ławce. Nie sądzę by wiązali z nim wielkie nadzieje, więc gdyby się tak udało wymienić Kose na Michalskiego, to być może nie wyszlibyśmy na tym tak źle.
soyer Napisał(a):
> W KV Mechelen gra Seweryn Michalski. A raczej
> siedzi na ławce. Nie sądzę by wiązali z nim
> wielkie nadzieje, więc gdyby się tak udało
> wymienić Kose na Michalskiego, to być może nie
> wyszlibyśmy na tym tak źle.
Chyba, żeby się zgodził na 75% obniżkę kontraktu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)